• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewula ja do kąpieli polecam EMOLIUM - na początek jest super dla skóry dziecka - emulsja do kąpieli wystarczy - nawet nie trzeba smarować potem - co jest ważne zwłaszcza kiedy dziecko nie lubi być smarowane....Oliwki na początek położne nie polecają, bo bardzo zatyka pory. Jak już smarować to balsamem - ale dzieci po emolium mają super skórkę. Do pupy to ja używałam przy Maciusiu tylko sudocrem i nigdy nie miałam problemów z pupą. Przy małej używam na razie maść linomag albo bepanthen - czasem sudocrem.
Emoilum jest dość drogie, ale na allegro są super oferty! Za pół ceny dosłownie - i to w aptekach internetowych!

Kocurku a jak w nocy się wysypiasz???? Ja dziś też od rana latam jak opętana - próbuję posprzątać i wkurzam się, bo to jest niekończąca się opowieść!!!

Mloda super zdjęcia!!!

Oliwka jak z mężem????

Jak będę wiedziała co u Mary to na pewno dam znać! Sama jestem baaaaaardzo ciekawa................

Kocurku co do czekolady - mimo, że czasem się skusisz to schudłaś...a ja....:sorry2::sorry2::sorry2:

dziewczyny siedze w szlafroku i nawet mi sie ruszyc niechce , za 2 h jazda a mi glowa peka i mam kluche w gardle...

Ewula ja do kompieli nie pamietam co tak od poczatu uzywalam :-) ale do pupy bepanthen a potem linomag a na samym poczatku sudocremu i mala dostala odparzenia z ktorym walczylam przez 3 tyg. i pomogla maka ziemniaczana po ktorej po 3 dniach nie bylo sladu po odparzeniu.
tak wiec wydaje mi sie ze kazde dziecko jest inne i mimo tego ze ktorej z nas pasowal dany kosmetyk twojej kruszynie moze zaszkodzic albo odwrotnie .

mlodamamusia KOOSTKĘ..??? kochana, ja Ci zaraz wyładuję całą szafkę słodkości i zabieraj je ode mnie..!!! :szok::-D

LILUŚ nocki różne, ale chyba znośne - mała śpi jakoś od 20-21 do 1-2, je i zasypia :)))) Pobudka ok. 5 i potem dłuuuugie niespanie ;)))))
Liluś, schudłam niby, ale efekty nie są zabójcze jak na takie skromne jedzenie słodkiego i tłustego :-p Udziochy nadal jakieś takie miękkie i napompowane, a brzuch niby nieduży, ale też już nie ten... :sorry2: i widzę, że bez ćwiczeń się nie uda wrócić do dawnej formy. No cóż, na razie ćwiczyć nie mam zamiaru, bo za dużo jest latania w te i we wte po domu z robotą ;-)

:-D Ja bym pewnie wytrzymała bo mam w pierony zajęć ale na forum które teraz administruję sami faceci i nie mam się czasami gdzie kobitom wyżalić :-p
A bo się nie pochwaliłam - jestem administratorem na takim dosyć sporym serwerze :-D Nie powiem jakim żeby reklamy nie robić :-p
Co do ciuszków to miałam wystawione ale nie poszły więc nie wystawiałam ostatnio. Zasadniczo nie wiem czy pakować w paczki po xx sztuk czy pojedynczo wystawiać. Postaram się zaraz znowu fotki porobić o ile mi Emi w kadr nie wlezie bo teraz małpa wszędzie włazi.
A ja właśnie Karolę zaprowadziłam z Emi do przedszkola i zrobiłyśmy zakupy bo mi szpinak wyszedł :confused: a chcę robić muszelki ze szpinakiem i fetą. Trochę Emilka jest nie w sosie bo znowu musiała wstać wcześniej niż ma w rozkładzie dnia. Ale chyba mi pozwoli trochę porobić.

No to idę fotki robić - mam nadzieję że aparat nie odmówi współpracy bo nam się na wczasach trochę podpsuł i nie zawsze ma chęć do robienia zdjęć.

Dzięki że mnie tak miło powitałyście znowu :tak:;-)
Sorki że nie odpisuję osobiście ale chciałam szybko coś skrobnąć, jak mi Emi uśnie to więcej odpiszę :)

Sol Emilka ma juz 10 miesięcy ? WOW :-);-) szybko leci :-) . Pochwal się dziewczynami :*
kocurku to proszę tabliczkę czekolady :-)

no kurcze nie umie uwierzyć z wrociłaś SOL :-);-) a pytałam ostatnio o Ciebie :-) . Nie rób ju tego więcej !;-)

mlodamamusia wysłane kurierem. Dorzuciłam te pyszne pierniczki, co mnie doprowadzały do szaleństwa swoim istnieniem w zasięgu paru metrów :-D

Ostatnio przy sprzątaniu mało nie padłam, jak to zobaczyłam przy wiaderku haha..!!
DLA WAS - UŚMIECHNIJCIE SIĘ :))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry