Asionek31
Fanka BB :)
Asionku przyjmij ode mnie spóźnione życzenia z okazji rocznicy - nie wiedziałam, że macie taką fajną datę :-)
Ja po 21 poszłam spać, bo tak akurat mała zasnęła, oczywiście przy cycusiu - na szczęście żadne dziecko nie obudziło mi się o północy, rano pospaliśmy sobie do 8.30, więc nie mam na co narzekać....A dziś w głowie pełno marzeń, planów....I wiary, że się spełni :-) Podzielicie się swoimi celami i planami na ten rok? Może chociaż niektórymi...Ja napiszę później co nieco, teraz mała kupkę walnęła to ją przewinę..
Apropo kupek - za przeproszeniem u mnie w mieście chodniki są już totalnie obkupkane - psie kupy są dosłownie wszędzie! Dziś jeszcze doszły jakieś wymiociny co parę kroków, pobite butelki i resztki petard....Masakra dla mnie! A fuj!
dziekuje
co do planow to ja nie mam zadnych ... bedzie co bedzie hehe
co do kup to nic nie mow
francja jest za przeproszeniem obsrana na maksa :/ jak ktos kiedys myslal , ze w Pl jest brudno ( np. ja hehe ) to zapraszam tutaj 
go... jest tyle wszedzie , ze idzie sie porzygac
ja przed przyjazdem do Fr czytalam taka ksiazke "Merde" myslalam , ze koles przesadza troche i to taki czarny humor , po przyjedzie okazala sie prawda niestety ..tak wiec napewno nie elegancja francja ;-)

życzę wam wszystkich dużo zdrówka i miłości w nowym roku. U nas spokój wszystko się wyciszyło. Mała postanowiła być z 2012w środę do szpitala:-) już nie mogę się doczekać az przytulę moją kruszynkę
czyli jednak bedzie 2012
Hejka!
Asionek - spóźnione życzenia wszystkiego, co najlepsze z okazji rocznicy ślubu!
A u nas plan na nowy rok 2014.Będziemy się starać o braciszka dla Mii. :-):-):-)
dzieki
ja tez mysle na kiedy 2 planowac

ktoras chetna ?? Jos , Maja , Kocurek , Made i reszta ???

staraczek sie nie pytam , bo im zycze fasolek duzooo wczesniej !!
Zrobiła sobie tylko przerwę na fajerwerki, bo jej się podobały
Zęby wyszły mu niezauważalnie, a mała mi się tak wierci, taka niespokojna, tak wszystko gryzie, że szok
Pozycja, w której ją trzymam na kolanach też już coraz mniej półleżąca jest... ooj nie cierrrpi moja mała leżenia
no chyba, że jest noszona
Co za dziecko...
żeby mieć siłę dalej narzekać, muszę zrobić kolejną