• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
i dobrze Made-czasami jak człowiek coś z siebie wyrzuci, to lżej się robi;)
&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby sprawa jak najszybciej się rozwiązała z korzyścią dla ciebie

to trzymam kciuki za resztę 6;) ja wymiękałam przy 14 powtórzeniach, ja zaczynam od nowa po nowym roku, może mój bark się do tego czasu naprawi;)

Ostatnia edycja:
reklama
helol :)
witam sie po siesicie ze zbozowka w reku i usmiechem na ustach :) korzystam poki jets, bo w nocy moze sie okazac ze bede lzy ;)

carola : rece mi opadaja na toja mame... nie wiem jak mozna ja "uspokoic"...ale to co robi to skandal...

made : dobra duszyczko ty... zal sciska serce ze rodzic potrafi wykorzystac wlasne dziecko, zamiast na odwrot : wszystko dla niego robic, wszystko mu oddac... nie wiem jak to robisz ze masz cierpliwosc i takie dobre serce... bo kurcze przeciez masz spora gromade na utrzymaniu a teraz bedziesz pewnie spore pienaidze musiala zaplacic za niego... normalnie nerw...

carola : oki.... rozumiem :) fajny prezent ty telefonowa maniaczko :)

rurka : wracaj do nas!!!!

kocurek : konserwo kochana :) ja kiedys tez tak robilam wszystko sama ale sie zbuntowalam :)
jak wydaidlam fizycznie i nerwowo po porodzie z L. i poskutkowalo :)
teraz sie wycwanilam i dbam bardziej o sowja kondycje :)
bo moja dobra kondycja i moj zen, jest dobra kondycja i zenem na codzien dla dzieci i rodziny calej ;)))))))))))))

paulina : sliczne zdjecia :)

libby : super niespodzianke zgotowal ci maz :)

Do usług :-):-D

A gdzie to koleżanki pouciekały..?? :szok: WRACAĆ NATYCHMIAST!! Boryska podziwiać!! :-p:-D:-D

Booooooszszszsz ..... kończę powoli te prezenty uuuffff.... no ale jest dla każdego coś drobnego :)))))))) Żeby nie było ;))))))
DzIś pobiłam rekord w załatwianiu spraw online za pomocą jednej ręki hehehe..

Ostatnia edycja:
Made-Borysek cudności;) buziak od e-cioci;)

Kocur-ja jestem jednym okiem-dzieci prawie śpią;) a widzisz ile można jedną ręką zrobic;) ja też już mam po drobiazgu dla każdego, oprócz własnego męża...;)

reklama
Heloł Dziewczęta :-)

Ja tylko tak szybciutko coby się pochwalić, że my już po szczepieniach ;)
Tragedii nie było, chociaż serce bolało, ale tym razem mój mąż potrzymał Boryska na kolanach ;)
Mały-Wielki człowiek waży 6700 kg :szok: i mierzy 63 cm :-):-):-)

Pozdrawiam, zamelduję się wieczorem ;-)

wow niezla waga :) widze nasze chlopaki niezle rosna :) powiem ci , ze po twoim nie widac tych kg , zreszta po moim tez nie hehe , cudny jest slodziak maly !!

co do ojca to brak slow :( ale po tym co my przezylysmy z mama mnie juz nic nie zdziwi .. ludzie sa okropni i to niezaleznie od tego czy lacza wiezy krwi czy nie :wściekła/y:
oby udalo sie zalatwic ta sprawe z korzyscia dla ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mamusia znowu narobiła....mój ojciec z zawałem przez nią a ja się trzęsę z nerwów...od kilku godzin nie mogę się ogarnąć...
Napisała list do mojego ojca:ona się zmieniła i jest dobra a ja zła i zależy mi tylko na pieniądzach,że ma jej pomóc mnie ''udupić'',że ja zeznałam,że tata wykorzystywał mnie seksualnie i ona ma na to papiery......
Nie wiem jak ona może....co ja jej zrobiłam,że tak mnie nienawidzi....kilka dni temu dzwoni i pisze,przeprasza a z drugiej strony nóż w plecy wbija.
Do tego ujawnia ludziom informacje z bada w RODK,zwłaszcza te na mój temat...I co ja mam zrobić?????
Nie mam już siły...

ehhh ta twoja mama to was wykonczy nerwowo :( wspolczuje naprawde , trzymaj sie !!

Made-Borysek cudności;) buziak od e-cioci;)

Kocur-ja jestem jednym okiem-dzieci prawie śpią;) a widzisz ile można jedną ręką zrobic;) ja też już mam po drobiazgu dla każdego, oprócz własnego męża...;)

tez nie mam nic dla meza i nie wiem co kupic ?? moze jakas podpowiedz ?? :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry