• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pok : nie wtaracjac sie w wasza dyskujse, ma nie bardzo mam na to ochote. Ale ja juz w ciazy bylam 3 razy. i moge ci tylko potwierdzic swoim przykladem ze tak sa sprzety i tak sa gon. ktorzy pewnie oglaszaja ciaze w 4 tygodniu. dokladnie 4tyg. + 2 dni :) I pomylki nie bylo. druga ciaza zdiagnozowana dokladnie na tym samym etapie. tylko z trzecia specjalnie povczekalam i poszlam dopiero do gon;w 8 tyg bo po stracie balam sie isc wczensiej.
a ze w CH nie chca brac odpowiedzialnosci czy osadzac tak wczensiej : to ich polityka. W UK sie ciaze traktuje realnie i materialnie od 3 mieisaca :) wczesniej tak jakby jej nie bylo, i jets "zobaczymy pozniej"

asionek : pisalam na FB ze nie znam kurka!!! ale czadowe jets i wyglada solidnie :) i promo ci sie trafila super :) rzadko kiedy tyle opuszczaja na krzeslach i "duzych" sprzetach :)

Pok i Karola-spokojnie dziewczyny-teraz nerwy wam są niepotrzebne, a wręcz mogą zaszkodzić-spokojnie oddychać
dla mnie dobry lekarz może wszystko;)

Wiesz,nie będę z Tobą więcej polemizować na ten temat bo nie Ty jesteś specjalistą i nie obrażaj proszę lekarzy.
Wiem do kogo chodzę,komu ufam i co robię,tak więc odpuść i znajdź inną ofiarę.
Nie będę przypominać Twoich rozterek i panik z przed kilku tygodni.
Ok?
Dzięki Asionek i za tabelkę tysz:)))
W końcu byłam już w ciąży i wiem co i jak...nie lubię jak się ze mnie robi durnia i wmawia pewne rzeczy.

Ok. Nawzajem.
niektorym sie ufa, innym nie. Ot co.

poczku - wszeteczny urok! :-) A w kwestii formalnej, to chciałam zapytać: - Z mimiki matki czy dziecka?

No jak to?! Dziecka! Tego starszego oczywiscie :-D

UWAGA KOLEŻANKI!

Nie pamiętam komu miałam dać info o pudełkach z Lilda ale: pudełka są do samodzielnego złożenia. W środku taka tekturka, która podtrzymuje wszystko, z zewnątrz obszyte takim jakby materiałem.
A dzięki uprzejmości koleżanki Fasolki mam zdjęcia:Zobacz załącznik 436818

reklama
Apeluję o spokój!!! Złość szkodzi nie tylko urodzie :-p O!

Kocurku!!!!!!!! Gdzie jesteś Kochana moja? :-):-):-)

rureczka - a te pudełka są tylko w tym landrynkowym różu?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry