• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku - nie powiem żebym była szczęśliwa, ale jak mus to mus ;-)

Aaa, wczoraj kupiliśmy drugie łóżeczko :) bo nie wiem kiedy Maniek
zechce oddać swoje :/ a chciałabym już niedługo próbować kłaść Boryska
przynajmniej w południe :)
Kupiliśmy na tablicy za 50 zł :szok: nowe! Jeszcze w kartonie :))))))))

Bogusiu - jak dla mnie REWELACJA ten plakat :-))))
Chętnie bym go wydrukowała :tak:

Ostatnia edycja:
Made właśnie, to trzeba by było wydrukować i powiesić w kuchni :tak: a co do łóżeczka, to my w ciągu dnia staramy się kłaść Remika do niego, żeby było bezpiecznie, bo to taki wiercipięta i akrobata, że :szok:

:crazy: Dziewczyny poradźcie mi, bo już nie wiem co robić. Rozbolał mnie ząb. Niedawno byłam na przeglądzie i wszystkie były ok, a teraz patrzę w lusterko i jest mała dziurka. Jak jutro pójdę do przychodni i powiem, że jestem w ciąży i boli mnie ząb to mnie przyjmą? Nie wyrobię czekać 2 tyg, bo takie są kolejki...

Rureczko idź i próbuj! Ciężarnej się nie odmawia! I mów, że z bólu całą noc nie spałaś!

Kocurku faaaaajneeeeeee to zdjęcie :tak: A ubrania to fotomontaż??? :-p

Made hehe - normalnie nie wiem co rzec.... zawsze można skrótowo sprawę potraktować, bo wiadomo dzieci....nam się Martynka dwa razy obudziła, więc jakby sprawę za mnie załatwiła :-p

Carola najważniejsze, że się odprężyłaś i do nas wróciłaś!

Ja uciekam zaraz spać, bo nie wiem co mnie dziś czeka. A Maciuś chory to już widzę ten tydzień brrr........

Just
czy wklejasz zdjęcie czy plakat to wciąż mam w głowie to samo - JESTEŚ SŁOŃCEM! I dobrze, że tam jest OGRANICZ TELEWIZJĘ a nie ma OGRANICZ KOMPUTER :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry