E
EEnil
Gość
Jestem po próbie w sklepie,w poniedziałek zadzwonią ale kierowniczka powiedziała''proszę być dobrej myśli'',sklep w miare excluziv
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
)))) Tak więc, wcześniej czy PÓŹNIEJ (w naszym przypadku), ale łóżeczko się przyda
moje dzieci się jeszcze ani razu tak nie zgrały :-)
hej hej
Asionek moja mała też ma radar jak mama wchodzi do sklepu=koniec spania=trzeba się porozglądac
)
Dzień dobry
Jestem po wizycie u ginka,rosną luzem 2 pęchole i 2 mniejsze,raczej do niczego...
W poniedziałek mam drugi monitoring,muszę iść bo wg wyliczeń owu powinna być ok 16-17dc a w zeszłym cyklu była 14/15dc więc wcześniej tym razem.
Na 13 idę do sklepu z odzieżą Lara Fabio,zaprosili mnie na próbę do pracy,idę sprawdzić warunki jakie oferują.
Od poniedziałku od 8 rano mam jazdy autem,w końcu!![]()
Dziewczynki pozdrawiam w locie, nie mam czasu nadrobić, ale chociaż lepiej śpimy - butla na wieczór u nas nic nie zmieniła - pomogło wspólne spanie - mała była po prostu nerwowa jak ją odkładałam do łóżeczka - a ze mną jej dobrze :-)
Dzień dobry)
Asionek -mój też się buntuje na moje szwendanie się po sklepach

hej
nam udalo sie dzis wszystkim zdrzemnac w tym samym czasie
co ja bym dala zeby tak bylo codzienniemarzenie scietej glowy hehe
milego wieczorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!