• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos :-D:-D hahaha!!

papa wiolu :*

Raaany... muszę siku, bo od rana nie dałam rady hehe.. ale mi się nie chce doopy ruszyć :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - a to najważniejsze! :-) Mia właśnie wypluła smoczka, żeby do mnie pogugać! :-):-):-) Strasznie mnie to ucieszyło! :laugh2:

Jos - kochana, już miałam się Ciebie o to 1000 razy zapytać i zapomniałam! :laugh2: Znasz może kosmetyki NUXE? Możesz coś o nich powiedzieć, jeśli znasz? Ja właśnie puściłam straszne pieniądze w aptece internetowej na m.in. kosmetyki NUXE, bo mi je polecono. ;-)

Paulinka - widziałam foteczki na FB - śliczna z Was rodzinka!!!
:-)

My w sobotę idziemy pierwszy raz na imprezę od narodzin Mii... :zawstydzona/y: Oczywiście na 2 h max., nie dłużej i żadna to dla nas impreza nie będzie. :laugh2: Ale zobaczymy się z przyjaciółmi, pogadamy z nimi i do domku. A Mia posiedzi pierwszy raz bez nas z dziadkami. Ufff, może jakoś da radę te 2 godzinki?... :eek:

Mary-ja pamiętam swoje pierwsze wyjście bez Danielka-wydawał mi się taki kruchy, maleńki, bałam się że będzie płakac...a on nic-najważniejsza była sucha pielucha i buteleczka mleczka-także idźcie się pobawic bez obaw;)))

witam i ja :) kurcze juz jakies 2 tyg nie mam zadnych objawow ze jestem w ciazy na poczatku mnie mdlilo spac mi sie chcialo a teraz nic i jutro jade w koncu na pierwsze usg :/ troche sie boje im blizej tym wiekszy stres ale musi byc dobrze ehh

kocurek : no wlasnie nie wiem z akim to dziecko takie urodziwe... hahahahahahhaa :)

mary : oczywiscie ze znam i nawet uzywam na biezaco :) sa b. dobre!
ja mialam krem nirvanesque do twarzy, krem dobry ale ja jestem uzalezniona od ladnych zapachow, a ten byl taki maczny i mi nie podszedl, nawet najlepszy krem i szminka jak zle pachna to u mnie nie da rady :) musi ladnie pachniec
oprocz tego uzywam ich zelu do kapieli reve de miel, ogolnie calej serii : krem do rak i balsam do ust w pudeleczku do brania na palec reve de miel, i kremu pod oczy obecnie premieres rides : na pierwsze zmarszczki BO JUZ MAM CHOLERA :) hahahahaha

hahahaaa :-D)))))) oj moje Kochane!!!!! Ale się uśmiałam :)))))))
A w ogóle, to mam jeszcze kapryśną 13. :baffled: któraś chętna ?
:-):-D:-):-D
Zaraz napiszę więcej, tylko niech mnie cycka glonojad odda :-p

oo Made się pojawiła;)))

Rurka ja jako szef kuchni polecam dziś lekkostrawny obiadek- ryż z jabłkami i cynamonem-po tych świątecznych potrawach wszystko mi kołkiem w żołądku staje;)

aha i śłicznie dziękuje za komplementy odnośnie fotek z fb-ja mam teraz zagwozdkę-muszę szybko wybrac fotkę do wywołania dla wszystkich dziadków na ich święto...

reklama
Paulinko chociaż Ty jedna mnie wspomogłaś pomysłem, bo reszta koleżanek wykwintne przepisy chowa dla siebie:-(:-(:-D
Zaraz się zbieram do sklepu, to zobaczę co mi zaproponują:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry