paulina.pro
Fanka BB :)
fajny ten enter
a propo zakupów - nie wybierasz się do coccodrillo po coś dla dziewczynek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nasza kochana córeczka spała pięknie dziś w nocy od 23 i... śpi nadal!!! 

;-);-);-):-):-):-) Budziła się tylko na papu o 0.30, 3.30 i 7.30, a po ostatnim jedzonku wydusiła klocka, pouśmiechała się i po przebraniu zasnęła z moim M. na jednej podusi! 

:-):-):-) 

A fryzjer u mnie naprawdę niezbędny!
Mam tak zniszczone włosy, ze szok! Bez podcięcia nic z nich nie będzie, a chcę zapuścić...
Hello!
Jeju, chyba pierwszy raz jestem pierwsza!
Dziś rozpiera mnie takie szczęście, ze hoho!!!Nasza kochana córeczka spała pięknie dziś w nocy od 23 i... śpi nadal!!!
;-);-);-):-):-):-) Budziła się tylko na papu o 0.30, 3.30 i 7.30, a po ostatnim jedzonku wydusiła klocka, pouśmiechała się i po przebraniu zasnęła z moim M. na jednej podusi!
:-):-):-)
Ja na nogach, bo niedługo jadę do fryzjera, a poza tym żłopię kawusię. Komu?
Zobacz załącznik 417246
Dziś ubieramy też choinkę. :-):-):-)
!
witam
u nas wietrznie i neta wczoraj mi braklo, ale dzis juz lepiej
wczoraj zabralam sie za okna , dalam rade je pomyc i poprasowac woale, zakladac wszystko lukasz musial po pracy bo mi juz brzuch sie stawial i skurcze w pupie i udach laply.
dzis bede w meblach sprzatac .
mary zazdroszcze ubierania choinki , u nas dopiero w wigilie rano ubieramy choinke.
do fryzjera tez sie musze wybrac.
milego dnia