• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewula,hej:)
Ja zawsze używam kosmetyków J&J,do kąpieli płyn w białej butli z niebieską nakrętką...jego zapach kojarzy mi się z niemowlaczkiem...mmmmmmmmm
Do ciałka albo kremik J&J albo oliwka.
A krem do pupy tylko Nivea na odparzenia mimo,że jako tako nie trawię tych kosmetyków.

Obudźcie mnie plisss!

Sol a właśnie może wystawisz na sprzedaż ubranka?Ja bym z chęcią obejrzała:)

reklama
witam ;-)

młody od 5 nie śpi ;/
musze skoczyc do apteki po zel na dziąsełka ;-):-)
bo normalnie szczebelki od łozeczka gryzie :-):-D

a to moj kurczaczek ;-) i ja :-D

P281011_08.32.jpgP281011_16.18_[02].jpgP281011_16.22_[02].jpgP281011_16.28_[01].jpgP271011_12.38_[01].jpgP011111_15.04_[01].jpg

Ojej jak fajnie wyglądacie mlodzi :))))))))))))))))))

carola ... ewula CZEŚĆ :-)

Muszę kawkę zrobić i zjeść czekoladę, bo inaczej nie wyrobię ;)))) Mała wreszcie śpi... a ja muszę się ogarnąć, bo wyglądam, jakby piorun w miotłę trzasnął. Zaniedługo ma wykonawca przyjechać i muszę mu wytknąć co jest do poprawienia.. chyba trzeba sobie to spisać, bo połowę zapomnę. Aaj.. no i pies nie nakarmiony jeszcze, łazi za mną hehe biedak od paru godzin..

Aaj nie mam głowy no..
Składam oficjalne i publiczne przeprosiny dla boogie za to, że nie odebrałam esemesków :hmm: Buziak ogromniasty :*

Doczytałam szybciutko co tam u Was :)))))) Zjadłam niestety ponad połowę gorzkiej czekolady... mam nadzieję, że małej nie zaszkodzi..

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry