Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widziałam, że źle wygląda i nie zabrałam go do weterynarza
Ale przynajmniej nie będzie zjedzony na wielkanoc mój futrzaczek

W sam raz na trzecią kawę 

świetna rozrywka z takim psem

Asionku widzę, że chcesz się dołączyć do Mary - super super - masz o czym myśleć...Ja niestety do Was nie dołączę, bo już skończyłam temat ciąży :-) Chyba, że się samo jakoś wydarzy, ale mam nadzieję, że nie :-)
Ja to tak z największych marzeń i planów, to:
1. znaleźć super pracę w tym roku - żeby chciało mi się codziennie z domu wychodzić, no i żebym tam coś zarobiła
2. drugie marzenie to własne mieszkanie czteropokojowe, pięknie urządzone :-)
3. oczywiście schudnąć jakieś 5-8 kg, zacząć uprawiać jakiś sport i zdrowo się odżywiać
4. być spokojniejszą, milszą dla innych, mieć więcej czasu dla dzieci i nie narzekać tyle i więcej czasu z panem moim spędzać :-)
I jeszcze coś tam wczoraj mi po głowie chodziło, ale zapomniała, a to dopiero drugi dzień roku
Co do kupek to mnie Asionku nieco pocieszyłaś hehe...Tylko teraz najgorzej jak jadę wózkiem i nie widzę tych wszystkich kup na chodnikach! I je po prostu rozjeżdżam a fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powinny byc niezle kary za takie cos i nie sprzatanie !! pod tym wzgledem teskni mi sie za Swiss Witajcie w Nowym Roku :-)
U nas kolejna noc z pobudkami co kilkanaście minut... jest wesoło)) Sylwestra przygotowałam i spędziłam z małą w sypialni przy cycu
Zrobiła sobie tylko przerwę na fajerwerki, bo jej się podobały
![]()
Po tej nocy już padam totalnie na pysk hehe... Nie pamiętam takich przebojów z KamilemZęby wyszły mu niezauważalnie, a mała mi się tak wierci, taka niespokojna, tak wszystko gryzie, że szok
Cały czas na rękach..
Mam kawę)
A w ogóle to moje dziecko chce już siadać, z pozycji półleżącej ciągnie do przodu i bach! przerwaca się zdziwionaPozycja, w której ją trzymam na kolanach też już coraz mniej półleżąca jest... ooj nie cierrrpi moja mała leżenia
no chyba, że jest noszona
Co za dziecko...
Kawa mi się skończyła....żeby mieć siłę dalej narzekać, muszę zrobić kolejną
Mała wyżywa się póki co na kawałku celofanu ;-)
hej
asionek : dzieki, ale ja poki co to odczekam rok po cc i zobacze jak bedzie z 2ka nim zdecyduje sie na trzecie
w sumie to bardzo bym chciala miec tzrecie dziecko ALE nie chce przechodzic przez trzecia ciaze... za duzo problemow mam z kazda, za duzo strachu i stresu i to teraz kosztem dzieci... z cukrzyca tez mi sie nie marzy skonczyc w wieku 30 lat... a u mnie kazda ciaza to zwiekszone ryzyko cukrzycy na stale ... takze nie bedzie nic na sile... pozyjemy zobaczymy
najwyzej sie zatrudnie w zlobku, zeby miec stycznosc z maluchami, albo w PMi : wtedy bede nosic jeszcze mniejsze
bo ja to lubie to zwierzece stadium-fuzje
![]()
heloł to jaod dnia 1.01.2012 osoba bezrobotna
ja się witam po nocce bardzo podobnej do Kocurkowej-nie wiem czy do godziny 4 przysnęłam chociaż na pół godziny-ja zwariuje przez te zęby- na dodatek mała nie chce już sama usypiac i trzeba wisiec nad łóżeczkiem...
Hello!
Asionku - suuuper by było!!! :-):-):-)Fajnie z kimś przeżywać te same emocje!
Jak już postanowisz, to zapraszam na ten wątek, który założyłam:
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/mamy-2014-a-55945/
Jeszcze tam spokojnie, bo jednak 2014 wydaje się odległy. Ale jak sobie pomyślę, to już za ciut ponad rok zaczynamy staranka!Zapraszam zresztą każdą z Was, która mysli o byciu mamą w 2014! ;-);-)
!
wsumie cos tam mowilam , ale czy wzial to na serio ? Cześć Koleżanki;-) u nas jest tak paskudna pogoda, że nie wiem jak się zmobilizuję na zakupy :-( ale jak mus to mus
Postanowień noworocznych nie zrobiła, i tak nigdy ich nie dotrzymuję... za to mój mąż palenie rzuca, od sylwestra nie pali, wczoraj cały dzień marudził, ciągle coś jadł, przyjdzie z pracy to go obwącham, zobaczymy jak mu idzie![]()
Hej,
test negatywny,standard...
Ninka dopiero wstała i je śniadanie. Wciąż nie może iść do przedszkola.Pani doktor zaleciła stawianie baniek,czekamy na Panią od baniek,będzie środa/czwartek...potem kolejne 3 dni w domu po zabiegu i następnych kilka na wzmocnienie...może w połowie stycznia pójdzie do przedszkola.
Ja narazie też muszę leżeć,do końca tygodnia![]()
czesc wam
co do postanowien to ja co roku jakies mam i nigdy ich nie dotrzymuje wiec w tym roku zadnych postanowien nie ma.
u nas choroby ciag dalszy, doraczka juz nizsza bo siega 39, ale doszedl kaszel( taki ze mala na wymioty bierze i placze przy nim)i lekki katar. na 14.40 jade do mojej rodzinnej niech ja zobaczy, bede spokojniejsza

))) i w ogóle...to ja na inne wątki czasu nie mam
))))))))
dwa razy w tygodniu :-)