• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paula byłam,byłam,nie mają dostawy kapci bo zimówki zwożą (kurtki,buty itp).Pani da znać jak coś będzie:)
Mam układy z pod lady:)

Kasa wydana na pierścionek miała być na ginka na poniedziałek...ale co tam,może da na krechę:-D

dzięki Karola-układy spod lady-ciekawe;)

a co tam ginek- ale jak ładnie twoje paluszki będą wyglądac;))))))))))))))))))))

dobra mykam spac-kolorowych

Ostatnia edycja:
Hello!

Jeju, chyba pierwszy raz jestem pierwsza!
:-D:-D:-D

Dziś rozpiera mnie takie szczęście, ze hoho!!! :-D:-D:-D Nasza kochana córeczka spała pięknie dziś w nocy od 23 i... śpi nadal!!! :-D:tak::tak::tak:;-);-);-):-):-):-) Budziła się tylko na papu o 0.30, 3.30 i 7.30, a po ostatnim jedzonku wydusiła klocka, pouśmiechała się i po przebraniu zasnęła z moim M. na jednej podusi! :-D:-D:-D:-):-):-)
Ja na nogach, bo niedługo jadę do fryzjera, a poza tym żłopię kawusię. Komu? :-D

imagesmacchiatto.jpg

Dziś ubieramy też choinkę. :-):-):-)

Carolineee - jak tam samopoczucie?

Lil, Kocurek, Mademoiselle - jak tam u Was?

Sergeevna - gdzie się podziewasz?

Zizi, Młodamamusia, Paulina, Sol i wszystkie babeczki - ślę pozdrowienia!

Miłego dnia!

witam
u nas wietrznie i neta wczoraj mi braklo, ale dzis juz lepiej
wczoraj zabralam sie za okna , dalam rade je pomyc i poprasowac woale, zakladac wszystko lukasz musial po pracy bo mi juz brzuch sie stawial i skurcze w pupie i udach laply.
dzis bede w meblach sprzatac .

mary zazdroszcze ubierania choinki , u nas dopiero w wigilie rano ubieramy choinke.
do fryzjera tez sie musze wybrac.
milego dnia

Wiola - no, to żeś się napracowała! Tylko się dziś już nie przemęczaj. ;-) U nas choinka też zawsze później była, ale w tym roku mam chęć ją ubrać wcześniej. :tak::tak: A fryzjer u mnie naprawdę niezbędny! :zawstydzona/y: Mam tak zniszczone włosy, ze szok! Bez podcięcia nic z nich nie będzie, a chcę zapuścić...

hej :)

kurka leb mnie od wczoraj boli :wściekła/y:
a trzeba dzisiaj posprzatac chalupe ...

Hello!

Jeju, chyba pierwszy raz jestem pierwsza!
:-D:-D:-D

Dziś rozpiera mnie takie szczęście, ze hoho!!! :-D:-D:-D Nasza kochana córeczka spała pięknie dziś w nocy od 23 i... śpi nadal!!! :-D:tak::tak::tak:;-);-);-):-):-):-) Budziła się tylko na papu o 0.30, 3.30 i 7.30, a po ostatnim jedzonku wydusiła klocka, pouśmiechała się i po przebraniu zasnęła z moim M. na jednej podusi! :-D:-D:-D:-):-):-)
Ja na nogach, bo niedługo jadę do fryzjera, a poza tym żłopię kawusię. Komu? :-D

Zobacz załącznik 417246

Dziś ubieramy też choinkę. :-):-):-)

!

super , ze nocka udana :)
milej wizyty u fryzjera :)
ja jutro jade kupic ozdoby na choinke i sama choinke tez hehe

witam
u nas wietrznie i neta wczoraj mi braklo, ale dzis juz lepiej
wczoraj zabralam sie za okna , dalam rade je pomyc i poprasowac woale, zakladac wszystko lukasz musial po pracy bo mi juz brzuch sie stawial i skurcze w pupie i udach laply.
dzis bede w meblach sprzatac .

mary zazdroszcze ubierania choinki , u nas dopiero w wigilie rano ubieramy choinke.
do fryzjera tez sie musze wybrac.
milego dnia

uwazaj na siebie !! meble moga poczekac :)

Hej laski:)
Mary gratulacje:))) Ja ok,Ninkę przeziębienie złapało,kaszle jak opętaniec i ma stan podgorączkowy.
Dałam jej syrop,lek na przeziębienie,witaminę C i nasmarowałam plecy maścią.
Udało mi się zdobyć niespodziewaną gotówkę:))) będę szaleć w poniedziałek/wtorek:)

reklama
hejka witam w ponury weekend :) za tydzien juz swieta jejku a ja tego wcale nie odczuwam :( nie ma sniegu atmosfera zadna itp

u mnie juz 9tydzien ostatnio mam 1000 glupich mysli im blizej 3 stycznia tym bardziej sie boje tego usg itp zostaly mi te leki z poprzedniej ciazy gdy pojechalam na usg w 11 tyg a tu....
[*] ale musze byc pozytywnie nastawiona tym razem bedzie dobrze i oby ten czas szybko zlecial :D

tt9frjjg1gv777ig.png
[/url]

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry