• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carola to masz taki termin jak ja miałam!!!!!!! :tak::tak::tak:

Wioluś
to jak dużo przecieka to lepiej na początek jednorazowe, bo tamte Ci przelecą - ale mi teraz nic a nic nie przelatuje i kasy już nie muszę wydawać!

reklama
Kocie a moja dziś kichnęła jak dawałam jej zupkę...wszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyystko dookoła+ja i moje ubranie/włosy a nawet jej włosy w zupce z marchewką,indykiem i ryżem;)))
a potem kaszlnęła;)

paula kochaaana co to wczoraj było przy tym kleiku - moja jak kicha to seryjnie :-D:-D:-D a dziś robi takie plujące "a buuuuu" i się świetnie bawi :rofl2:

hej carola a czujesz się jak...? ? ?

Wszystko mokre i zaplute w promieniu metra, kleik w moich włosach, dziecko zjadło 60ml i chce więcej :szok:
Jak się czuję?Nieźle...generalnie sikam,sikam i jeszcze raz sikam...cyce nie bolą a miesiąc temu bolały przed @,brzuch pobolewa chwilami mocno i przestaje...No i smak metalu w buzi ale szczerze powiem, że miewałam tak czasami dlatego myślałam, ze sobie wmawiam.
I bardzo źle sypiam.

Kocie to buuu plujące jest zabójcze-ja mojej wkładałam łyżeczkę do buzi z jedzonkiem a ona wtedy buuu lub brrrummm;))))

Karola ale masz fajne objawy ciążowe;)

reklama
Kocie wyobraź sobie jak ja przeżywam! :)
Dzisiaj miałam pierwsze tulenie klozetu ale to chyba z nerwów i niewyspania...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry