• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bo to wszystko jest śmiechu warte... jaka jest nasza slużba zdrowia każdy wie i szkoda na to nerwów... już się przyzwyczaiłam do tych cyrków:baffled:

reklama
Carola doczytałam na FB :-(

Jos
czyli maluch też nie śpi w łóżeczku??? W ogóle zdjęcia na FB super! Śliczny ten Twój Filutek!

Rureczko
najważniejsze, że ząb zrobiony!

Just :-) Kurcze Maciuś na nowości rewelacyjnie reagował - zero problemów z brzuszkiem....ciekawe jak z Martynką będzie...ja na Twoim miejscu to bym spróbowała za jakiś czas znowu coś na wieczór wprowadzić - może inne mleko? Są takie mleka z kaszką od razu i ja o czymś takim na przyszłość myślę - bo jednak im dziecko większe tym więcej zjeść potrzebuje i sam cyc to już za mało myślę...

Coś jeszcze komuś miałam pisać....hm...

Śliczna kicia Kocie.
Strasznie źle się czuję,głowa mnie boli i wymiotuję,nerwy:(

Karola a o której masz gina?

Kocie bo moja biała to nam raz uciekła z 3 piętra!!!! nie wiem jak to zrobiła, za balkonami mam działki, może zeskoczyła? rano jak się obudziliśmy to jej nie było, wyglądamy przez balkon a ona sobie za płotem siedzi w ogrodzie... od tamtej pory na noc zamykamy w lato balkon i jest spokój. Teraz ma nową zabawę i ucieka na klatkę jak ktoś wchodzi do domu... ale posiedzi 2 min i tak miauczy głośno, że od razu ją słychać:-D:-D

reklama
rureczko czarny sobie kiedyś urządził kikudniowy wypad :-p na 30-tysięcznym osiedlu :-D ale wrócił pod bramę i miaukał pod krzakiem jak przechodziłam :tak: na pewno latem będzie wychodził wygrzać stare kości :-)

carola a Ninka gdzie? W domu? A Oliwka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry