• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocie konserwo:))))
Mój szanowny małżonek się zlitował i pozwolił moje nowoczesne cudeńko techniki wziąć w łapki przed świętami:)))
Ochhhhhh jaki piękny ten telefon,a jaki skomplikowany...:szok:

reklama
jezzu jaka produkcja

Made-ty nie mów hop do tej 6weidera-ja przy 14 powtórzeniach wymiękam;) chwilowo mam przerwę w cwiczeniach bo chyba sobie dysk wybiłam i mam lekko niesprawny prawy bark lecący w stronę łopatki;) ledwo ogarniam sprzątanie przed świętami
i pływam tak samo jak ty;) w wannie;)

my po wizytacji u koleżanki, maluchy grzeczne, mała odpłynęła w aucie, potem kąpiel jedzonko i śpi

Libby-hmm to na pewno w nowym roku musimy się spotkac na herbatkę;)

a ja poproszę o ciepłe fluidki bo okazało się że babcia męża ma infekcję i umiera...kwestia kilku dni-a taka kochana osóbka:-(

aha Asionek-dziękuje pieniążki już są;)

Ostatnia edycja:
Kocurek - Ty widzę zamiast na basen, to do biblioteki :rofl2: Ech te rozważne i romantyczne :))))))))

Zizi - kurza twarz i dupa blada :angry: niech gęś kopnie tą małpowatą raz,a porządnie!!! Trzymam kciuki bezustannie, aż fasolka zakiełkuje :tak:

jos - ale u Ciebie to się dzieje....biedna Poldynka, ucałuj piękne oczęta od made :))
U moich chłopaków to jest tak: Maniek grzeczny, a Borysek darcioch i podrapaniec :-))))))) Mam nadzieję, że szybko minie mu to wycie, bo mnie odwiozą do wariatkowa :rofl2:

made - to jak się tam będziesz wybierać, to daj znać :)))) Co tak będziesz sama jechać ;)))) Ja się na pewno już kwalifikuję :-p

zizi... paulina.... :( :( :( :( trzymajcie się dziewczyny... Babuni kochanej szkoda bardzo.. tak mało już takich starszych ludzi ciepłych, dobrych... Zizi.. ja tak jak koleżanka m. ciągle &&&&&&&&& i nie puszczę :)....

Ostatnia edycja:
Made-a pilates jest dobry dla takich leniuszków jak my (widzę że podobne chyba jesteśmy lekko) choc ja głównie jogę cwiczyłam- ale to podobne ustrojstwo

może to niegrzeczne czy coś ale mam nadzieję, że babcia odejdzie szybko i bezboleśnie-dużżżo ostatnio przeszła i aż żal było patrzec jak się męczyła-najlepsze jest to że jest z teściami w uk i nie wiemy co jakby dalej z pogrzebem...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry