• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurcze ale sie czuje ;/
zwymiotowałam całe śniadanie
unhappy.gif
unhappy.gif
. Kurcze .

reklama
hej :)
ja srednio wyspana maly od 5 probowal puscic baka i sie meczyl jak zwykle , stekal , poplakiwal ... teraz niby zasnal , ale poplakuje przez sen i steka :(
ehh kiedy to sie skonczy ??

Heloł! :-) tu wchodzi mój wielgachny zieeeew.

Wlazłam napisać Caroli i Paulince, ze misja kiecka zakończona pełnym sukcesem :tak: Rezultat wkleję po chrzcinach jak już w KOŃCU zacne grono rodzinne wspaniałomyślnie zechce oddalić się ku swoim domostwom. Ci przyjezdni, uważając chyba, że jest to fantastyczny pomysł, zwalili się nam DZISIAJ!!:szok: O niebiosa, toż to chrzciny są a nie wiejskie wesele!!:angry: w dodatku mały mój dwa dni temu stwierdził, że w nocy też można porozrabiać, smoka nie chce, wisiałby na cycku godzinami, zasnąć to tylko po płaczu i to na rączkach ehhhh Któraś mi przepowiedziała. KTÓRA?! pięknie podziękuję :dry:

ASIONKU, mam nadzieję, że brzuszkowe problemy poszły precz. Tobie też już zazdroszczę. My dopiero jako takie wakacje będziemy mieli na święta.

oj wspolczuje najazdu gosci :/
jest lepiej z malym brzuszkiem , bo przynajmniej kupy ida , ale z gazami dalej sie biedak meczy :/

na wyjazd ciesze sie ogromnie ! :)

slicznosci te twoje dziecie ! :)))
Asionku jak to Twój większy klops od mojego?????? Ile już waży????

Zaraz wkleję zdjęcie klopsa w wanience - wygląda tam mniej klopsowato, bardziej jak smaczny kotlecik lub serdelek...

Zobacz załącznik 402586

kurcze nie wiem ile wazy w pon. sie dowiem pewnie , ale sporo przytyl czuje po rekach i widze po faldkach :)
twoja chudzinka przy moim sumo hehe , nozki i lapki ma tlusciutkie mocno juz nie wspominajac o buzce moj grubasek :)

Dzień dobry koleżanki :))))
Niezbyt wyspana, ręce dokuczyły znowu w nocy... cholerka ciężko maleństwo podnosić, przewijać, układać, trzymać takimi bolącymi i drętwymi, mrowiejącymi rękami.. Ale już trochę przechodzi, jak co rano.. Jeśli nie będzie widocznej poprawy to chyba czeka mnie wizyta u neurologa, bo tak się nie da funkcjonować.

jak nie przejdzie idz lepiej z tym do lekarza ... bede trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&& zeby bole poszly sobie precz !

Kurcze ale sie czuje ;/
zwymiotowałam całe śniadanie
unhappy.gif
unhappy.gif
. Kurcze .

moze sie zatrulas ?? :(

Dzień dobry!

Jestem z powrotem. Wczoraj wróciliśmy z wypadu koło 19, ale byłam tak zorana, ze nawet nie dałam rady poczytać, co u Was. :sorry2: Nocka do d***!... :no::sad: Byłam zmęczona i myślałam, ze się wyśpię, ale łapy mnie tak bolały... :hmm: Ja chyba wykituję w końcu!!! :zawstydzona/y::wściekła/y::sad:

Tymczasem przyszło mi jeszcze jedno wezwanie do szpitala na 11.11. Tak więc 1.11. chyba będę miała badania, a 11.11. sama nie wiem... Może mnie już zostawią? :confused::shocked2:

OK, lecę po herbatkę z miodkiem, bo nadal mnie przeziębienie rozwala. I będę czytać, co u Was.

CZESC :)

asionek : oby bole przeszly i to szybko!!!! biedny nathanielek... to samo mialam z moim L. :( trzeba przeczekac... niestety...

mloda : zdrowka!

lil : fajne kapielowe zdjecia, jeszcze brakuje asionkowego kapilowego spiocha i mojego sikacza poza wanne ;)

carola &&&& za wizyte

kocurek : faktycznie nieciekawie z rekoma... moze nie czekaj z dr ?

mary : wspolczuje nocki, oby juz niedlugo...

u mnie zmul, niskie cisnienie i pada
kompletuje wirtualnie wyprawke, zamowilam termometr bezdotykowy i nawilzacz powietrza elektroniczny

ide do wyrka, moze dam rade pospac bo ledwo zipie.....

libby : hej, tak ja jeszcze na wakacjach, korzystam i odpoczywam przed ciezkimi tygodniami ( yyy...miesiacami???) ktore mnie czekaja :)

HEJ wpadam na chwilkę, zresztą ostatnio zaległa cisza na forum

byłam na masażu i jak się okazało-miałam wcześniej wypadnięty dysk a po dwóch masażach wrócił na swoje miejsce;) no i rzeczywiście nie boli;)

idę poczytać i przypilnuje jeszcze swoich aukcji na allegro;)
pozdrawiam

Oliwka to czekamy na relację z wizyty! I zazdroszczę takiego spania!

Mloda a czym się zatrułaś??

Mary
znowu nie możesz spać??? Jeszcze tylko chwilka Ci została...

Serg
witaj!

Asionku to czekamy na zdjęcie Twojego pulpecika! Mój klopsik też ma problemy z brzuszkiem, ale dla mnie najgorsze jest to, że sobie robi przerwy w nocy - dziś od 2 do prawie 5....a po 6 już Maciuś wstał - więc ja nie mam jak odespać :-( I znowu masakra dziś....

Jos sprecyzuj określenie "mojego sikacza poza wannę"....:errr::errr::errr::-D

Paulinka
i jak idzie allegro???? Też mnie pewnie czeka niedługo taka akcja! Na razie to tylko o spaniu marzę i myślę...

Mam pytanko odnośnie kawy bezkofeinowej - czy sądzicie, że to można pić podczas karmienia? Ja kurcze dziś takową kupiłam i tak mi zasmakowała, że dwa wielkie mocne kubki wypiłam (w końcu bezkofeinowa!!!!!!) - ale jakoś dziwnie mi mimo wszystko i jeszcze zgagę mam....ciekawe czy w nocy spać będę mogła...i ciekawe na czym polega ta kawa bezkofeinowa....

Aha - i mam pytanie do doświadczonych kuchareczek - mam filet z kurczaka - co mogę z tego fajnego zrobić na obiad oprócz pieczenia w piekarniku??? Myślałam o kawałkach duszonych w jakimś fajnym sosiku - ale nie wiem czy sos z paczki wskazany teraz....

Ostatnia edycja:
Lil- ja sprzedaję na allegro chłopięce rzeczy po Danielku-bo chyba Maja nie będzie chciała w nich chodzić;)a sprzedaż idzie jako tako-zależy co;), a co do filetu z kurczaka-jak dla ciebie to pewnie nie smażony,co?
a co do kawy to nie pomogę-będziesz musiała jednak patrzeć jak Martynka reaguje

reklama
Cześć dziewczynki.
Młoda to co wcinałaś??
Mary to wypad udany?
Sergi dziękuję
Libby osoby z BB nie muszą się rejestrować, a z jednego IP może głosować tylko 1 osoba

Jeśli jeszcze nie głosowałyście to proszę o głosy i o zachętę waszych znaomych. Rejestracja jest naprawdę nieskomplikowana i szybka. https://www.babyboom.pl/forum/first-bike-forum-o-rowerkach-biegowych-f424/glosowanie-konkurs-wygraj-rowerek-biegowy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/
H
asło: BIEGIEM NA ROWERZE TYLKO Z FIRST BIKE

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry