• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej

asionek : nie wiem jak wyglada to w locie, ja fotelika nie musialam brac nigdy...lozeczek nie proponowali na tak krotkich lotach... pewnie zalezy od linii ja latalam albo wizzair albo air france, chyba raz lotem, ale juz z duzym poldkiem... nie pamietam czy byl lot czy air, ale chyba lot, no ale juz wozek i inne byly poza nami
ale nawet w obrebie jednej linii zasady nie sa stale... wiec lepiej dzownic
ja np. w wizzair wozek mam za darmo ( choc nie bralam) a informacja o sprzecie sportowym i doplacie pojawima sie u nich wokresie swiatecznym hehe : wykorzystali swieta i zime zeby wiecej zarobic ( ludzie chca leciec do domu na swieta to doplaca...)
takze roznie to wyglada...

ile czekasz na francuski paszport ? bo ja paspzorty wyrabialm polskie, a teraz mam dowod osobisty francuski dla malego i on jest wazny 10 lat ale kiedys moze byc i paspzort potrzebny wrazie podrozy poza unie itp

marcepanek : kurde... biedna ty... wczesniej ci sie szyjka zaczela skracac.... dobrze ze tesciowa przyjezdza... uwazaj na siebie i lezjak najwiecej... mam nadzieje ze tesciowa bedzie mogla zostac dosc dlugo... teraz najwazniejszy jest dzidzius...

made : sliczne masz potomstwo :))))))))))))))))))

u mnie dzis mega zmul nic tylko bym spala i spala :)
na poprawe humoru doszla do mnie kartka-list z delegacji od mojego poety :) ktory NB bedzie tu juz jutro ladowanie w marsylii o 22h i w domku przed 23 :))))))))

gdzie reszta babinca????

ŁOMATKO ......
boogie żuczeńku ależ nie ma buntu :-D Służę Ricore choćby i teraz :tak:
Ja ogarniam i ogarniam i ogarniam chatkę - w systemie bardzo mocno ratalnym :-p bo okruszek tak zarządza i kropka :sorry2:
Wczoraj pucowałam do północy, a potem jak wlazłam do wanny, tak nie wylazłam do 1:30. Zauważyłam fugi do poprawki i krzywo położoną płytę, poziome linie dekoru nie schodzą się :dry: A ja taka wrażliwa na szczegóły :-p
Dziś od 6:00 rano dalej walczę i właśnie padłam :blink:
made ale fotki :-D hahahah!! TE MINKI !!! hahaha :-D:-D:-D
lili ​jak samopoczucie...??? Głupotki wczoraj trochę popisałaś, wiesz..??? :*

kocurek odwazna kobieto!!!! jestem pelna podziwu i wciaz nie rozumiem skad bierzesz tyle energii... podejzana sprawa... :)

lil : no wlasnie dzieki w/w pani przypomnialo mi sie komu mialam cos napisac wczoraj!!!!
nie boj sie, nie stracilas synka! daj mu troszke czasu na oswojenie sie z nowa sytuacja!!!! zazdrosc o dziecko, a wrecz agresja wobec brzucha/urodzonej dzidzi to b. czeste reakcje... ja nastawiam sie ze u na stez tak bedzie bo 2-3,5r. to najgorszy wiek jesli chodiz o pojawienie sie rodzenstwa...
a siebie nie obwiniaj za to ze jestes zmeczona i ze nie masz czasu, energii itp
to normalne!!!! teraz masz 2ke dzieci i dwojce musisz poswiecic czas, doba sie nie wydluzyla a wiadomo ze noworodek/niemowle to sprawa bardzo absorbujaca! musicie sobie dac troche czasu, zobaczysz zae za miesiac dwa bedzie lepiej, duzo lepiej :)

hej :)

ja dzisiaj zalatwialam ten paszport i jeszcze u fotograla bylam , bo okazalo sie , ze foty jednak nie zrobia na miejscu :/
kurka zrobic foto takiemu okruszkowi to nie lada wyczyn ... biedak musial siedziec na taborecie , a ja go tak podtrzymywac z tylu zeby glowka nie latala co jest mega trudne i zeby mojej reki nic widac nie bylo :/ maly spal wczesniej wiec go musialam wybudzil , posadzic szybko i biedak takie oczka zrobil wielkie jak mu foty robil pan :) na szczescie poszlo nawet szybko , wsadzilam go do wozka i juz znowu spal hehe , moj spich :)

odpukac od wczoraj jest spokoj :) nie podalam kropli ( taki test robie czy one nie szkodza przypadkiem bardziej ) i maly ladnie kupki robil w nocy jak za dawnych dobrych czasow i baczki puszczal w ilosci kosmicznej ! jakby byl mega zagazowany , niedziwne , ze go brzuszek bolal :(
dzisiaj caly dzien tez jest ok , kupa byla , zero placzu
mam nadzieje , ze mu nie zaszkodzilam tymi kroplami i , ze przezmnie sie nie meczyl wczesniej !!

o jezzuuu znów pierwsza?

ja dziś grzecznie w krzakach posiedzę, wczoraj załapałam doła po wejściu na wagę...szkoda słów

a w nocy miałam ochotę udusić mojego ślubnego za to że warczy na naszą małą córcię-szczegół że dostała takich kolek że praktycznie nic nie spaliśmy (padam na twarz)-niedawno zaczęłam jej odstawiać sab simplex-ale z tego co widzę muszę jeszcze podawać
aha a pogoda u mnie dzisiaj do d.....
Asionek-super że pomysł wyjazdu do Pl się realizuje;)

Made-ale groźna minka Mańka;) a Borysek słodkości

pozdrawiam resztę

mam nadzieje , ze dolek minal ?? !!
u mnie na odwrot , wstyd sie przynac , ale to ja szybciej sie wkurzam jak maly placze , a moj maz oaza spokoju ... nie spodziewalam sie po nim takich cieplych uczuc :) milo mnie zaskakuje !
co do wagi spokojnie zejdzie w koncu !

no ciesze sie bardzo , ze lecimy !! az mnie nosi hehe , uwielbiam ten okres odliczania do wyjazu :-D

Asionek my jak robiliśmy paszport to w ''oddziale'' konsulatu.Konsul przyjeżdżał raz czy dwa razy w miesiącu na wyspę i tam zrobiliśmy od razu zdjęcie,na miejscu:)
No i paszport wysłano mi kurierem do domku w ciągu 7dni.

u nas najblizej mam w Lyonie konsulat :/ za daleko i bez sensu maly moze miec tylko dokumenty francuskie wsumie polskich nie potrzebuje za bardzo narazie ...
tylko 7 dni ?? super :)

Witam się i ja...Niestety z niezbyt dobrym humorem i w ogóle...
Wczoraj dostałam plamień znów z taką galaretką.
Okazało się ,że szyjka mi się skróciła. I jakieś skurczybyki się pokazały. Założył mi mój gin pessar czy jak to się tam pisze i leżeć plus dupek 2xdziennie. No to tyle u mnie...A no i teściowa przyleci w piątek .

kucze lez duzo , odpoczywaj !! bedzie dobrze napewno !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej leże grzecznie w domciu i sie nudze;)

wziełam udział w konkursie

Pieluszki.PL Strona główna

kliknijcie głos na moje krótkie wypociny na temat zachcianek w ciąży, moge wygrać pieluszki;) zachęcam do udziału może któraś z was tez chce coś napisać;)

ewa

Wędzone ryby popijałam mlekiem i mój żołądek się nie buntował. Dodatkowo wsytarczyło, że ktoś choćby wspomniał o jakiejś potrwie np. pierogach z kapustą i ja natychmiast musiałam to zjeść nieważne jak je zdobędę siłą czy szantażem w końcu to moja dzidzia ma na nie ochotę;)

kurcze tylko tam sie trzeba zarejstrować ;( a;e może się któraś poświęci dla starej kumpeli ze staraczek

o kurka jakie zachcianki:szok:
ja jak mdlosci przeszly mialam przez chwile wiekszy apetyt i bardzo chcialo mi sie polskich przysmakow i arbuza moglam calego sama zjesc takiego ogromnego co maz ledwo przytargal ehe , a sam nawet nie sprobowal :/
ale to szybko przeszlo i wsumie pozniej apetytu nie mialam :/ za to na koncowce wlaczyla mi sie faza na slodkie i do dzisiaj sie utrzymuje :/ pewnie gdyby nie to , to juz bym miala swoja wage poprzednia :)

hej

asionek : nie wiem jak wyglada to w locie, ja fotelika nie musialam brac nigdy...lozeczek nie proponowali na tak krotkich lotach... pewnie zalezy od linii ja latalam albo wizzair albo air france, chyba raz lotem, ale juz z duzym poldkiem... nie pamietam czy byl lot czy air, ale chyba lot, no ale juz wozek i inne byly poza nami
ale nawet w obrebie jednej linii zasady nie sa stale... wiec lepiej dzownic
ja np. w wizzair wozek mam za darmo ( choc nie bralam) a informacja o sprzecie sportowym i doplacie pojawima sie u nich wokresie swiatecznym hehe : wykorzystali swieta i zime zeby wiecej zarobic ( ludzie chca leciec do domu na swieta to doplaca...)
takze roznie to wyglada...

ile czekasz na francuski paszport ? bo ja paspzorty wyrabialm polskie, a teraz mam dowod osobisty francuski dla malego i on jest wazny 10 lat ale kiedys moze byc i paspzort potrzebny wrazie podrozy poza unie itp

no musze zadzwonic i sie dowiedziec koniecznie :)
na paszport czeka sie do 3 tyg.
tak wiec na styk :/ stersowo troche , ale wierze , ze poslizgu nie bedzie !!
a ty spij sobie ile sie da :) w koncu masz wakacje :)

Heja:)
Do Koszalina na DDA nie pojechałam bo pociąg,który normalnie odjeżdża o 14.42 pojechał dzisiaj o 14.18,oczywiście nie załapałam się...a pojechał wcześniej bo coś naprawiają i na dodatek na trasie 65km są przesiadki:szok::szok::angry::no::wściekła/y::baffled::szok:

Poporządkowałam rzeczy zimowe...znaczy się chciałam ale nie udało się bo prawie nic nie mogę znaleźć...

Wiola znalazłam śpiworek dla Iwci,jak na PW podasz adres to wyślę po weekendzie,muszę go przeprać bo spędził ponad pół roku w szafie.
Co do butów to znalazłam tamte kozaki ale to rozmiar 26,duży,są wciąż dobre dla Niny.
Jest jeszcze nadzieja,że znajdę takie butki za kostkę...wtedy prześlę Ci:)

Made masz boskie Skarbusie:))))
Zyguś pod blondaska podchodzi?:)

Marcepanek...współczuję.

Kocie,skąd masz siłę?

jos tyle szczęścia los przyniósł ostatnio, że nie mam po prostu prawa narzekać na nadmiar roboty czy niewyspanie :-):-):-) Fakt, że jak patrzę w lustro na te podkowy pod oczami, to sama się dziwię, skąd siły.. Chyba stąd, że się tak się tak ogromnie cieszę z domku :-):-D Sprawia mi przyjemność wszystko, co powolutku tutaj robię :tak:
A poza tym, domatorka ze mnie hehe ;)))))))) Taka, co to potrafi układać i przekładać i krzątać się nieefektywnie bez końca :sorry2:

asionek : 3tyg to spox :)
na dowod czeka sie 6-8tyg.!!!! :baffled:
ciesze sie ze maly juz lepiej :)))))))) a co do cierpliwosci to u nas tez u meza jej 300% wiecej niz u mnie ;)

kocurek : przyznaj sie co bierzesz potajemnie ? :)

carola : hej !!! u mnie wlasnie na tapecie tez zimowe rzeczy, tylko ja nie oczyszczam szaf ze starych tylko przegladam stronke decathlon zeby zamowic nowe ;) hahahahahahahah

uciekam na kolacje, milego wieczorku kobitki !!!!

reklama
kocurek : ciesze sie ze ci sie podoba w domku i ze sie w nim powoli donajdujesz :)
ja tez domator i tez z tych krecocych sie nieefektywnie miedyz pomieszczeniami :)

post pod postem - Z PREMEDYTACJA !!!!! MUSIALAM!!!:szok::sorry2::shocked2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry