• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moje dziecię śpi już 2,5h! Normalnie w dzień robił sobie 3 drzemki po 40 minut. :szok: Ciekawe czy takie spańsko nie odbije się moją bezsennością w nocy?

WIOLU, to gratki skoro nie tulisz porcelanki tfu tfu
kiedyś mówiłaś, że z Iwą super się czułaś, więc pewnie ciężko Ci. A z wyglądem to pewnie przesadzasz- ślepota ciążowa i zaburzenia hormonalne ZABURZAJĄ Twój pogląd hehe

Ostatnia edycja:
reklama
libby nie wiem jak u synusia ale Iwa co kilka miesiecy mi tk robila ze spala duzo w dzien i potem cala noc , jakby sobie akumulatory ladowala zeby potem znowu nie spac

Ja znowu nie miałam czasu nadrobić. Przepraszam :sorry:

Sergi - moje obie się spieszyły żeby jak najszybciej się znaleźć po tej stronie, za to moja siostra córkę 10 dni przenosiła - więc ja nie widzę żadnej reguły, mój mąż jest wcześniakiem, mój kumpel też a synek mojej chrzestnej 2 tygodnie po terminie wygoniony - reguły - BRAK :rofl2:

Agapa - gratuluję MIkołajka :tak::tak::tak:Zdrówka dla was :tak:

A ja dzisiaj pojechałam z Emilką po prezenty i co? Kupiłam tylko dla jednego bąbla - synka mojego kolegi/chrzestnego Karoli. Emi mi zrobiła w sklepie taką awanturę że spylałam stamtąd gdzie pieprz rośnie :no: A ludzie się na mnie jak na wyrodną matkę patrzyli - a ta pieronica się darła bo była śpiąca a zostawiłyśmy smoczka w domu :szok::angry: Ale jeden prezent jestem do przodu - no i dla M prezent kupiłam ale jeszcze o tym nie wie :-p:cool:

Zwariować idzie z tą koniecznością oprezentowywania... :dry: Ja powoli odpuszczam i przyzwyczajam otoczenie typu mama, że święta nie są po to, żeby się zaharowywać - w każdym razie nie dla mnie! JUŻ NIE :-p

Łooo Czizu...musiałam me dziecię nastraszyć...znowu dziura w zębie jak stodoła...umówiłam ją do dentysty na jutro rano i zapowiedziałam,że jak dzioba nie otworzy to:Mikołaj prezentów nie przyniesie,zero słodyczy,bajek i zabawek do końca roku....Wiem,drastycznie ale nie ma wyjścia...po dobroci nie działa,prezenty nie działają...

Właśnie przyszła paczka z moim prezentem pod choinkę...nowy telefon ale mąż nie pozwala dotknąć...Mam czekać do 24 grudnia...

WIOLU, wmawiam sobie, że on przestawia się na 2 drzemki

SOL, moja chrześnica zawsze, ale to zawsze odstawia takie przedstawienia w sklepach. Nawet jak wybierali tapety! Kurczę, ja nic nie mam ani dla Maćka, ani dla mojego Pana..

KOCURKU, dlatego ja uwielbiam świętować u teściowej. Kobitka nie przejmuje się, że potraw jest 4 a nie 12, że nie wypastowała podłogi itp a prezenty są tylko dla najmnłodszych szkrabów i w ogóle ostoja spokoju z niej

CAROLINE, dbać o ząbki trzeba- popieram nawet drastyczne metody w najgorszych "przypadkach". Ja też będę musiała się z zębologiem odwitać. Przy porodzie 2 górna mi pękła, odłamała się i wstyd, ale do tej pory jej nie zrobiłam...

Kobietki a może któraś z Was potrzebuje powiększenia biustu?
Mam specjalne ceny promocyjne w sklepie,na święta;-)
aumentax.pl

No to wyprasowałam wszystko :eek: teraz sobie odpoczywam i palca wskazującego używam :-)))))

Libby Kochana :zawstydzona/y: wybacz made, że nie wysłała jeszcze paczki, ale jestem taka zagoniona, że nawet na bb czasu brak.
Obiecuję, że się zmobilizuję i jeszcze przed świętami pójdę na pocztę :tak:

reklama
MADE, nie przejmuj się :-) zajęło mi chwilę dojście o jaką paczkę chodzi. Maciuś może i jest grzecznym i pociesznym egzemplarzem (z małymi wyjątkami oczywiście), ale mam swoje problemy, które zatruwają mój umysł- o wielu rzeczach zapominam. I te durne ćwiczenia 3 razy dziennie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry