• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witamy się i my :)

Jos ale akcja :szok:dobrze, że Poldusiowi nic się nie stało. W tym wieku to dużo dzieci ma takie "parcie na szkło" jak to mój mąż powiedział, moj kuzyn jak był mały szklankę ugryzł:szok:

Asionek hej :))

reklama
witam i ja :)

samopoczucie nawet o.k najgorsze ze sie przeziebilam strasznie zakatarzona jeste,m :/:/ i we wtorek na usg i wyniki nie moge sie doczekac :-) moje moj maz jeszcze bedzie to mi potowarzyszy chyba ze pojedzie zaraz po nowym roku w delegacje ;(

hej

dzieki dziewczyny :) ja jeszcze psychicznie do konca do siebie nie doszlam po wczorajszym, a poldek : zero skrupolow, wrecz przeciwnie - przezyl przygode zycia : jechal ciezarowka strazacka na sygnale!!! i na dodatek mama spedzila z nim cale popoludnie, wiec on zupelnie nie widzi gdzie jest problem... hehe

rurka : no ja ja tez mialam parcie na szkolo, tez szklanke ugryzlam jak bylam mala hehe :)

asionek : super ze nocka udana... u nas pobudka o 2 i po 5... no i pozniej chwile po 8... niby 3 godziny nie jest zle w tym wieku, nosic nie trzeba, nie placze ale kurde i tak chodze jak zombie... na dodatek wczoraj mnie chyba zawialo... gardlo mnie boli :///////////

just : jak katar remika ????

sol : jak u ciebie ????

dziewczyny ktorych male bable mialy zaparcia poradzcie cos! maly ma od 2 dni zpaarcia... zmienilam mleko ale nic nie daje... z L. wogole nie mialam tego porblemu do pewnie jakis 12-18 m-cy !!!!!!!!!!
sok pomaranczowy pije i nic... zero skutku... w nocy zeby sie nie meczyl zadziaalalam termometrem, zrobil kupke. ale pozniej po nastepnym karmieniu (butla) juz znowu czulam ze ma parcie i nic... i tak nic do teraz... :( wlasnie znowu przez i nic ... zal mi patrzec jak sie meczy no ale
przeciez nie moge non stop jechac na czopkach i termometrze bo sie przyzwyczai... woda hepar poki co nie skutkuje...

Rureczka hej :)

Asiek dobrze bedzie :) a na ile maz jedzie ??

Jos no dla malego to napewno byla przygoda zycia hehe , gorzej z rodzicami ...

co do zaparc to jedz jablka i pij actimel czy Activie :) ja jak pilam to maly robil kupska bez problemu i na watku u nas kilka dziewczyn probowalo i dzialalo :)
wlasnie tego sie balam przy MM :( czasami wlasnie dzieci maja zatwardzenia , oby przeszlo szybko !!

Jos ale mieliście przygodę :szok: kurcze nie dziwię się Poldkowi,że jest zadowolony :sorry2::-D taką przygodę będziecie pamiętać do końca życia :tak: wybacz, że się śmieję :sorry2:
a co do kupki, to powiem Ci, że u nas rekordem były trzy dni bez kupy, pij herbatkę z kopru włoskiego, bo to z pokarmem przechodzi i ułatwia wydalanie gazów i jedz jabłka, to u nas podziałało i czopek glicerynowy, wiem jak się męczy Maluch, Remi robił się czerwony i ledwo łapał oddech, ale po takich mękach kupa była :blink:

asionek, just : dzieki ! u nas sie napina ale kupy nie ma... czopka dalam juz, termometr tez... podzialalo ale nie moge tak robic 3 razy dziennie i raz w czy dwa w nocy :(((
asionek : jem jogurty activia i to nie od wczoraj, tylko juz wczesniej jadlam ale skutku nie ma...

sprobuje sie nafaszerowac jablkami :) moze to pomoze
a dzis o 18 idziemy do pediatry, nie moge patrzec jak sie meczy
moze przepisze jakies krople homeopatyczne czy cos

herbatki koperkowej tutaj nie ma :(((((

asionek, just : dzieki ! u nas sie napina ale kupy nie ma... czopka dalam juz, termometr tez... podzialalo ale nie moge tak robic 3 razy dziennie i raz w czy dwa w nocy :(((
asionek : jem jogurty activia i to nie od wczoraj, tylko juz wczesniej jadlam ale skutku nie ma...

sprobuje sie nafaszerowac jablkami :) moze to pomoze
a dzis o 18 idziemy do pediatry, nie moge patrzec jak sie meczy
moze przepisze jakies krople homeopatyczne czy cos

herbatki koperkowej tutaj nie ma :(((((

nie wiem jak jogurty ja pije actimel ten w tych malych buteleczkach :)
koper u nas pogorszyl sprawe tylko , mozez zapytac o syrop z kopru , anyzu i chyba kwiatu pomaranczy :) ja dostalam dla malego , ale bylo jeszcze gorzej z gazami i odstawilam
a natomist dzieci co im pomaga :)
w skrajnych przypadkach mozesz poprosic o syrop debridat i podac w razie co u nas tylko to daje rade :)

maly przegapil przez kupe poranna drzemke poszedl na nastepna ledwo usnal i kupa go obudzila :/ bedzie marudzenie jak nie pojdzie spac :/

reklama
Dzień dobry :))

U nas cięęęężko.... ząbki męczą cały czas - ślinienie, pchanie rączek do buzi, gryzienie smoka i tak od tygodnia ponad :sorry2: Gdzie.. od dwóch ponad!! :dry:A od paru dni pobudki w nocy co 2 godziny, wiszenie na cycu godzinami :shocked2: Ja jakoś jeszcze przytomna, ale na kawie i czekoladzie jadę non stop, zero owoców... myślałam, że to u nas zagęści kupki (my mamy odwrotny problem - kupa co 2-3 godziny i to rzadka, że hej, pomimo MM) ale gdzieeee tam ;-)

boogie katarek precz!!

jos &&&& za kupki filutka :) :) :)

made :( a ja myślałam, że z żyłami lepiej eeehhhh....

Wszystkie Was Ściskam !!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry