• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola,rozumiem,spokojnie:) Teraz już nic nie poradzisz...sama czasami się ''gotuję'' ale wiem,że to nie ma sensu...

reklama
Jeju, już nie wiem, co o tym myśleć i jak reagować... :sad::sad: Mia znów zwymiotowała!!! Nie czaję, tak dobrze zareagowała na Nutramigen! :-(:-( Może faktycznie taka jej "uroda" i może ja przesadzam, moze to jest normalne... Ale naprawdę myślałam, ze Nutramigen może być rozwiazaniem naszego problemu... :sad: Taka wystraszona była moja kruszynka...:sad: Teraz zasnęła, ale tak mi jej szkoda...

Nie gotować się dziewczyny ;)))))) Komu cappuccino na poprawę nastroju, bo się udaję do kuchni..??? Mam też wór Michałków i Trufli :-p

Ooojjj mary :( no ja nie wiem... na pewno jej przejdzie... taka maleńka jest jeszcze przecież :)....

Dziewczyny jesteście kochane i dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa! Mam dziś taki zgon, że nie wiem co komu miałam odpisać...

Kocurku oczywiście jeszcze nie podałam MM, bo u nas to bardziej inne kwestie - na pewno nie głód...Dziś obiecałam sobie, że na próbę dam butlę - mam nadzieję, że mi czyczki od razu nie wyschną - ale gdzieś przeczytałam, że można swoje mleko zmieszać z mieszanką - i wtedy jest lepiej trawione przez dzieci...Nie wiem jak to będzie...najwyżej jutro już całkiem padnę...

No i buziaki dla reszty bo już muszę kończyć...

Same problemy z tymi dziećmi :eek: olaboga :)))) Mój to z kolei ma już trzeci tydzień skok rozwojowy :-D chyba się zastrzelę :)))
Ale Kochane moje, nie ma wyjścia, trzeba wszystko to przetrwać, nie ma to tamto ;-)

Tak w ogóle, to dzień dobry dziewczęta :-))))) Ja już się z tego wszystkiego śmieję :) i zaczynam szukać dobrego specjalisty od głupawki :)

Kocurek - częstuj czym popadnie :-):-D:-):-D do lata daleko

Kocurek hahahhaaaa Ty się akurat zapisywać nie musisz :rofl2: tworzysz ten team :-):-):-)
Dawaj ciuciu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dziewczynki częstować się, cukier wydziela fenyloetyloaminę :rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry