• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina cudna mala :)

Libby hehe oj ciezko ci teraz bedzie udawac :))) niezle pospaliscie !

Oliwka super , ze mala dzielna byla u dentysty :)

szukam dla malego siorki ubranka na chrzest na 25ego :) tylko malo jakos jest komplecikow na rozmiar 80 i wyzej ...

reklama
Emocje, emocje, CAROLINE! TYm bardziej mnie to dziwi, bo od zawsze nie chciałam ślubu. Maciek wszystko zmienił. No i względy typowo praktyczne. Paczuszki na Maciusia nie mogłam odebrać, bo nazwiska mamy inne! Aż wstyd mi się zrobiło na poczcie, że musiałam się tłumaczyć a i tak jej nie dostałam.
MARY, ASIONEK dziekuję :)
ASIONEK, w ogóle na chłopców mało ładnych rzeczy jest na tę okazję. Ja miałam robiony na szydełku komplecik bialutki. Sweterek, spodnie a`la ogrodniczki, czapeczkę i buciki. Wyglądał przesłodko i skromnie tak jak chciałam.

Ostatnia edycja:
Ninka właśnie wygrała następny konkurs:)
W sumie to dostała wyróżnienie jako najmłodsza uczestniczka:)
Wręczenie nagród 21.12 :)

Przyłączam się do gratulacji! Zdolniachę masz w domciu.

Mój Pan z Maćkiem wrócili ze spacerku. Wziął sobie "opiekę" w pracy na mnie- nie mogę dźwigać. Opiekuje się i mną i Maciusiem. Normalnie nie podejrzewałam siebie o takie uczucia, ale rozpiera mnie duma i szczęście, ze trafił mi się taki facet. Gdyby ktoś, znający go te 9 lat wcześniej, zobaczył to, jak opiekuje się nami i że np., sprząta, pieluszki zmienia, gotuje...- nie uwierzyłby w to, że to ten sam człowiek.

Ale mnie wzięło heh

Zmykam do moich chłopaków :) pa

Ostatnia edycja:
Witam się :-D

Ja dzisiaj smarkata, ale... za to ze świątecznym nastrojem :D Karola dalej jak dalmatyńczyk chodzi i ciągle jej nowe wyskakują, ale nie drapie. Ja zasmarkana do pasa, ale żyję :-p M naburmuszony ale jest ok a Emi... Emi się bawi :-D
Przedłużyłam sobie włosy na ringi - wczoraj do północy prawie mi koleżanka robiła ale całkiem całkiem jej wyszło ;-):tak: Dzisiaj znowu na zakupy muszę - tym razem dla Lili po prezent i po kaszki Emilki bo za przeproszeniem ona je wpierd.. a nie je :sorry2: Wczoraj na noc wyduldała 340ml mleka :szok: a wcześniej zjadła dwie kanapki z serkiem i pełno paluszków :szok: Gdzie jej się to wszystko mieści???

hej hej
Sol ja mam teorię że dzieci puszczą mnie z torbami, nie dośc że tyle jedzą to odpowiednio do tego rosną;)

Libby-oj mi też byłoby ciężko się nie uśmiechac cały czas;)a widac że faceci się zmieniają;) a na jak długo tatuś może wziąśc opiekę taką?
a seria zen fisher price-wow widziałam przed chwilą na allegro i superrrrrrrrrrrrrrr;)
a tak w ogóle pytałaś o paczkę którą wysyłałaś-otóż dalej nic nie dotarło-no chyba że zapomniałaś wysłac przez te zamieszanie (wybacz???), albo poczta polska znów daje ciała...

Ostatnia edycja:
Heloł Dziewczęta :-)

Ja tylko tak szybciutko coby się pochwalić, że my już po szczepieniach ;)
Tragedii nie było, chociaż serce bolało, ale tym razem mój mąż potrzymał Boryska na kolanach ;)
Mały-Wielki człowiek waży 6700 kg :szok: i mierzy 63 cm :-):-):-)

Pozdrawiam, zamelduję się wieczorem ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry