• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No, jestem. Jakoś mi się zeszło... Najpierw leżenie pod kocykiem, potem się wzięłam za pranie ostatnich ciuszków niuni i szczerze mówiąc na nic więcej nie miałam już ani chęci, ani siły. No, ale przygotowałam sobie kąpiel i relaksowałam się przez dobre 2 h. :tak::tak:

Lil - jeju, nie wiem, chyba miałam jakąś gorszą noc... :dry::sorry2: Łapy mnie tak znów bolały, ze nic nie spałam i byłam taka zirytowana, że myślałam, ze zwariuję!!! :baffled::-( Padłam chyba koło 7.00 i tak do 11.00... :oo2: Nie wiem, muszę chyba poczekać do porodu i modlić się, by przeszło... A co do kawy, to jasne, ze bezkofeinową mozesz pić przy karmieniu. Myślę, że i kofeinową możesz, ale chyba 1 filiżankę dziennie.

http://www.maluchy.pl/artykul/191

Agapa - wyjaz OK, ale wymęczył mnie... :baffled: No i 3 h w aucie w jedną stronę to już nie dla mnie!...

Ostatnia edycja:
hej

u mnie caly dzien zmuuuul... teraz czekam na meza...

lil : sikacz kapielowy = synus w czasie kapieli byl bardzo zadowolony i zrelaksowany do tego stopnia ze sikal lukiem niczym tecza, poza wanienke nawet :)
udanej nocki zycze!!!!

No, ja też zmykam na dziś.
Miłego weekendu i dobrej nocki!

images

Ok,mam zrobione włosy,jutro się pokażę.
Byłam u ginka,nie ma dobrych wieści...w poniedziałek pęcherzyk miał 13mm do dzisiaj nie urósł.Nic a nic:(
Dostałam Luteinę od dzisiaj do 6-go,jak dostanę okres mam wziąć Clostilbegyt i przyjść w 10-11 dc.
Do tego mam niedoczynność tarczycy...wyniki poniżej normy.
Nie wesoło.

Ja dziś pierwsza ? Aż dziwne.
Carolinko bardzo mi przykro, ale nadzieja jeszcze jest. Trzymam kciuki za ciebie kochana.

A ja was jeszcze raz proszę o głosiki. Wiem że większość już głosowała, ale w tej chwili brakuje mi 17 głosów do prowadzącej. Może poproscie swoich znajomych (każda po 1 osobie) i może uda mi się wygrać. Hasło: Biegiem na rowerze tylko z First Bike. https://www.babyboom.pl/forum/first-bike-forum-o-rowerkach-biegowych-f424/glosowanie-konkurs-wygraj-rowerek-biegowy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

J
eszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za pomoc :*:*:*

Narazie zmykam robić gołąbki :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry