• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Właśnie Poczku,dzidzia śliczna.Mam nadzieję, że mój kropek urośnie tak samo:)
Aaaa wiecie co? W sobotę zamówiliśmy pizzę i jak uwielbiam jeść to mi śmierdziała!
Kurde...czy ja tą imprezą nie zaszkodziłam:wściekła/y:

Looo ale NEWS :)

CAROLA : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aze mi sie serce cieszy :) Wiem ze jeszcze jest wczesniej i skoro wolisz - to z oficjalnymi gratulacjami sie powstrzymam, ale ale ... AZ mi sie na jezyk cisnie ... :)
Ale sie ciesze, rtyle czekania, prob, stresu, lez i wkoncu !!!! Mam nadzieje, ogromna nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :)))) Niech kropek rosnie zdrowo :)

PS. JA jestem z 19.10 :) Wagi sa bardzo fajne hehhe :yes:

:-):-):-):-)

maran : 100 lat dla cory !!! ALe zlecialo :))))))

pok : Slicnzy jaszczurek :)

just : slicnzosci lupy ! ten pierwszy !!: uwielbiam taki zimowo-gorski-swiateczny styl :)
no i oczywiscie marinero :) jakby madel odpuscila, to ja jestem i rezerwuje jako druga :)

Pok pisałam, że raz i to nie w owu przytulaliśmy się.Sugerujesz coś?
Mam napisane: pęcherzyk o średnicy 1,6mm. Gin powiedział, że w 5tyg powinno być 6mm.

Nic nie sugeruje tylko sobie po poczkowemy wszystko przemyslam i analizuje ale moze poslucham mad :) znajde tylko te normy.

A ty mowisz karola 1,6 mm czy cm?

made wiesz.. przysłali mi promocyjne pudełko z hippa i w środku był słoiczek z jabłuszkiem od 4. m-ca, to było tydzień temu. Małej bardzo smakował, uważnie jadła, dałam kilka 1/4 łyżeczek. Problemów brzuszkowych nie zaobserwowałam :-)

hehe poczek na wzrok ciąża szkodzi :-p:-p:-p:-p:-p

Pok mm jest...mam wydruk od ginka.
Jos jaja co?????:)))
Zostaw mi kilka słodkich bodziaków od Filutka:)))))

Staram się:)))) Oby się udało:)
Poczku filozofuj ile się da...sorki,ja jakaś wrażliwa dzisiaj jestem:)

Ja bym chciala usg codziennie! Cud miod taki ludzik! Juz sie nie da o nim per jaszczurek, choc moja mama chyba juz zawsze bedzie "to" nazywac jaszczurkiem :)

Karola w 5tc 2mm ma embrion, 6 mm to kolo 7tc (podaje liczac od OM)

reklama
No to tak jak ginek mówił 5tydzień to ok 6mm powinno być.
A ja dopiero 4tydzień mam i maksymalnie + 2dni

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry