• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurrku :szok: czy Ty coś bierzesz???? hmmm jakieś podejrzane substancje :confused::dry:, które na Maleńką nie Czarną nie działają :szok: ja chcę jakiś przepis :cool2: mnie wykończyło pisanie pozwu, szukanie i CZYTANIE :baffled: wszystkich korespondencji wymienionych z Pasztetowcem :angry::wściekła/y::no:

Asionku wszystkiego trzeba spróbować, żeby znaleźć złoty środek :tak: więc nie martw się, że coś mogło zaszkodzić, bo masz teraz sprawdzoną metodę :happy2:

Józefinko czyżby poeta nadworny, znów jakiś esej stworzył? :-p

Marcepanku, Ewula leżenie do góry brzuszkami, też może zmęczyć, ale przybliża do Maleństw, wytrwałości życzę :tak:

Karola ja od dwóch miesięcy chodzę w trzech, w ostrych porywach czterech zestawach ciuchów, ze względu na 1). okupowanie mojej szafy przez siostrę, :wściekła/y:2). nie możności odszukania w stosach ciuchów w tym domu moich rzeczy :dry: już do szafy nie zaglądam :no:

reklama
Kocurku, Jos dziękuję Wam za dobre słowo - dziś jest dużo lepiej ze mną....głównie dlatego, że się wyspałam - z Maciusiem nie jest dużo lepiej, jeszcze dodatkowo znowu chory - ale jak się wyśpię to damy radę. W związku z tym, że Maciuś chory nie dałam rady dziś z Wami popisać - zobaczymy co jutro przyniesie dzień. Póki co wstawiam nasze zdjęcie - wykasuję dopiero jutro :-)

Moja Kluseczka wygląda tu jak kawał klopsa - dziś ją ważyliśmy i od wyjścia ze szpitala przybrała 700 gram! Kocham moje czyczki za piękną produkcję mleczka!
No i wybaczcie mój fryz - układanie włosów to nie dla mnie teraz.

I w temacie zdjęć: MADE - Zygmuś oczywiście słodziak, ale Maniek jest the best na tym zdjęciu!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mam do was ogromną prośbę o głosy na moje hasło w konkursie na BB, gdzie do wygrania jest rowerek biegowy. proszę oddajcie głos i poproscie o głosy swoich znajomych. https://www.babyboom.pl/forum/first-bike-forum-o-rowerkach-biegowych-f424/glosowanie-konkurs-wygraj-rowerek-biegowy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

h
asło :biegiem na rowerze tylko z first bike

Z góry wszystkim wam bardzo dziękuję

U mnie ok. Jestem po wizycie i z maluchem wszystko w porządku, będzie synek:-D:-D:-D, rozwarcia nie ma, ułożony główką w dół, a te skurcze... nospa i leżenie jak mnie złapią i czekać, bo mogę się ciut wcześniej rozsypać

asionek : 3tyg to spox :)
na dowod czeka sie 6-8tyg.!!!! :baffled:
ciesze sie ze maly juz lepiej :)))))))) a co do cierpliwosci to u nas tez u meza jej 300% wiecej niz u mnie ;)
!

no to nasi faceci oaza spokoju przy nas hehe
na dowod tyle sie czeka :/ dlatego robie paszport :)

Asionku wszystkiego trzeba spróbować, żeby znaleźć złoty środek :tak: więc nie martw się, że coś mogło zaszkodzić, bo masz teraz sprawdzoną metodę :happy2:

oj metody to chyba nie ma trzeba przetrwac i tyle :(
a jak twoj maly ?? :))

Kocurku, Jos dziękuję Wam za dobre słowo - dziś jest dużo lepiej ze mną....głównie dlatego, że się wyspałam - z Maciusiem nie jest dużo lepiej, jeszcze dodatkowo znowu chory - ale jak się wyśpię to damy radę. W związku z tym, że Maciuś chory nie dałam rady dziś z Wami popisać - zobaczymy co jutro przyniesie dzień. Póki co wstawiam nasze zdjęcie - wykasuję dopiero jutro :-)

Zobacz załącznik 402425

Moja Kluseczka wygląda tu jak kawał klopsa - dziś ją ważyliśmy i od wyjścia ze szpitala przybrała 700 gram! Kocham moje czyczki za piękną produkcję mleczka!
No i wybaczcie mój fryz - układanie włosów to nie dla mnie teraz.

super , ze juz humorek lepszy !! :)
fota super !! malutka rzeczywiscie jak laleczka i taka drobiutka sie wydaje przy moim klocu hehe
Macius slicznosci i mamusia tez :)))
no i gratki za produkcje mleka ! ja tez jak glupia sie ciesze , ze moje malenstwa tak ladnie tucza malego :)

Agapa
gratki synka !! mowilam , ze nic mu nie odpadnie hehe
no i uwazaj na siebie :))

hej

agapa : GRATKI synka :) teraz juz wierzysz w 100% ??? :)

carola : decathlon za rogiem!!!???? ty nie masz za dobrze... Malo to eleganckie moze ale ja wprost uwielbiam ubrania z dectahlonu... po domu i w weekend lubie byc ubrana wygodnie wiec moglabym kolekcjonowac wszelkie bluzy z polaru, dresiki i inne ;)

lil : slicznie wygladasz i slodkie masz pociechy !!!! nie widac po tobie zmeczenia... Jej czy tylko ja mam takiego wrodzonego zombiego...? :(
a co do fryza to nie przepraszaj, bo dostaniesz wpierdziel ;) ja mam taki na codzien wlosow nie ukladam nigdy i osobiscie uwazam ze moj fryz jest spoko hihihihihihi ;))))))
ps. fajnie ze sie wyspalas, zawsze powtarzam : jak sie czlowiek wyspi to od razu inne myslenie i widzenie swiata :)

Heloł! :-) tu wchodzi mój wielgachny zieeeew.

Wlazłam napisać Caroli i Paulince, ze misja kiecka zakończona pełnym sukcesem :tak: Rezultat wkleję po chrzcinach jak już w KOŃCU zacne grono rodzinne wspaniałomyślnie zechce oddalić się ku swoim domostwom. Ci przyjezdni, uważając chyba, że jest to fantastyczny pomysł, zwalili się nam DZISIAJ!!:szok: O niebiosa, toż to chrzciny są a nie wiejskie wesele!!:angry: w dodatku mały mój dwa dni temu stwierdził, że w nocy też można porozrabiać, smoka nie chce, wisiałby na cycku godzinami, zasnąć to tylko po płaczu i to na rączkach ehhhh Któraś mi przepowiedziała. KTÓRA?! pięknie podziękuję :dry:

LIL, gdzie te 10 kilo? Ja się pytam GDZIE?! Może na kostkach, co? U mnie waga -2 do sprzed ciąży a wyglądam nadal słoniowato

JOS, wakacjujesz się nadal pewnie. Zazdroszczę.

ASIONKU, mam nadzieję, że brzuszkowe problemy poszły precz. Tobie też już zazdroszczę. My dopiero jako takie wakacje będziemy mieli na święta.

AGAPA, gdyby nie trzeba było się rejestrowac, to z chęcią. Nie chcę walczyć ze śmieciami przychodzącymi na pocztę. No i gratuluję syna :-)

JUST, CAROLINE, chwała legginsom! :-D

Gdzieś mignął mi post MŁODAM... kochana wiem co przeżywasz. U nas trwało to 3 dni. Teraz męczymy się najprawdopodobniej z zębolami. Czym szczepiłaś?

KOCUR, zapomniałam co miałam napisać, ale pozdrawiam :-D

MADE, dzieciaczki słodkie. Te minki ;-) ! Super, że wróciłaś!!

eeeeeeee WIOLU, jak się czujesz? Co u Was?

PALEMKA, MŁODAMAMUSIA, MARY, EWULA, ZIZI, SERG, PYSIA, MARCEPANEK I WSZYSTKIE NIEWYMIENIONE FOREMKI NASZE KOCHANE POZDRAWIAM I BUZIAKI PRZESYŁAM!!

POK, BALBINKA, KRÓLOWA, PSZCZÓŁKA I OCZYWIŚCIE MAMA05 ODEZWIJCIE SIĘ. CO U WAS?

reklama
Jos no jak ja się nie wyśpię to bez kija nie podchodź hehe :-) Dziś też spanie średnie, ale przynajmniej spałam od 20 do 24 bez przerwy - 4 godziny snu ciągiem WOW!!!!!!!!!!!! A jak Ty na wakacjach????

Libby 10 kg w tyłku, w udach, w brzuchu - nie widać na zdjęciu, bo dzieci zakrywają :-) Twoje dziecię śliczne!!!!!! Miło, że wspomniałaś, że o naszych starych forumowiczkach!!!!!!!

Asionku jak to Twój większy klops od mojego?????? Ile już waży????

Oliwka dzięki - a jaka decyzja u Ciebie odnośnie starań???

Zaraz wkleję zdjęcie klopsa w wanience - wygląda tam mniej klopsowato, bardziej jak smaczny kotlecik lub serdelek...

Zobacz załącznik 402586

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry