• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry :)
Ja na momencik STOP Ważę tyle samo :-D)))) STOP
W miarę możliwości zajrzę :-p STOP Ucieczka udana. STOP :-D:-):-D))))
Dzień taki dłuuuugi :hmm: STOP STOP STOP!!!

ja tez sie witam
w formie takiej sobie, maly spal od 19h30 do 3 i pozniej wstal o 6 i o 7... a L. o 7h30 wiec ta koncowka mnie zabila :)
L; w szkole, poszedl uradowany ze hoho :) biegusiem sie ubieral bez protestow ze swtera nie lubi, ze czape i reszte w windzie dopiero zalozy itp :)

filutek zrobil przed chwila kupe wieksza niz on sam :)
a ja drugie juz ricoré i bede dzownic do mamy pojeczec jej na linii :)

Jos czytam jak sobie dobrze radzisz z dziećmi i jak ładnie Ci śpią i się zastanawiam co ja robię nie tak? Po pierwsze muszę się natrudzić, żeby mi dziecko zasnęło, a po drugie masakrycznie częste pobudki...nie wiem jak długo tak pociągnę...dziś spałam do 2.15 (ale oczywiście z przerwami co godzinę na karmienie) - a potem mała budziła się co 10 minut i nie zdążyłam nawet zasnąć między jej pobudkami...czasem mi dłużej na klacie poleżała - ale ja wtedy już w ogóle nie jestem w stanie spać. Czy to kwestia dziecka czy ja coś robię źle?

Ściskam Was wszystkie, bo dziś coś z sił opadłam. Idę poczytać od kiedy można podać kaszkę na noc...

O Kocurku to dobra wiadomość - ale to dajesz przez butlę czy łyżeczką? W sumie mogę spróbować niewielką ilość łyżeczką...

reklama
lil : na pewno kochana nie robisz nic zle. kazde dziecko jest inne i tyle. sa rozne charaktery, rozne zapotrzebowania na sen, rozne fazy snu ... mysle ze nie da sie tego zaprogramowac... a kaszka b. dobry pomysl !!!! ja tez czekam jeszcze 2-3 m-ce zeby dac bo nie wierze ze filutek zacznie przesyîac do tego czasu CALE noce, a butelka na niego nie skutkuje i tak sie budzi ok. 2-3. wiec moze kaszka go "zabetonuje" :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry