• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem po próbie w sklepie,w poniedziałek zadzwonią ale kierowniczka powiedziała''proszę być dobrej myśli'',sklep w miare excluziv:)

reklama
hej

carola : &&&& super wiesci :)

nam udalo sie dzis wszystkim zdrzemnac w tym samym czasie :)
co ja bym dala zeby tak bylo codziennie :) marzenie scietej glowy hehe ;)

milego wieczorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liluś - mój Maniek zaczął spać w łóżeczku jak skończył 15 miesięcy :-D)))) Tak więc, wcześniej czy PÓŹNIEJ (w naszym przypadku), ale łóżeczko się przyda ;)))

jos - szczęściaro :-p moje dzieci się jeszcze ani razu tak nie zgrały :-)

Olivka - oby się ułożyło po Twojej myśli :) Sukieneczki obie BOMBA!!! :tak:

hej hej

Asionek moja mała też ma radar jak mama wchodzi do sklepu=koniec spania=trzeba się porozglądac;)

)

oj tak hehe szkoda , ze to nie lato wtedy rozbierac nie trzeba i zmiana temp. nie jest tak duza , co jak sadze wlasnie malego wybudza :/
ale zakupy dzisiaj udane byly i maly grzeczniutki :)

Dzień dobry:)
Jestem po wizycie u ginka,rosną luzem 2 pęchole i 2 mniejsze,raczej do niczego...
W poniedziałek mam drugi monitoring,muszę iść bo wg wyliczeń owu powinna być ok 16-17dc a w zeszłym cyklu była 14/15dc więc wcześniej tym razem.
Na 13 idę do sklepu z odzieżą Lara Fabio,zaprosili mnie na próbę do pracy,idę sprawdzić warunki jakie oferują.
Od poniedziałku od 8 rano mam jazdy autem,w końcu! :)

to niech ladnie rosna dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oby praca wypalila !!
a sukienki super , w moim guscie :)
kurcze zazdroszcze wam tego Allegro !! mi sie nie oplaca kupowac i pozniej slac tutaj .. a szkoda :)

Dziewczynki pozdrawiam w locie, nie mam czasu nadrobić, ale chociaż lepiej śpimy - butla na wieczór u nas nic nie zmieniła - pomogło wspólne spanie - mała była po prostu nerwowa jak ją odkładałam do łóżeczka - a ze mną jej dobrze :-)

wazne , ze spicie dobrze , a czy razem czy osobno to juz malo wazne :) moj tez znowu z nami spi , przez katarek boje sie go samego w lozku zostawic... do tego jemu to wsumie rybka gdzie spi , ale ja tak lubie miec go kolo siebie i wsumie wysypiam sie :)
a lozeczko kiedys sie przyda hehe , moj to sie mnie juz pytal po co go tak pospieszalam z kupnem lozka koro maly prawie wogole tam nie spi ... no coz pierwsza moja dzidzia skad moglam wiedziec , ze nie bede wstanie go samego zostawic ? :)

Dzień dobry :))

Asionek - :-D mój też się buntuje na moje szwendanie się po sklepach

no dbaja maluchy o nasze portfele najwyrazniej :-D

hej

nam udalo sie dzis wszystkim zdrzemnac w tym samym czasie :)
co ja bym dala zeby tak bylo codziennie :) marzenie scietej glowy hehe ;)

milego wieczorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oby czesciej sie udawalo zgrac wspolna drzemke :) moze wsadzaj maluchy ze soba do wyra ?? :)

To jest nic!!!! W Markafoni.pl mają pierścionki ze stali nierdzewnej z 355zł na 59zł,z 670zł na 99zł itp,jeden wygląda jak z diamentem,piękny,boski,obłędny...od razu kupiłam oczywiście!!!!!!!!!!!:-D

Oooo ten:)

Zobacz załącznik 417206

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry