• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
paulina - dzieci to skarbonki - tylko takie z żelaza - nie rozbijesz ich na starość ;-):-D

Carola - załóż przeciwko niej sprawę o zniesławienie i zakaz zbliżania się. To są szybkie sprawy i zazwyczaj na korzyść osoby zakładającej. Współczuję sprawy z rodzicami - sama nie mam łatwo chociaż u mnie to lepiej wygląda. Ale cóż - rodziny się nie wybiera, jedyne co można zrobić to postarać się żeby nasze dzieci nie musiały mieć żalu do nas.

made - worek, łopata i do lasu :tak::tak::tak: Szkoda że ty nie podałaś w administracji swojego adresu na początku. Ale już po ptokach, mam nadzieję że jakoś się uda sprawę załatwić a ojca wywalić na zbity pysk - przepraszam za bezpośredniość ale za takie zachowanie na nic innego nie zasługuje :no::angry: Możesz go wymeldować sądownie w urzędzie miasta za niepłacenie czynszu. Wiem bo my tak wywaliliśmy byłych właścicieli bo nie chcieli się wymeldować :wściekła/y:
A Borysek śliczny :tak:;-)

A ja się zaraz po zakupy wybieram - kolejne - dalej nie mam pomysłu dla 12-latki i 10-latka - jestem w pupie z dwoma prezentami i nie jest mi z tym dobrze :sorry2:

reklama
Dziewczynki pozdrawiam w locie, nie mam czasu nadrobić, ale chociaż lepiej śpimy - butla na wieczór u nas nic nie zmieniła - pomogło wspólne spanie - mała była po prostu nerwowa jak ją odkładałam do łóżeczka - a ze mną jej dobrze :-)

Paulinka doczytałam o tej lipcóweczce i się załamałam - nie mogę sobie poradzić z tego typu wydarzeniami :-(

Dzień dobry :))

Sol - a możesz mi napisać jak długo ten cały proces trwał? Bo nie ukrywam zależy mi na czasie, by być jak najmniej stratna w tym całym chorym już układzie i wybrać najkorzystniejszą opcję :)

Kocurku - świetny ten nadruk :-) mogę stać się chwilową materialistką i zapytać: ile za to cudeńko?

jos - szkoda gadać normalnie, ale żyć trzeba dalej ;) Dziękuję Ci za dobre słowo :*

Liluś - ja cały czas śpię z Boryskiem ;-) i dzięki temu mam swój ulubiony święty spokój :)))))

Paula - pięknie to napisałaś :tak:

Olivka - powodzenia zatem na gruncie zawodowym i stricte kobiecym :)))))

Asionek - :-D mój też się buntuje na moje szwendanie się po sklepach

maleńka przysnęła
próbowałam wyjśc na dwór-ale po jednym zakręcie cofnęliśmy się do domku-tak wieje, że mała nawet powietrza nie mogła złapac

Sol-faktycznie skarbonki albo inwestycje długoterminowe;)

Kocur a cena za taką filiżankę przystępna, a jakie piękne wzory mają

Lil-ja też nie mogę sobie poradzic z tą historią, cały dzień mam łzy w oczach, co chwilę tulę mocno swoje skarby-ale jak to napisała inna koleżanka-widocznie tam, u góry była bardziej potrzebna...

Made a jak od strony praktycznej to spanie wygląda? W sensie główka przy cycusiu - a Twoja ręka wyciągnięta nad główką? To chyba najbardziej praktyczne, ale można zdrętwieć...

Kocurku ale super ta filiżanka...I nawet niedroga - tylko ta przesyłka kurcze.....

Paulinka ten maluch nie będzie pamiętał mamy...a starsza córka tak nagle pozbawiona mamy :-( nie widzę tu wyższego celu :-(

Kocurku - szczerze powiem, że cena mnie miło zaskoczyła ;))) W tym roku już nie zdążę, ale może na inną okazję...? ;-)

Liluś - no nie jest to spanie moich marzeń, ale wolę to niż siedzieć przy łóżeczku płaczącego i nieszczęśliwego dziecka w nadziei, że uśnie :-)
Fakt - czasami budzę się poskręcana jak paragraf i łupie tu i ówdzie, ale coś za coś :))))))

Paulinka trzeba jakoś żyć swoim życiem i starać się najlepiej jak umiemy dla swoich dzieci...

Made pocieszyłaś mnie :-) ja się tylko pytam po co ja nowe łóżeczko kupowałam......

reklama
ja też uwielbiam spanie z wtulonym maluchem-ale tak przez chwilkę bo jakoś nikt się nie wysypia;) Daniel nawet czasami sam do nas przyjdzie, położy się,pokula i stwierdza że idzie do siebie;)

Lil-no chyba kiedyś łóżeczko się przyda, kiedyś;)

dobra ja znikam, zaraz mąż będzie w domku, do później,papa

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry