• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tęsknimy tu za Tobą!!!!!!!!! Jak się macie z synkiem???????????

Mary u mnie łatwiej jednak z córcią jest niż z Maciusiem było :-p

reklama
Lil - a myślałam, że kwestie spania z Maciusiem Ci łatwiej poszły... No, ale pewnie źle zrozumiałam. ;-) U nas jak się pojawi synuś, to będę miała porównanie. :tak:

Mary w sumie o tyle łatwiej poszło, że szybciej go nauczyłam samodzielnego zasypiania - niestety metodą wypłakiwania się - ale to dotyczyło tylko zasypiania wieczornego. W nocy do 10 miesiąca budził się co 2h na jedzenie - oduczyłam znowu metodą wypłakiwania się....Teraz nie jestem w stanie tej metody znowu zastosować. Myślę, że to nie tyle kwestia płci co tego, że przy drugim dziecku jest się chyba bardziej wyluzowanym i wszystko jakoś łatwiejsze jest...Martynka w niektórych kwestiach jest podobna do Maciusia - ale łatwiej jest o tyle, że ona dłużej sama poleży - mniej ją noszę na rękach niż synka, więcej mogę zrobić....

Chyba po raz pierwszy od urodzenia czarnej zdrzemnęłam się ze 45 min w dzień.. świat jednak trochę łatwiej wygląda jak człek odrobinę snu złapie :-p

pysia WRACAJ I OPOWIADAJ..!!!!
:-):-):-):-)

CAROLA :))))))))))))))))))))))) parę lat temu przygarnęliśmy Zenka bojownka wspaniałego - ależ miał zakazaną mordę haha, no szkoda, że nie mogę znaleźć fotki !! Też jak mu posprzątałam to mnie rozpierało :tak::-D Jesteś wielka!

lili karmimy tommee tippee, ale mi na chrzcinach została w lokalu tydzień temu i teraz nukiem i baby nova, ale one mają za duże otworki, czekam na tommee z allegro :)))) i na smoczki i na gryzaczki :))))))))))))))

Ostatnia edycja:
lil, kocurku dziękuję, czujemy się ok tylko synusiowi coś chyba ząbki pomału się przebijają (ma 2 białe kropeczki na dziąsełku, w tym jedna naprawdę widoczna) ;)))) Poza tym ślicznie się smieje no i jestem zakochana po uszy, to wiadome. A jak Wasze Skarby???
Też tęskniłam za Wami :]

Ostatnia edycja:
hej hej jejku jak ja czasu dzisiaj nie miałam
u nas chyba apogeum ząbkowania dlatego jak moja mama wróciła z pracy to zadałam jej trudne pytanie-jak ona wytrzymała z naszą małą 3 i nie utopiła żadnego w wiaderku z wodą-brutalne ale prawdziwe-Maja marudzi i marudzi-na szczęście wyspałam się w nocy-rano marudzenie-zasnęła jedynie na spacerku, potem dalej marudzenie-na macie źle się leży bo kula się co chwilę na brzusio, leżaczek be-najlepiej u mamy na rękach-ale ona ma już ok 8kg, echhhhhh

potem poleciałam do miasta- odebrałam świadectwo pracy-i mi przykro-bo nikt mi nawet nie powiedziała dziękuje...nic, nawet pocałuj się w nos!!!może głupie ale mi przykro...potem zarejestrowałam się w urzędzie pracy-będę regularnie odwiedzac koleżanki po fachu co miesiąc:-)

Asionek-a propo seksu po porodzie-nie masz żadnych plamień?jeśli tak to idź od razu do gina. mnie też trochę pobolewało ale okazało się że mam nadżerkę-synek mnie trochę przerysował kiedy się rodził-i to miejsce jest wrażliwsze i może pobolewac podczas seksu...

Lil-dziękuje za pamiec:-)

pozdrawiam resztę niewspomnianych

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry