• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć laseczki, ja tolko na minutku sie przywitać i zaraz lecę robić za opiekunkę... dzień z moimi siostrzenicami będzie cieżki, z tego wszystkiego aż przedszkole mi się przyśniło:-D
Buziaki!

reklama
Mary ciekawe czemu u Was tak jest z tymi lekarzami - ale może ma to jakiś sens i nie ma się co martwić?? A z tym łóżeczkiem to sama się zastanawiam jak to jest, że tak wiele niemowląt łóżeczko parzy......

Zapomniałam napisać, że miałam sen związany z Wami - byłyśmy wszystkie u Wiolki w domku, Iwcia była wzrostu Wiolki mimo, że miała 2 lata :-p i wyraźnie śniła mi się Jos we włosach do pasa i miała takie duże kolczyki koła - reszta babeczek jak przez mgłę to nie pamiętam. Wiolka jeszcze miała dużą chrypkę - ale powiedziała, że ma tak od urodzenia :-D Co za sen...

Że tak powiem - wymiękam w tym macierzyństwie już :-p

Znacie dobrego psychiatrę??? :eek:

A mi się śniło, że mi się wszystkie zęby zaczęły ruszać i powyjmowałam je jeden po drugim!!! :szok::eek::errr: Ze mną to już naprawdę źle :dry:

Idę podgrzać zimną kawę.. walczyłam z małą dwie godziny teraz. Trzy światy mamy z odbijaniem powietrza, a wieczorem to już w ogóle, odbija i odbija, nosić trzeba w nieskończoność...

Pierniczę dietę, nie mam jeszcze na nią siły - komu batonika????

Czy któraś z Was drogie kolezanki wysłała mi wczoraj zapro na fb ? :)))))))))) Bo jakoś nie mogę zidentyfikować znajomej ;)))))))))

A tak poza tym to DZIEŃ DOBRY :-) Mamy piękny, słoneczny dzień :tak:

Ostatnia edycja:
HEjka :)

Lil : jeja ale masz sny :) az sie boje tego widoku we wlosach do pasa przy mojej malej mysiej buzce :) hahahaha

kocurek : ja juz po ricore jestem, ale zapraszam mimo wszystko, druga filizanka tez sie przyda :)

asionek : ja nie doradze bo nie bylam nacinana... wiem ze po SN pierwszy stosunek pobolewa, no ale pochwa wiadomo, a ty chyba wyraznie czujesz ze to naciecie dalej... wiec nie mam pojecia...

ewcia : dziekuje bardzo :) nie pierwszy raz slysze ze maly podobny do dziewcyznki, 90% ludzi tak reaguje :)
Z poldkiem mialam to samo :) ludzie pytali jaka plec, albo od razu mowili ze babka :) a rodzicom widzac zdjecia na nk znajomi gratulowali wnuczki :)

milego dnia, ide ogarniac bo przeszlo tu tornado :)
a babcia juz nieldugo zwita :)

Jos u mnie tornado już na stałe mieszka :-) I bardzo ładnie wyglądałaś w moim śnie :-p

Kocurku czemu wymiękasz??? Ciężka nocka była??? Przyznaję, że macierzyństwo to niezły hardcore :-p Ale podobno małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot....Ty już masz pewne doświadczenia w tym temacie to może się podzielisz z koleżankami :-p

czesc kochane.
lil ha ha to ci sie wysnilo...cala noc nie spalam bo najpierw Iwa nie chciala zasnac po 2h nerwy mi puscily i zaczelam krzyczec(wtedy sie wystraszyla i poszla spac, wiem malo wychowawcze postepowanie ale ja juz nie mam sily padam na ryj), potem sie polozylam w koncu w moim lozku zasnalam a po godzinie oczy wielkie bo gardlo mnie tak strasznie bolalo ze przelykac nie moglam, i tak co przysnelam to albo Iwa plakala albo gardlo mnie nawalalo i jeszcze katar dostalam.

kocie jak znajdziesz psychiatre to ja tez sie zapisze chetnie, kurde co to jest zeby ponad 2 letnie dziecko w nocy sie po kilka razy budzilo? a juz tak ladnie spala.

jos ja miala i nadal mam podobne z Iwa kto ja widzi stwierdza ze to chlopiec:-)

lili - ja już mówię:
Małe dzieci - DUUUUUUŻY KŁOPOT
Duże dzieci - JESZCZE WIĘKSZY kłopot
Jak by nie patrzeć - przekichane :-D

jos ja już od jakiegoś czasu na czystą kofeinę się przesiadłam, nie dałam rady :sorry:

wiola luuuudzie...co za noc miałaś. Można wykorkować. Życzę Ci z całego serca spokojnego maleństwa :)))))))))

kocie : czysta kofeina to moj kolejny etap :) tylkoz emoj smrodzik dopiero 6tyg za 3 dni .. wiec jeszcze troche czekam
tylko ze mi jak juz kiedys pisalam tylko juz chyba podawanie dozylne pomoze :)

choooooccccccccc... nie skarze sie bo dzis maz sie zajal malym i jak poszlam spac o 22 ( choc maly juz spal od 20) to przyniosl mi go dopiero o 4h15 :)
za to poldek mnie meczy bardziej, psychicznie - nieusluchany, wyzywa sie na nas za to ze mu zafundowalismy brata, bawi sie sam itp, ale jak sie cos do niego mowi - to dyskusja denerwujaca, jak cos siekarze zrobic - robi na odwrot
ot takie uzeranie sie :)
ja mam juz dobrego spcyhiatre, na dodatek bardzo przystojny :) moge podac nr i adresik :)

wiolka : jak dla mnie iwcia to czysta dziewuszka, buzke ma delikatna elfikowa :)

reklama
carola : hej :)

sprzatam z predkoscia swiatla, poki L. laskawy i sie sam bawi a filutek lezy grzecznie we wozku, bo pozniej jak zaczna szalec we dwojke, to nie zrobie juz nic :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry