ZwariowanaSol
Fanka BB :)
14 godzin snu - Emila bije rekordy 
wiolcia - jeszcze nie ;-)
Ja chce już moje paczuszki

wiolcia - jeszcze nie ;-)
Ja chce już moje paczuszki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A teraz się poskarżę - wysypało mnie na buzi niczym nastolatkęNie wiem jak sobie z tym poradzić - nigdy nie miałam aż takich problemów z cerą
Ma któraś jakiś pomysł? Kosmetyczka odpada bo robią mi się po oczyszczaniu straszne plamy
Biorę witaminy na cerę i używam i żelu myjącego i toniku i płatków ze spirytusem i NIC
![]()
Dzień dobry :-))
Liluś - Borysek też miał kilka takich wspaniałych nocy :-))) niestety nie stało się to tradycją w Jego przypadku, ale nie jest powiedziane, że tak nie będzie z Martynkączego Ci życzę
))
O przygotowaniach nawet nie wspominaj...mnie to czeka za tydzieńi nie wiem co robić, czy zamawiać tort, którego właściwie nikt nie jada czy upiec znakomity sernik
który wszyscy pochłaniają :-)))) właściwie to sobie chyba odpowiedziałam, ale czy pasują świeczki na serniku...?
![]()
Po takim wyczekiwaniu, leż i leń się ile wlezie
TO TWÓJ CZAS! :-)
:-)
))))))))
Nie no, są ekstra... takie...... na koturnie hahahaha

On swoje waży 

Nie kuuuś.....
bo Ci przyłożę wirtualnie!!!
może faktycznie Jej odstąpię...? :-)))))))))