młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
helołłł
mlody mi siedzi na kolanach i puszcza banki ;-)
Just jak Remik ??
Mlodam jak mała ? ?
mlody mi siedzi na kolanach i puszcza banki ;-)
Just jak Remik ??
Mlodam jak mała ? ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Służę Ricore choćby i teraz 
bo okruszek tak zarządza i kropka
A ja taka wrażliwa na szczegóły 
hahahah!! TE MINKI !!! hahaha 

o jezzuuu znów pierwsza?
ja dziś grzecznie w krzakach posiedzę, wczoraj załapałam doła po wejściu na wagę...szkoda słów
a w nocy miałam ochotę udusić mojego ślubnego za to że warczy na naszą małą córcię-szczegół że dostała takich kolek że praktycznie nic nie spaliśmy (padam na twarz)-niedawno zaczęłam jej odstawiać sab simplex-ale z tego co widzę muszę jeszcze podawać
aha a pogoda u mnie dzisiaj do d.....
Asionek-super że pomysł wyjazdu do Pl się realizuje
Made-ale groźna minka Mańkaa Borysek słodkości
pozdrawiam resztę

Asionek my jak robiliśmy paszport to w ''oddziale'' konsulatu.Konsul przyjeżdżał raz czy dwa razy w miesiącu na wyspę i tam zrobiliśmy od razu zdjęcie,na miejscu
No i paszport wysłano mi kurierem do domku w ciągu 7dni.
Witam się i ja...Niestety z niezbyt dobrym humorem i w ogóle...
Wczoraj dostałam plamień znów z taką galaretką.
Okazało się ,że szyjka mi się skróciła. I jakieś skurczybyki się pokazały. Założył mi mój gin pessar czy jak to się tam pisze i leżeć plus dupek 2xdziennie. No to tyle u mnie...A no i teściowa przyleci w piątek .
hej leże grzecznie w domciu i sie nudze
wziełam udział w konkursie
Pieluszki.PL Strona główna
kliknijcie głos na moje krótkie wypociny na temat zachcianek w ciąży, moge wygrać pieluszkizachęcam do udziału może któraś z was tez chce coś napisać
ewa
Wędzone ryby popijałam mlekiem i mój żołądek się nie buntował. Dodatkowo wsytarczyło, że ktoś choćby wspomniał o jakiejś potrwie np. pierogach z kapustą i ja natychmiast musiałam to zjeść nieważne jak je zdobędę siłą czy szantażem w końcu to moja dzidzia ma na nie ochotę
kurcze tylko tam sie trzeba zarejstrować ;( a;e może się któraś poświęci dla starej kumpeli ze staraczek

hej
asionek : nie wiem jak wyglada to w locie, ja fotelika nie musialam brac nigdy...lozeczek nie proponowali na tak krotkich lotach... pewnie zalezy od linii ja latalam albo wizzair albo air france, chyba raz lotem, ale juz z duzym poldkiem... nie pamietam czy byl lot czy air, ale chyba lot, no ale juz wozek i inne byly poza nami
ale nawet w obrebie jednej linii zasady nie sa stale... wiec lepiej dzownic
ja np. w wizzair wozek mam za darmo ( choc nie bralam) a informacja o sprzecie sportowym i doplacie pojawima sie u nich wokresie swiatecznym hehe : wykorzystali swieta i zime zeby wiecej zarobic ( ludzie chca leciec do domu na swieta to doplaca...)
takze roznie to wyglada...
ile czekasz na francuski paszport ? bo ja paspzorty wyrabialm polskie, a teraz mam dowod osobisty francuski dla malego i on jest wazny 10 lat ale kiedys moze byc i paspzort potrzebny wrazie podrozy poza unie itp

Sprawia mi przyjemność wszystko, co powolutku tutaj robię