• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kurczę, tyle piszecie o tych ćwiczeniach, że aż nabrałam pozytywnego nastawienia do ćwiczeń, może też spróbuję:rolleyes2:

Made, no widzisz kochana, jakoś nie chce się cholera odczepić:angry: ale wierzę, ze jest tego powód, że muszę poczekać na swoją Perełkę:-(

wiem Karola-zobaczymy co powie reszta dzieci babci w polsce-bo teściów nie stac na przewóz do polski-chyba że kremacja...

nic, ja zmykam, mam już dośc dzisiaj wszystkiego, patrzę na lapka przez łzy, muszę ochłonąc trochę i skupic się na tym co dobre i pamiętac to kobietę taką jaką była gdy ją poznałam a nie schorowaną staruszkę z postępującą demencją

dobranoc i kolorowych, może jutro będzie lepszy dzień...

PAULINA, kurde nawet nie chcę wczuwać się w to, co możecie teraz przeżywać. Współczucia.

KOCURKU, a od czego robią się wszelkie celulity? hę? od nadmiaru książek!

ZIZI, wredna @

MADE, mąż wie co mówi heh

CAROLINE, lans pełną parą! Świetny fonik

Ostatnia edycja:
libby mała mi tak dała popalić, że spadłam z rozmiaru 40 do swojego 36 bez ćwiczeń :sorry:... Nie mam siły na ćwiczenia, ani nawet chęci hehe.. jak się w końcu wyśpię to pomyślę poważnie o tym :tak: Jestem ZA, ale na razie ze zmęczenia jestem nawet przeciw :-p

Papa...paaaadam :)...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry