• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maran-oj współczuję tych bezsennych nocy :/ Mój Maniek też miał takie akcje z zębami, wychodziły po kilka sztuk na raz. Umęczone dziecko i my razem z nim. Niechaj te zębiska już wyjdą i dadzą Wam się wyspać :tak:

jos - ja też piłam herbatkę na laktację, z HIPPa ;))) Pomogła!

reklama
heloł;)

mała przysypia, przedostatnia porcja ciasteczek się piecze, lasagnia zjedzona-tzn. jeśli ktoś ma ochotę to jeszcze jest;), chałupka ogarnięta, jeszcze łazienka została-ale dałam czadu i mój kręgosłup mówi nie...

Sergi-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby masaż szyjki ruszył maleństwo

Made-widzę że rady Sol pomogły;) mam nadzieję że sprawy nabiorą teraz korzystniejszego obrotu;)

Jos-tobie za takie cudeńka (T. i L.) należy się taki pierścionek bez żadnej przeceny;))))))))))))))))))

Wiolka-do góry brzuszkiem, a to już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

pozdrawiam

mi się wydaje że tak Made-ja tak robiłam-jedna po drugiej a potem po trzeciej;), było więc seria-2 min na przywrócenie oddechu, druga seria, znów 2 minuty wiadomo na co;) i trzecia potem;)

aha, babcia męża zmarła dziś w nocy, trochę żal

Paula -przyjmij wyrazy współczucia :( Pewnie nie jest Wam teraz łatwo...
Odnośnie 6W...kurde, chyba liczyłam na inną odpowiedź, szczerze-ja już wymiękłam, a gdzie do końca?

dzięki Made-no nie jest łatwo, ale to lepiej bo babcia była już w ciężkim stanie a od dwóch lat była na poziomie rozumowania dwulatka...tylko ona była taka kochana-jako pierwsza zaakceptowała mnie w rodzinie męża-zawsze jak do niej przychodziliśmy na kawkę miała kupione ciasto dla mnie;) dla męża nie zawsze;) i mimo swoich 80 lat zawsze zrobione paznokcie:szok:,gdzie ja się swoich wstydziłam:-D, taką ją chcę pamiętac-uśmiechniętą, z siwiutką trwałą, pędzącą po mieście ze swoją laską i koleżanką u boku;) żeby ją zastac w domu, pierw trzeba było się umawiac:-D

a co do tej 6, to mówiłam że nie ma łatwo;) ale efekty:-D, ja muszę pierw pojechac do mojej pani kręglarki i kręgosłup poprawic bo mi już bark wysiadł a potem wracam z powrotem do 6;)

Paula - szkoda, że zostaną Ci tylko wspomnienia, ale jakże piękne :)
Ja mam w pamięci moją prababcię, która kochała mnie jak nikt inny, niestety śmierć jest częścią tego życia i trzeba się i z nią zmierzyć.

Ja sobie pooglądałam na youtube żywe białka po 6W i to mnie jakoś tak motywuje do dalszej harówy :-D)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry