• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
E nic nowego. Odpoczywałam troszkę od forum, bo już jak w nałogu- od rana, w każdej wolnej chwili, a że święta niedlugo to trzeba sie było zająć czymś pożytecznym;-) A co się tutaj działo? Ominęło mnie coś ciekawego?

Co ciekawego...Mia naszej Mary trenuje spanie nocami:)
Kocur trenuje przed...nową fasolką:-D
haha:)))
Ja marudzę jak zwykle,Wiolki prawie nie widać (???)...

Rurka - dobry, dobry! :-) Jak samopoczucie? Nałóg - wiem, kochana, o czym mówisz... Tylko oczy otworzę, a już BB i FB... :zawstydzona/y::-D Nie zawsze czas pozwala na pisanie, ale staram się czytać.

To i ja się witam :-)

Carola jak Ninka się czuje?
Mary super, że Mia tak grzecznie nocki przesypia już... Dała Wam popalić trochę :-( Ale tendencja jest dobra i trzymam kciuki, żeby się utrzymała :tak: A choineczkę macie piękną! W przyszłym roku planujemy zakup żywej, bo dotąd zawsze tylko te sztuczniaki :dry:
Kocurek nooooo, Kochana... uważaj, uważaj, niespodzianki się przytrafiają... ;-)
Rurka jak się czujesz Słońce? Chyba jeszcze nie zrobiłam tego, więc gratuluję Synusia :tak:

Za 1,5 godz jedziemy z G. do nowego domku na spotkanie z właścicielem podpisać umowe najmu :-) I bardzo możliwe, że jeszcze dzisiaj dostaniemy klucze :-) Hurrra :-)

A co do przytulanek, to ja nie wiem, jak to kurczę po porodzie będzie... :sorry:
6b3aff2eb70b05c35e6c91dbb72c33a1.gif

witam się niedzielnie ;-)

made
- dasz radę :tak:

Pochwalę się -moje metody jednak działają - po 4 dniach moje dziecko przespało samodzielnie całą noc w łóżeczku :laugh2: Szkoda tylko że usypia o 2 w nocy :-p:laugh2: Ale spała do 10 w swoim łóżeczku :tak:

Hejka :)

Kocurek : wueilbiam twoje dzisiejsze wejscie smoka :)))))))))))) ani diobry ani hej tylko z grubej rury BYL SEX !!!!! :) hahahahahaha Jestes niesamowita :)
A gdyby byla fasolka - to ja tam uwazam ze roczna roznica, czy 1,5 roku to najlepsza roznica wiekowa dla rodzenstwa :) POWAZNIE :) Tylko tzreba miec odwage zeby sie zdecydowac, a jak sie odwagi nie ma... To dobrze moze dobrze zelos decyduje za nas ;)

asionek : ale ty masz zrywy... a ja juz nawet zrywow nie mam... kilka m-cy temu kupilam make up'a super korektor na podkowki... i uzylam 2 lub 3 razy dokladnie nie pamietam... meteoryty guerlain leza od roku i kisna... sie przetrminuja biedne... ale licze ze na wiosne sie zmotywuje... tylko czy sie nie ludze... :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( ??????????

carola : jak ninka ???
dziekuje ci za pocieszenie ale wiesz... malo efektywne bylo... bo ty mozesz mnie przekonywac i przekonywac a ja tam na zdjeciach i tak widze ze ty zawsze pelen super makijaz, brwi, starannnie dobrane ciuskzi, fryzurka, kolor nowy... wiec jak tu wierzyc ze tobie sie nie chce ;)
a ja od lata ide na podciecie koncowek wlosow bo szok jakie zniszczone... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :zawstydzona/y: niedlugo bed emiec je do pasa i wciaz nie dotre do fryzjera ... hehe

wiolka : where areeeee youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu???????

rureczka : hej ? jak samopoczucie????

serg : super nowina!!! jak bedziecie mie cklucze to moz euda sie przeprowadzic wczesniej???? co by was akcja P 19.12 nie zlapala...? Moze juz dzis by G. czesc rzeczy zawiozl???? z jakimis kumplami itp???
super ze bedziecie mieskzac w domku, cudownie, w sam raz na wiosne : ogrodek do wystawienia malenstwa, a poz niej do zabawy!!!!!!!!!! zazdroszcze ze hej !!!!!!!!!!

mary : super z enocka ok
u nas zaczely sie kolki, to samo co z L. Okolo 3 tygodni i bam... wymieklam i od 21 do 24 ( jak codzien) malym zajal sie maz, pozniej ja a przed 6 znow mu go oddalam, w nocy nakarmilam cycuchem, a pozniej kazalam robic butle :)
rezultat jets taki ze wstalam o 11 :)
wyspana :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) niech zyje MM :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:szok::zawstydzona/y::-):-p:-D

reklama
Jos może się uda, jeśli dzisiaj dostaniemy klucze, coś już poprzewozić :-) Korzystam aktywnie z ostatnich dni w dwupaku, wczoraj wysprzątałam, wyprasowałam całą stertę ciuchów naszych a na koniec... 4 godziny biegałam z G. po sklepach! Położna kazała się dużo ruszać po tym masażu szyjki ;-) Ale Bąbel dalej uparty siedzi :sorry: Dobrze, że energii nabrałam, czyżby syndrom wicia gniazda? ;-) Przyda się, a co! :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry