• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka ale musisz być głodna !!:-p Ja jeszcze mam pół zamrażarki jedzenia świątecznego :-p Zapraszam!! A gotować ani mi się śni!

Ja też zimy już nie chcę.. jeszcze mi trzeba odśnieżania chodnika do tego wszystkiego, co muszę ogarnąć :dry:

reklama
Made ja już też zimy nie chcę - choć ze względu na wirusy mróz by się jakiś przydał...

A express Kocurka jakiś fajniejszy być musi skoro tyle pracy przy nim :-)
c075.gif
c090.gif

Rureczko u nas też w wielu sklepach inwentaryzacja - a mi się wydaje, że im się po sylwestrze po prostu pracować nie chce :-p i wymówek szukają :-p

kocurek : dziekuje :)))))
No jak G. kocha psa to moze jednak nie wysylaj go na wakacje z krolikiem :)

u mnie na termometrze 9 stopni za oknem piekne slonce!

Jeszcze mam pytanko - czy są jakieś sposoby, żeby dziecko jednak wzięło smoczka??? Ja u mojej już tyle czasu próbuje i nic....A przydałoby się czasem oj przydało....

Kocurku ja to sobie coś tam przegryzam cały dzień, ale przyjdzie mąż z pracy i bułką z serem się nie zadowoli:-D

Lil żebyś widziała, że tak jest, kaca lecą a nie jakieś inwentaryzacje :-D

Jos u nas dzisiaj 11 stopni:szok: co prawda szaro, ale jednak ciepło. Mogło by już nie być śniegu!

Robię sałatkę z kurczakiem i ananasem, komu? komu?

OOO o takich sposobach nie słyszałam! Miód jakiś w domu mam - a jeśli chodzi o maliny to taki syrop herbapolu - może być? Nie zaszkodzi??

Rureczko ja poproszę o sałatkę!

No u nas też ciepło strasznie, ale niestety słońca brak..I spaaaaać się chce!

Jos ja widziałam, że Twój maluszek już smoczka ciumka - zazdroszczę! Nie było problemów?

reklama
rurka : 11??? niezle jak na polska zime :) u nas pare dni temu w nicei na poludniu kraju bylo 20 stopni :) a sniegu to my tu w tym roku na polncoy jeszcze nie widzielismy :)

lil : dziekuje :) nie nie bylo problemu wogole, ciumka od kiedy skonczyl jakies 6-7 dni :)

ogry rebelianty- spia, wiec ide i ja sie polozyc!

do pozniej !!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry