• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby - bardzo Ci jestem wdzięczna za ten zestawik ;)) muszę rozruszać te moje gnaty, bo zaczynam mieć sapkę po....kilkunastu, yyy....kilku metrach :zawstydzona/y:
O basenie myślałam, tylko jest problem, otóż nie umiem pływać :zawstydzona/y: a w kółko to raczej nie wejdę :)))) Muszą mi wystarczyć ćwiczenia :tak:
A powiedz...stosujesz jakąś dietę?

Wiola - pięknie to wykombinowałaś Sherlocku :-p:-)))))))))))))))))

Agapa!!!! Mikołaj przepiękny :-)

reklama
hej :)

kurka jakos sie ogarnoc nie moge i czasu coraz mniej mam ...

maly mial polozyc sie na drzemke przed kapiela , zeby nie marudzic , bo daje mu w kosc ten nosek i zasnal snem kamiennym ... coz bedzie brudasek dzisiaj :)

doczytalam , ze Agapa urodzila :) gratki !!! synek piekny !! :))))

Jos ja w ciazy mialam taka sucha skore :/ pomogl mi balsam z Uriage i do tej pory stosuje :)
fajny dzien Poldus mial widze :)

Wiola kurka szkoda , ze tak z prawkiem wyszlo :/

Maja oby szybko spanko sie unormowalo !!

Kocurek ja tez jestem zdania takiego , ze maluszki maja czas na spanie same jeszcze i nie wydaje mi sie zeby sie przyzwyczaily w tym wieku do naszego wyrka :) moj spi ze mna , spi sam tam gdzie go poloze i nie ma problemu :)

Made tez bym chciala zaczac cwiczyc cos , ale raz czasu jakos brak , dwa motywacji :/

Paulinka mam nadzieje ,ze kaska na koncie byla ? !

Sol czyli jednak ospa ? zdrowka dla malej !! :)

Libby ja polece jeszcze cwiczenia Tamilee :) dzialaja !

no i nie wiem czy wszystko napisalam ?? hmmm

Asionek - hej :)) Dobrze że nie wzięłaś tej szczepionki ze sobą. Lepiej dmuchać na zimne ;)
My jutro mamy szczepienie, i już mi serce pęka :-( Całe szczęście tym razem to mój mąż będzie trzymał Boryska, ja się do tego nie nadaję :/
A te ćwiczenia, które wymieniłaś, to na co są? Bo mnie ogólnie zależy na ujędrnieniu flaka :zawstydzona/y:

Przepraszam, że tak zniknęłam. Byłam w domowym spa, odbębniłam wieczorne ćwiczenia, zrobiłam sobie czerwoną herbatkę i zagryzam ciasto hehe

WIOLU, nie chwalmy dnia przed zachodem... śpi od 19tej i normalnie przesypia z przerwami na karmienie aż do 8, 9 rano. A że teraz jest nienormalnie, to budzi się po 21 i nie chce mu się spać do ok północy.

MADE, aj. Nie wzięłam pod uwagę, że możesz pływać po warszawsku....
doopą po piasku heheh
sorki
To polecam pilates zamiast basenu. A na diecie jestem... oprócz niewzdymających, orzechów i miodu nie jem mleka krowiego i koziego ani jego przetworów, serwatki, laktozy, białka jaj, jabłek, marchwi, kazeiny,laktoalbuminy, mleka w proszku, soi, kakao... mój Maciuś ma skazę białkową i nie toleruje paru innych rzeczy

ASIONEK, jeśli chodzi o modelowanie sylwetki, to generalnie nie przepadam za aerobikiem. Jedynie właśnie pilates na początek, na rozciągnięcie i przypomnienie mięśniom o ich istnieniu. Moim zdaniem dobrze dobrany plan treningowy, zbilansowana dieta, dobrze wykonywane ćwiczenia i konsenwencja dają efekty. Aerobik jest spoko jak chce się tylko popracować nad kondycją i trochę spalić tłuszczyk, ale nie da takich efektów jak siłownia.

MADE, doopkę ujędrnić możesz w domciu nawet przy prasowaniu- ściskasz i przytrzymujesz na chwilkę. Dobrze też robi hartowanie ciała prysznicem na przemian ciepłą i zimną wodą. Kremy są fajne, bo nawilżają, ale nie podniosą doopencji

Ostatnia edycja:
Mikołaj cudny jest !!! Dzięki wiolu :-):-):-):-) No cóż, będziemy współwinne, bo go obejrzałyśmy TUTAJ, jakby nie patrzeć :-p

Łooj matko .. !!! :szok::eek: Gdzieżby tam taki kocur się tak katował - już samo nazewnictwo go odstrasza :baffled:
Dla mnie co najwyżej "rowerki":-p:-D A jakbym znalazła choć odrobinę czasu pomiędzy zajmowaniem się Małą, sprzątaniem, gotowaniem, a BB hehe - to bym go zainwestowała w książkę :tak: albo Świat Nauki... albo Wiedzę i Życieeeee... eeeehh rozmarzyłam się :sorry:....

made nie przejmuj się - ja z wodą mam tyle wspólnego co w wannie :-p Pływać tylko pieskiem lub na pleckach, a zresztą basenu nie cierrrpię, bo mi wiecznie za zimna ta woda brrrrr.... :baffled:

Ostatnia edycja:
asionek : ja czekam az moj mniejszy zasnie po zarelku i zmykam spac
zmeczona jestem dzis ze szok...
maz juz jedzie z pracy to do 24 bedzie malego pilnowal :)

poldek jednak wrocil z przedstawienia, prezent przywiezie mu tata ale jak wyglada gwiazdro to niestety w 2011 nie zobaczy ;)
bidulek nie doczekal do podwieczorku, za duzy stresssssssss :((((((((((((((

made : witaj :) jak dzieciatka ????

agapa : mikolaj sliczny :)))))))))))))))))))))) jeszcze raz ogromne gratki !!!!!!!!!

Libby - o to, to! Moje mięśnie, że tak powiem wołają zza Michelin'ów o trochę światła i deko świeżego powietrza :-D)))
Pilates powiadasz...? No to ja sobie tu u mnie poszukam i się zmobilizuję - TAK!!! To jest moje postanowienie! :tak:
Mój mąż od razu wiedział co to 6 Weidera, i nie wiem czemu śmieje się w głos :eek: że niby nie dam rady...? Ja? :cool: Phi.....

made a luknij wyżej, bo pocieszyć chciałam :tak:

Wiecie co?? Ja nie mogę z Waszymi mężami tudzież partnerami, ciągle czytam, że albo się dziećmi Waszymi zajmują :-p albo Wam gotują:szok:, albo ich do pionu stawiacie (patrz sol :-p).. Czy ja durna, że ja wszystko SAMA robię przy małej czy jakaś stara konserwa ze mnie??? :eek::eek::confused: Aaa - to a propos jos haha :-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry