• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam ostatni raz w starym roku :)

asionek : wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!!! moi rodzice tez dzis maja, 31-sza :)

carola : nie pomoge niestety...

Jeszcze raz najlepsze zyczonka na nowy rok !!!!
do spisania w 2012 :)
pa!

reklama
Jezuuu - nie nadrobię was :-D Ja tak szybko - Emi nie była szczepiona ale syrop antywirusowy pomógł. Emi ma się już znacznie lepiej, juz jej zaczynaja strupki schodzić ;-) Ogólnie bez szpitala - tylko plamy będą :zawstydzona/y:
Wszystkiego dobrego w nowym roku :tak:

Asionek - wszystkiego dobrego ;)

Ostatnia edycja:
ja tez sobie jeszcze zajrzalam. temperatura narazie spadla i mam nadzieje ze juz sie nie podniesie, Iwa sie bawi i nie ma zamiaru spac , za to moj M drzemie na fotelu i mysli ze nie widze:-). my zjedlismy pyszna kolacje i teraz z piccolo czekamy na nowy rok.ostatni seks w starym roku juz byl(jak Iwa spala ) a teraz maz sie madruje ze pierwszy w nowym roku tez za chwile bedzie(zobaczymy czy dotrzyma slowa:-))

carola niestety nie pomoge
joa ale twoj synek ma poczucie humoru
zizi fajnie ze zawitalas , dawno cie nie bylo

Cześć Wiola:tak::-D
Fajnie ze już się czujesz lepiej, a pożegnanie starego roku mieliście super i nowy tez super powitacie:blink::sorry2::tak:;-)
Moj mąż gra w herosów czy jakoś tak, oglądamy "dwójkę" za 45 min będziemy szli do teściowej na szampana:happy2:

my nigdzie sie nie wybieramy ze wzgledu na mala.bylismy umowieni ze znajomymi na sylwestra ale rano dz\wonilam ze nic z tego.

my jakies 3h temu siedzielismy w 3 i ogladalismy zdjecia z czasow jak bylam w pierwszej ciazy i jak Iwa byla mala. strasznie szybko ten czas mija... znowu jestem o rok starsza

Zizi nic nie robilismy moj caly dzien w pracy :/ trzeba bedzie nadrobic innego dnia :)

za to Wiola widze szaleje z mezem :) fajnie ... racja czas tak szybko plynie ... kurcze juz 2012 jak bylam mala ta data taka kosmiczna sie wydawala hehe

Jos dzieki :) gratki dla rodzicow :)

Sol dobrze , ze juz lepiej :) i dziekuje :)

Asionek najlepszego z okazji rocznicy życzę :*

a ja sama siedze... dzieci śpią... tzn Maja sie co chwile budzi i popłakuje bo jej zęby dokuczają, Ala śpi... u mnie kolejny sylwester jak siedze sama :-( właściwie to nigdy nie byłam z męzem na żadnej imprezie sylwestrowej, nie licząc tej jak byłam na studiach i imprezowaliśmy w akademiku... ehhhh
do tego spóźnia mi sie znowu @ i to już 7dni... wkurza mnie to jak nie wiem... wiem, że to nie ciąza bo nawet nie było by z czego, ale i tak mnie to wkurza... Troche to smutne, że kolejny już rok z rzędu żegnam stary i witam nowy rok sama, no nie sama - z towarzystwem TV

reklama
hej :)

i jak tam z rana ?? :) ja ledwo wstalam ... maz wrocil o 1.30 i wlasnie zbiera sie do pracy :wściekła/y:
na szczescie popoludnie ma wolne :)
maly na macie szaleje i gada sobie jak nakrecony :)

Maran a gdzie maz jest ?? w pray czy sam poszedl gdzies na Sylwka ??
kurcze szkoda , ze sama siedzisz juz ktorys raz oby ten byl ostatni i na nastepny rok maz zabral cie na super bal :)

Mama fajnie , ze sie dobrze bawiliscie :)

dzieki jeszcze raz za zyczenia :)

moze maly pojdzie spac niedlugo i ja klade sie z nim :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry