• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Też dobre :-) ale ja bym się bała, bo jeszcze mógłby zaprzeczyć :)))))))
Ech...wesoło się zrobiło, a choinka czeka pod prysznicem ;) uciekam zatem, wejdę później :))))

maran : hej... wspolczuje nocek... to normalne z eprzy takim zmeczeniu nie masz na nic ochoty, nawet na swieta! ja tez padam na pyszczek i nie mam ochoty na zadne pichcenie, wysyla,ie kartek itp
ograniczylam sie do choinki ( ubierali synek i tata) i kupienia/zapakowania prezentow
upieke jedno ciasto w formie w kstzalcie choinki a reszta zarelka bedzie ze sklepu... po prostu zronbimy lepsza kolacje, bez zadnych salatek ciast i i wszelkich innych... dla naszej 4ki wystarczy :)
na szczescie dzieci bardziej sie interesuja choinka i tym co pod nia niz stolem ;) takze nie ma co so bie narzucac presji !!!

Jos pewnie:)
Ja zamówiłam paszteciki,pierogi,rybę po grecku,do tego 2 galaretki z kurczaka,jakieś rybki ze szpinakiem.
Wczoraj domówiłam w moim ulubionym miejscu ciasto marchewkowe,kołduny i chleb razowy z ziarnami ich wyrobu:)
Sama zrobię tylko sałatkę i jakieś 2 mięsa upiekę:) Wystarczy:)

Kurka,Ninka ma coraz gorszy kaszel i gorączkę coraz wyższą...chyba nas lekarz dzisiaj czeka... :(

carola : zdrowka dla ninki...oby przeszlo szybko...
pasztecikow czy pierogow barszczu to ja tutaj nie znajde :(((((((((((( kiedys trzeba bedzie sie nauczyc robic hehe
a poki co beda dania francuskie ... :(

u mnie juz 9tydzien ostatnio mam 1000 glupich mysli im blizej 3 stycznia tym bardziej sie boje tego usg itp zostaly mi te leki z poprzedniej ciazy gdy pojechalam na usg w 11 tyg a tu....
[*] ale musze byc pozytywnie nastawiona tym razem bedzie dobrze i oby ten czas szybko zlecial :D

szybko zleci glowa do gory :) napewno bedzie ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Moje cudo,kto nie widział na Fcbooku to zapraszam:
Dancing Star - YouTube

hehe jak sobie tancuje :-D

Cześć Babeczki :-)

Melduję, że my już 3 dzień przeterminowani jesteśmy... :-( Gabrysiątkowi chyba "za dobrze" u mamy pod pępkiem ;-) Wczoraj miałam wizytę u położnej i "słynny" masaż szyjki :-p Nie taki diabeł straszny, jak się okazuje! Naczytałam się, jak to boli okrutnie i w ogóle, że się siedzieć nie da, że masakra... Zacisnęłam zęby, ale usłyszałam od położnej że mam być "relax" i... było ok :tak: Niejedno badanie u gina było dużo gorsze od tego masażu :yes: Według tego co w karcie, szyjka już miękka i krótka, około 1-2cm tylko. Rozwarcie na 2cm. Maleństwo mocno naciska na kanał rodny i już od jakiś 2-3 tygodni gotowe jest wyjść na świat. Szkoda, że tylko w teorii :sad:

Szykujemy się z G. do przeprowadzki, która w przyszłym tygodniu. Jutro jedziemy podpisać umowę wynajmu :tak: Juz nie mogę się doczekać, a na obecne lokum dostaję powoli mentalnego uczulenia. Dzisiaj zakupy prezentów i pakowanie. Muszę być jak najwięcej w ruchu, to może pomóc Bąblowi się zdecydować na wyjście. Mam nadzieję, że nie będzie kazało nam na siebie czekać jeszcze dłużej...

No i przestałam się bać porodu ;-)

w koncu malenstwo wyjdzie :) a skoro masaz byl to moze i dzisiaj w nocy juz sie zacznie :)
a o masazu to mi nic nie mow :szok: mnie bolal gorzej jak porod :wściekła/y: istna masakra hehe
moze male czeka az sie przeprowadzicie ??
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&, za malo bolesny porod i szybka akcje :)))

helol :)))))

co tam u was? u nas zimno sie zrobilo... brrrr
filutek spi, udalo mi sie wyjsc na zakupy :) kupilam mu swteerek, a starszakowi puzzle i kilka ksiazeczek :)
zmeczona jetsem, ale to norma... chyba sobie strzele male ricore...

asionek : do lozka to razem ich na pewno nie wloze hehehehe :)

moj spi padniety maruda :)
hehe tak wlasnie myslalam , ze razem to ich nie polozysz ;-):-D

Paula :-D:-):-D:-))))))))))))))))))))) NO CHŁOPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D

hehehe, ja już zamierzam użyc tekstu że to moje ostatnie macierzyńskie i trzeba je dobrze wykorzystac;)))))))))))

dobra muszę odsunac to miskę z ciastkami od siebie, bo nawet 6 weidera mi nie pomoże;)))))))))))))))ale jakie pyszoty!!!!!!!!!!!!!zwykłe kruche;))))))))))

Made 444 - No Response | Flickr - Photo Sharing!

ja moge dokonczyc te ciastka :) jak jeszcze masz ;-)
dobry ten kot :-D

mieszkanie posprzatane , maly spi jak wstanie kapiel bedzie , ja sie ogarnelam pazury i samoopalacz nawet machnelam moze jeszcze brwi strzele ? :) jutro na zakupy swiateczne , ozdoby na choinke i moze w koncu skompletuje do konca prezent dla mojego malza ... :)

asionek kobito jak ty to robisz ze mas zenergie na samoopalacze brwi i inne... normalnie podziwiam, nie rozumiem i zarazem czuje sie jak niechluj................................................... :)
ja sie ograniczam do prysznica i jak depilacje strzele to super zabiegi byly :)
o makijazu i innych jeszcze nie mam energii myslec... mam nadzieje,z e to wroci... po pierwszej ciazy 2 tygodnie "po" biegalam w korkachmakijazu, odswiezeylam balejaz i inne... a teraz sie motywuje do szczoteczki do zebow
czy ktos tak ma jeszcze ??????????????
PROSZE MNIE POCIESZYC ZE TAK :)

ja uciekam do wyrka, poki mlodziez spi :) do jutra!

reklama
No, choinka ubrana!!! :happy2::happy2::happy2:
Jakoś dzień nam szybko zleciała, zaraz trzeba się kłaść... Oby nam córcia spała i dziś... Jeju, aż się boję, czy taki fuks może nam się znów przytrafić jak wczoraj... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja zaliczyłam też fryzjera i jestem bardzo zadowolona - wreszcie! :-D:-D Oby teraz moje bidne włosiny nieco odżyły!
Zakupiłam dziś też krem przeciw rozstępom, które mi niestety na brzuchu wyskoczyły... :eek::sorry2: Oby się choć ciut riozjaśniły, a będzie dobrze, bo duże nie są na szczęście.

Asionek - no, to ładnie się dziś obrobiłaś! ;-);-)

Sergeevna - kciuki za poród! :-)

Asiek - spokojnie, staraj się myśleć pozytywnie.

Carolineee - jak Ninka?

Wybaczcie, ze nie doczytam wszystkiego, ale czas zmykać powoli... M. walczy z Mią - już wykąpana dawno, wieczorne jedzonko dostała, zasnęła, ale... przebudziła się i zaczęła swój koncert... :zawstydzona/y: Oby nie potrwał długo, wczoraj tak nam ładnie zasnęła... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobranoc!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry