• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolu dzięku :))) ale nie jest źle :tak: nawet obiad teraz robię :cool2: dla teściów, bo zaraz G ich przywozi od lekarza.

Pok pooook....!! :))))))

boogie
Tyś nam wczoraj padała na oba ;))))) jak po nocce??????

reklama
Kocurku a powiedz mi jak Twój czarny kot zareagował na Oleńkę? Bo ja się boje reakcji Heleny, ona wszędzie musi wejść, wszystko obwąchać, zazdrosnica taka jest... boje się czy krzywdy małej nie zrobi...

rurka dzis o 10 juz sie ubralam;-)
kocurku to fajnie:-)zazdroszcze tych krokiecikow...ja tez mam fajnych tesciow ale krokietow mi nie dostaje:-/

rureczko Togo jest już bardzo wiekowy i mu się zwyczajnie nie chce wszędzie PACZEĆ ;-) wlazł mi kika razy do wózka i do łóżeczka, ale tylko tyle... aaa no i pilnuje małej, jak śpi na naszym łóżku - wyciąga się od strony krawędzi :-)

Biała chowała się z maluszkiem teraz 7 miesięcy i też nic się nie stało :sorry: Nie słyszałam, żeby domowy kotek, ani jakikolwiek kotek, skrzywdził dziecko... Helenka połazi, obwącha, poobserwuje ... i pójdzie spać :-D

reklama
Ja miałam 2 koty (on i ona) jak Ninkę urodziłam i niestety ale kotki trza było się pozbyć bo stała się agresywna...a taka była kochana,odbiło jej.
Byłam w sądzie poczytać akta sprawy...wyczytanie tony pomyj na swój temat=bezcenne,podnosi ciśnienie na 2 dni,nie trzeba kawy....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry