• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam pierwszy raz w 2012 roku.
maz pojechal do kosciola , ja zostalam w domu ze wzgledu na Iwe, nie bede jej targac po zimnych kosciolach. mala spi . w nocy goraczka znowu 40 stopni. teraz mi sie spac juz chce ale o 8 rano musialam meza obudzic:-p.aha godzinne 00 przespalismy:-Dobudzilam sie o 00.15.

maran strasznie mi przykro ze nowy rok witalas sama. tulam
mielego dnia dziewczyny

reklama
Hej babki:)
Ja na szczęście czuję się lepiej.Ból nie minął ale gorączka zmalała.
Wiola,polecam plastry chłodzące Ibum,same w sobie gorączki nie zbijają ale dają niesamowite uczucie ulgi.
W opakowaniu są 2szt,dla Iwy będą 4 bo są duże i można je przeciąć,jeden działa do 6h.

Asionku przyjmij ode mnie spóźnione życzenia z okazji rocznicy - nie wiedziałam, że macie taką fajną datę :-)

Maran kurcze widzę, że smuteczki u Ciebie....Przytulam - jak dziś humor? Mąż dziś w domu???

Mamuś
i jak kończyliście sylwestra w domku??? Fajnie było?? Buziaczki dla Ciebie szczególne, bo się naprawdę stęskniłam :-)

Ja po 21 poszłam spać, bo tak akurat mała zasnęła, oczywiście przy cycusiu - na szczęście żadne dziecko nie obudziło mi się o północy, rano pospaliśmy sobie do 8.30, więc nie mam na co narzekać....A dziś w głowie pełno marzeń, planów....I wiary, że się spełni :-) Podzielicie się swoimi celami i planami na ten rok? Może chociaż niektórymi...Ja napiszę później co nieco, teraz mała kupkę walnęła to ją przewinę..

Apropo kupek - za przeproszeniem u mnie w mieście chodniki są już totalnie obkupkane - psie kupy są dosłownie wszędzie! Dziś jeszcze doszły jakieś wymiociny co parę kroków, pobite butelki i resztki petard....Masakra dla mnie! A fuj!

Ostatnia edycja:
Hej :-)
Jak Wam się zaczął Nowy Dzień, Pierwszy Dzień 2012??:happy2:
Ja dziś leniu****e:blink:
o 19tej mamy pokaz sztucznych ogni organizowanych przez Burmistrza:happy2:
będzie fajnie:cool2:

życzę wam wszystkich dużo zdrówka i miłości w nowym roku. U nas spokój wszystko się wyciszyło. Mała postanowiła być z 2012;) w środę do szpitala:-) już nie mogę się doczekać az przytulę moją kruszynkę

No Ewula tak dziś o Tobie myślałam czy dotrwałaś...Super, że dzidzia będzie z początku roku :-) Trzymam za Ciebie kciuki!

Zizi miłych fajerwerków :-)

Hejka!

Jak tam pierwszy dzień 2012?

Carolineee - zdrówka!!!

Wiola - zdrówka dla Iwonki!

Ewula - super, że dotrwałaś w dwupaku do 2012! :-)

Asionek - spóźnione życzenia wszystkiego, co najlepsze z okazji rocznicy ślubu!

Zizi - jak tam pokaz sztucznych ogni?

Lil - super, najważniejsze, ze nocka przespana! Mia nawet nam nie drgnęła, choć nam dosłownie pod oknem sypialni puszczali petardy! :szok:

Mama - hejka!!! :-)

A u nas plan na nowy rok 2014. :-D:-D Będziemy się starać o braciszka dla Mii. :-):-):-)

Cześć;-)
Dzisiaj cały dzień w łóżku w piżamce, cudownie:-D:-D Maż biedny, chorutki dzisiaj po wczorajszej imprezie, a mnie brzuszek pobolewał cały dzień...
Buziaczki dla Was kochane!!!

Paulina dostałaś moją PW??

reklama
mama05 - dziękuję słonko ;-)

A ja dzisiaj w krzakach bo mnie łeb boli, gardło skrzeczy a ogólnie jakaś taka rozbita jestem. Za to w piątek urządziłam dziewczynom pokój z nowymi meblami i biurkiem i ... zamówiłam sobie bieliznę :-p Teraz tylko kupić dobry biustonosz i będę happy :tak:;-) Tylko że z tym mam wieczny problem - znowu będę tydzień chodzić za głupim stanikiem zanim coś odpowiedniego sobie dobiorę :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry