• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek - hej :)) Dobrze że nie wzięłaś tej szczepionki ze sobą. Lepiej dmuchać na zimne ;)
My jutro mamy szczepienie, i już mi serce pęka :-( Całe szczęście tym razem to mój mąż będzie trzymał Boryska, ja się do tego nie nadaję :/
A te ćwiczenia, które wymieniłaś, to na co są? Bo mnie ogólnie zależy na ujędrnieniu flaka :zawstydzona/y:

no ja tam wolalam nie ryzykowac , natomiast maz mnie wpienil , bo dla niego to czas stracony , ze poszlismy i szczepienia nie bylo :wściekła/y:
idziemy we wtorek i juz kurka mi sie plakac chce jak sobie pomysle o tym .. biedactwa male :(
co do cwiczen to moze je sciagnac z chomika czy torenta jakiegos :) ja mam cala serie na uda i dupsko , brzuch i ramiona :) posladki ze stali itd. lub chce miec takie ... :) sa krotkie i proste , ale daja niezly wycisk , mowie o pierwszym poziomie troudnosci , bo do 2 nie doszlam hehe , w kazdym razie polecam , bo nawet ja leniwiec na maksa jakos z checia je robilam :) a efekty sa super !! sa swietnie skomponowane i dla mnie np. na brzuch lepsze te cwiczenia niz 6w ... fajnie podnosza dupsko i uda ladnie rzezbia :)

ASIONEK, jeśli chodzi o modelowanie sylwetki, to generalnie nie przepadam za aerobikiem. Jedynie właśnie pilates na początek, na rozciągnięcie i przypomnienie mięśniom o ich istnieniu. Moim zdaniem dobrze dobrany plan treningowy, zbilansowana dieta, dobrze wykonywane ćwiczenia i konsenwencja dają efekty. Aerobik jest spoko jak chce się tylko popracować nad kondycją i trochę spalić tłuszczyk, ale nie da takich efektów jak siłownia.

ja aerobiku nie trawie :) nie dla mnie to skakanie hehe
te cwiczenia Tamilee mi bardzo podpsowaly , bo nieskomplikowane , ale daja super efekty po krotkim czasie , a ja z tych niecierpliwych jestem :)i racja bardzo wazne jest ich dokladne wykonywanie tak jak mowi instruktor , dopiero wtedy czuc miesnie jak pracuja i efekty sa :)
plywac uwielbiam , ale teraz na basen nie pojde za bardzo , wole morze :)

asionek : ja czekam az moj mniejszy zasnie po zarelku i zmykam spac
zmeczona jestem dzis ze szok...
maz juz jedzie z pracy to do 24 bedzie malego pilnowal :)

poldek jednak wrocil z przedstawienia, prezent przywiezie mu tata ale jak wyglada gwiazdro to niestety w 2011 nie zobaczy ;)
bidulek nie doczekal do podwieczorku, za duzy stresssssssss :((((((((((((((

ja tez czekam na meza , ale nie ide spac jeszcze :)
moze jeszcze maly zobaczy jakiegos mikolaja ?? :)
biedak sie zestresowal ..

Hej,
wczoraj dostałam @, więc dzisiaj nie czuję się super, właśnie zjadłam 150gr pistacji:sorry:

Agapa gratuluję synka i zdrówka Wam życzę

Zostałam sama:-( do jutra wieczór, mój mąż pojechał na jakąś konferencję do Mińska Mazowieckiego...
Przesyłam Całuski dla wszystkich dzieciaczków i ich mam:happy:

za nastepny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
w fajne dni bedziesz miala plodne wiec musi sie kurka udac :)))))

Wiecie co?? Ja nie mogę z Waszymi mężami tudzież partnerami, ciągle czytam, że albo się dziećmi Waszymi zajmują :-p albo Wam gotują:szok:, albo ich do pionu stawiacie (patrz sol :-p).. Czy ja durna, że ja wszystko SAMA robię przy małej czy jakaś stara konserwa ze mnie??? :eek::eek::confused: Aaa - to a propos jos haha :-p:-D

taaaa moj sie popsul chyba , bo coraz mniej robi , a wsumie nawet jakby chcial to nie ma kiedy , bo wiecznie go nie ma w domu :/ takze ja tez sama wszystko robie :) nie jestes sama jak cie to pocieszy hehe

my po wizytacji u koleżanki, maluchy grzeczne, mała odpłynęła w aucie, potem kąpiel jedzonko i śpi

Libby-hmm to na pewno w nowym roku musimy się spotkac na herbatkę;)

a ja poproszę o ciepłe fluidki bo okazało się że babcia męża ma infekcję i umiera...kwestia kilku dni-a taka kochana osóbka:-(

aha Asionek-dziękuje pieniążki już są;)

uff dobrze , ze sa , bo juz sie stresowac zaczelam :/

wspolczuje bardzo :((( napewno wam ciezko ... oby babcia sie nie meczyla !! trzymajcie sie

Just hej :) skleroze to i ja mam dlatego cytuje :)

a maly jak zasnal o 18 tak spi do teraz ... nici z kapieli i kurka nawet pizamy jezcze nie ma na sobie :) czekam az wstanie na cyca czy co i go musze przebrac chociaz :) spioch moj maly hehe

reklama
Hello!

Dziś znów krzaki... Cieżka noc za nami - ostatnio coś się z moim dzieckiem stało i już tak łądnie nie śpi, a płacze do 2.00 z bólu brzuszka!!! :szok::nerd::confused: Boże, jak te gazy ją męczą... Padam na twarz i nawet nie wiem, co za dzień dziś...
Dziś mamy kontrolę z Mią u lekarza, ale co to kurczę da... Pewnie będzie kontynuacja z Nutramigenem, dostaniemy skierowanie do pediatry...

Miłego dnia!!! Pozdrawiam serdecznie!

Libby - super wieści! :happy::happy: Ciekawe, jak to zaplanował... :rofl2::rofl2:

Witam się i ja

Just-jeśli to o prezentach było do mnie to zaraz ci podrzucę parę linków-tylko pogadam z moim przyjacielem allegro;)

Libby-a może gwiazdka?a że go znalazłaś- kiepskie kryjówki ma twoj W.;)-jejciu aż mam dreszcze-ja prawie padłam jak mój M klęknął przede mną;)

a my dalej czekamy-teściowa pisała że babcia spała spokojnie w nocy, nawet ma wypieki na twarzy- łudzi się że może wbrew medycynie babci się poprawi-ja wątpie-wylewy 2 lata temu, postępująca cukrzyca-a teraz od nóg idzie martwica...dobra już nie smęce i przepraszam że zasmucam...

mała przysnęła, mama moja robi serniczka i pycha jedzonko bo jadą w weekend do siostry do Wrocka na rozdanie dyplomów a potem do dziadków na śląsk

pozdrawiam

hej :)
no i maly nie wstal na kapiel :) ledwo co oczka otworzyl z moja pomoca mala ok 24 , zjadl i spal dalej do 4 takze sie wyspalam :)

Hello!

Dziś znów krzaki... Cieżka noc za nami - ostatnio coś się z moim dzieckiem stało i już tak łądnie nie śpi, a płacze do 2.00 z bólu brzuszka!!! :szok::nerd::confused: Boże, jak te gazy ją męczą... Padam na twarz i nawet nie wiem, co za dzień dziś...
Dziś mamy kontrolę z Mią u lekarza, ale co to kurczę da... Pewnie będzie kontynuacja z Nutramigenem, dostaniemy skierowanie do pediatry...

Miłego dnia!!! Pozdrawiam serdecznie!

Libby - super wieści! :happy::happy: Ciekawe, jak to zaplanował... :rofl2::rofl2:

trzeba to przetrwac niestety :( a moze macie skok rozwojowy 5ego tyg. ??
ja dostalam od lekarza debridat i powiem ci , ze pomaga :) daje tylko na wieczor jak mi sie przypomni i gazy ladnie ida i bez placzu i stakania , a maly moze pospac :) moze zapytaj lekarza o ten syropek ??

Witam się i ja

Just-jeśli to o prezentach było do mnie to zaraz ci podrzucę parę linków-tylko pogadam z moim przyjacielem allegro;)

Libby-a może gwiazdka?a że go znalazłaś- kiepskie kryjówki ma twoj W.;)-jejciu aż mam dreszcze-ja prawie padłam jak mój M klęknął przede mną;)

a my dalej czekamy-teściowa pisała że babcia spała spokojnie w nocy, nawet ma wypieki na twarzy- łudzi się że może wbrew medycynie babci się poprawi-ja wątpie-wylewy 2 lata temu, postępująca cukrzyca-a teraz od nóg idzie martwica...dobra już nie smęce i przepraszam że zasmucam...

mała przysnęła, mama moja robi serniczka i pycha jedzonko bo jadą w weekend do siostry do Wrocka na rozdanie dyplomów a potem do dziadków na śląsk

pozdrawiam

cuda sie zdarzaja trzeba wierzyc !! w koncu lekarze nie sa nieomylni ... &&&&&&&&&&&&&&&&& za babcie !!

specjalnie dla Just post pod postem pewnie mi wyjdzie;)
Little Tikes MUZYCZNE ODKRYCIA GITARA DLA MALUSZKA (1993376291) - Aukcje internetowe Allegro
Interaktywna KOSTKA EDUKACYJNA Smili +KSIĄŻECZKA (1970612435) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price Ciężarówka Z Klockami B4252 (1982931853) - Aukcje internetowe Allegro
Smily Play KIEROWNICA DLA MALUSZKA uczy bawi 0705 (1971175701) - Aukcje internetowe Allegro
** KSIAZECZKA DOTKNIJ I ODKRYWAJ Tiny Love ** (MJ) (1980001128) - Aukcje internetowe Allegro
* PLUSZOWE MUZYCZNE KRĘGLE ZWIERZĄTKA TAF TOYS* MJ (1973915190) - Aukcje internetowe Allegro

aha w biedronce widziałam ostatnio też fajne zabawki i wcale nie byle jakie-takie pluszowe kręgle, czy pociąg z pluszowymi miśkami (cos takiego)

może byc też szczeniaczek uczniaczek, garnuszek na klocuszek(sorter) ale w sumie taki maluch nie potrzebuje na razie dużych zabawek, my dla Mai kupiliśmy takiego pluszaka-szmatkę do przytulania i gryzienia a Danielowi lego duplo...

Libby a ja z czystym sercem mogę polecic ten leżaczek-bujaczek, mam go po Danielu i jest świetny (a najlepsze że da się go wyprac po próbie nakarmienia dziecka zupką;) i świetnie nadaje się do pierwszego karmienia łyżeczką kiedy maluch za mały na krzesełko jeszcze)
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK DO 18KG G5914 (1977466600) - Aukcje internetowe Allegro

czesc dziewczyny
bylam w szoku ile stron do nadrobienia bylo

kocie w takim razie ja tez konserwa bo w domu prawie wszystko sama robie i jakos sobie nie krzywduje, a co do ciwiczen hmmm tez mam tak samo ze sil mi brakowalo i checi tez. a ja sie wzielam za siebie i zaczelam jezdzic na rowerze to w ciaze zaszlam.

paulina wspolczuje.

zizi oj bidulo. teraz prosze dzialac namietnie pomiedzy swietami a sylwkiem a my bedziemy &&&&&&trzymac

just witaj , jak milo cie zobaczyc. ja jestem fanem zabawek interaktywnych dla takich maluchow.

made nakop temu swojemu slubnemu, co on sie tak nabija co?:-)a co do plywania to ja tez nie umiem , ba ja basenow nie lubie.

libby super , teraz prosze cierpliwie czekac i udawac zaszkoczenie;-):-p

pewnie mialam jeszcze cos komus ale zapomnialam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry