• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gdzieżbym śmiaaaała.... :-p Szacun koleżance humanistce :-p
MŁODSZEJ :dry::rolleyes2:

łojeju ale mi sie tu jakis robaczek kreci na kolanach :-D i popierduje w nieskonczonosc :-D:-D ...i znowu koooopa heh a przed chwila byla operacja - czwarta od rana hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Nad maleńkim nie będę się rozczulać bo każdy widzi jaki śliczny:)
Libby...cholercia jasna,laska z Ciebie 1-wsza klasa!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Kocie...Ninka właśnie bombarduje majty swoje...i mówi ''to nie ja!'' :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej hej-ja dziś stoczyłam walkę z moim lapkiem i nie ma zmiłuj, trzeba zainwestowac w coś nowego...

Libby jaki słodziak z Maciusia....piękności, ha i wiedziałam że ślicznie mu będzie w zielonej kurteczce;) a ty jaka laseczka...

Maja właśnie zdecydowała że jej dwie drzemki dziennie wystraczą (a ciekawe co ze mną;)), nawet na spacerku nie padła

no i doooopa, mała spała całe 40 min-ciekawa jestem jakim sposobem wytrzyma do 19 do kąpieli i do spania????????????? a mamy jeszcze w planach odwiedzic znajomą i małe zakupy...

Ostatnia edycja:
hejka :)
Libby : ja nie moge otowrzyc twoich zalacznikow :(
carola : szkoda dywanikow... ale masz cwana bestie w domu :)

wiolka : nie denerwuj sie, szkoda zdrowia! zwlaszcza w twoim stanie !!!

mary : trzymaj sie cieplo i mocno!!!!!

lil : 3maj sie tez mocno! wszystko sie powoli unormuje

a ja melduje tylko ze poldynka w pracy tata byla jedynym dzieckiem ktore plakalo bo sie balo postaci ze spektaklu !!!!!!! :szok::-D:-)
wiec zostal z parteru oddelegowany na 45min na 3 pietro do taty i wlasnie sie zapoznaje aje z platforma analitykow i tablica gieldowa... boooooooooszzzzzzzzzzzz drogi... bede musiala dziecko 3 letnie do spychologa prowadzac, toc platforma gorsza niz spektajl... no nic
o 16 bedzie podwieczorek, gwiazdor i prezenty takz emoze zapomni przejscia ;)

buziaki !!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
oho i się forum wyciszyło a ja zaraz będę zmykac a tu nie ma z kim poklikac...kobietki?????????????????????????

no fakt Jos-3 latek może się przestraszyc, ważne że tata był nie daleko-no i pomyśl o tym psychologu bo nawet dorosły nie wyszedłby po tym bez uszczerbu na zdrowiu;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry