Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Moja kochana kruszynka! Popłakała się z powodu brzuszka, ale zrobiła kupkę i było lepiej. Po drodze do domu też wrzeszczała, ale teraz śpi w wózku - nawet jej nie przenosiłam.
Chłopy wyobraźni nie mają!!! 

Zgadzam się z nim w 100% co do pomysłu, bo był częściowo mój jeszcze przed porodem, ale nie co do wykonania. Jak nam się udało zorganizować Mii rutynę spania i wreszcie przesypia nam CAŁĄ noc, to on nagle chce ją przenieść do łóżeczka! Hmmm, mnie się osobiście wydaje, że to powinien być proces stopniowy, no ale może ja się kurczę mylę, a on ma rację... 

Muszę poczytać o tym chyba, bo przeze mnie matczyna miłość przemawia. ;-)No, własnie, a dziewczyny po CC (choć nie wiem, czy to ma znaczenie) bym zapytała o @... Moja pierwsza od porodu zaczęła się 12 dni temi i tak trwa do dziś!!!Od razu zaczęłam brać pigułki i zastanawiam się, czy to tak mi się organizm dostraja... Ta moja udana lekarka stwierdziła, ze to moze być to... No, ale może któraś z Was ma jakieś doświadczenia?...
Asionku - nie mam doświadczenia, bo nie rodziłam SN... Ale myślę, że to kwestia czasu i będzie lepiej. Tego Ci życzę w każdym razie! Jeeeeeeeju, Twój robaczek już prawie 3 miesiące ma!!!
!

Asionek - pewnie za mocno cię zszył ;-) Mnie jak Mareczek po Emilce zaszył to Ave Maryja dziewica tak ciasno miałamBlizna musi się rozciągnąć - to trochę potrwa niestety. Cierpliwości
Mam dość wszystkiego![]()

no spi ladnie na szczescieAsionku no to Twój maluch pięknie zasypia! Też tak chcę! A jeśli chodzi o Twoje pytanie - to z jakim seksem????Na serio u nas to już nie ma jak, nie ma gdzie, nie ma kiedy - trzeba kwestię opracować jakoś, bo masakra.....
Cześć laseczki, ja tolko na minutku sie przywitać i zaraz lecę robić za opiekunkę... dzień z moimi siostrzenicami będzie cieżki, z tego wszystkiego aż przedszkole mi się przyśniło
Buziaki!
Że tak powiem - wymiękam w tym macierzyństwie już
Znacie dobrego psychiatrę???
A mi się śniło, że mi się wszystkie zęby zaczęły ruszać i powyjmowałam je jeden po drugim!!!Ze mną to już naprawdę źle
Idę podgrzać zimną kawę.. walczyłam z małą dwie godziny teraz. Trzy światy mamy z odbijaniem powietrza, a wieczorem to już w ogóle, odbija i odbija, nosić trzeba w nieskończoność...
Pierniczę dietę, nie mam jeszcze na nią siły - komu batonika????
Czy któraś z Was drogie kolezanki wysłała mi wczoraj zapro na fb ?))))))))) Bo jakoś nie mogę zidentyfikować znajomej
))))))))
A tak poza tym to DZIEŃ DOBRY :-) Mamy piękny, słoneczny dzień![]()

HEjka
asionek : ja nie doradze bo nie bylam nacinana... wiem ze po SN pierwszy stosunek pobolewa, no ale pochwa wiadomo, a ty chyba wyraznie czujesz ze to naciecie dalej... wiec nie mam pojecia...
)