• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aaaaa dziewczyny!!! Właśnie znalazłam pierścionek!!! Schowany był w bucie trekingowym mojego Pana!
Tylko kiedy? Święta, Sylwester czy moja 30cha???
:)))))))))))))))))))))))

Muisz być w pogotowiu:))))) Gratulacje:))))

Czizuuuu ta migrena mnie wykończy...który to dzień?5?6? :((((((((((

Meldujemy się po dentyście...Nina wytrzymała znieczulenie,borowanie i wszystko inne,co prawda darła się chwilami ale dała radę,jestem z niej dumna,mam nadzieję,że mnie nie znienawidzi za to....

Josephine,chodzi o telefon,że dostałam,nie chcę pisać na ogólnym na Fcbooku:)))

aa Karola- miałam ci pisac
miałam naprawdę straszną chęc wysłac kartkę Nince-ale jest jedno ale-nie mogę trafic na nic co mi się podoba!!!!!!! jestem chyba za wybedna;) jak cos w końcu trafię to wyślę

a tą paczkę dla tej kobiety co ma rodzic w lutym- wyślę na początku stycznia-teraz nie mam do tego głowy a poza tym Maja wyrośnie zapewne to podeślę więcej rzeczy;)

Dzień dobry! Wstaliśmy pół godzinki temu. Młody ładnie przespał nockę i jestem wyspana.
KOCURKU, oki :) ciesze sie
PAULINKO, nie wiem jaki leżaczek kupią, ale znając ich gusta będzie to coś fajnego i wypasionego. Zobaczymy :) Ja myślałam o takim z kolekcji zen Fischera...
Majeczka to śliczna dziewczynka! Buzi od cioci!

O matko, ja nie umiem nic ukrywać i kłamać albo mój Pan tak dobrze mnie zna. Co rusz wypytuje się czy wszystko ze mną w porządku albo czy coś się stało? Mówię, że jak najbardziej ok, ale gęba mi się śmieje.

Ostatnia edycja:
reklama
Libby ale emocje,coooo???:)))))

Dziewczynki z którymi mam kontakt sms-owy,bardzo proszę o sms-ka bo przy zmianie telefonu wsiąknęły mi numery telefonów..por az kolejny:crazy::no::wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry