• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby - a jakie to ćwiczenia stosujesz? Może i ja bym spróbowała...?

Kochane!!!! Rureczka ma się dobrze, maluszek także, kompletuje powolutku wyprawkę, lansuje się i pozdrawia wszystkie babeczki :-)

reklama
Libby - wybacz, ale to nazewnictwo jest mi zupełnie nieznane :eek: Co znaczy 6 Weidera ? Co do wymodelowania, to:
- brzuch
- pupa
- biust
- nogi, z naciskiem na UDZISKA :zawstydzona/y:
Na razie to by było na tyle :-)

Internet mi się chyba kończy, bo co chwilkę mnie wywala

Made, http://womanly.pl/2009/08/31/cwiczenia-miesni-kegla/
basen 1,2 na tydzień i pływamy żabką przynajmniej 20 min.+
http://www.a6w.pl/

przez miesiąc, potem basen sporadycznie, ale za to 2 razy w tygodniu na siłkę. Warto zainwestować w instruktora, który rozpisze plan treningowy. Pomogłabym, ale to sprawa indywidyalna- mogę doradzić jakie ćwiczenie na poszczególną partię ciała (czyczki: rączki jak do pacieża, łokcie równolegle do podłogi i przyciskamy dłonie, przytrzymujemy 3 sek. albo stojąc twarzą do ściany, rączki na ścianę otwartymi dłońmii robimy pompki, tylko krótkie), ale jak chcesz standardzik, to lepiej ćwiczenia ogólne z kardio

uff mam nadzieję, że tym razem post nie wyleci w kosmos

zmykam na rutynową kąpiel małego

Ostatnia edycja:
Jaki słodziaczek! Gratulacje AGAPA

WIOLU, no nie wiem, nie wiem. Ja bym Tobie nogi z czterech literek wyrwała heh

MADE, przeczytałam mojego ostatniego posta... Liczę na Twą wrodzoną inteligencję w zrozumieniu tego co naprodukowałam

Maciuś śpi. Mamusia zasiedziała sie na bb i o pół godziny później niź zwykle kąpała marudne już dziecko. Padł biedaczek przy zapinaniu śpiochów. Cycka na śpiocha dostał, musiałam wybudzać go do aktywnego jedzonka.

Ostatnia edycja:
reklama
libby rano usune, zeby po dupie nie dostac:-p.
kurde spac mi sie chce a znajac zycie znowu w nocy bede sufit ogladac i myslec jak zmienic moja sypialnie zeby byla bardziej przytulna.

ale masz fajnie ze Macius juz spi , u mnie jeszcze z 2h zanim Iwa pojdzie spac i to jeszcze nie dobrowolnie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry