• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
carolla No jak pisałaś o tych wymiotach rano.... nawet mi się światełko nie zapaliło.... :sorry: a zawsze się zapala :-p

Coś wyskrobaliście z szanownym...?

Ostatnia edycja:
oj Kocurku-chyba musisz żarówkę wymienić w tym światełku;)))

Wiola a Iwcia była chyba bardzo szczupłym niemowlaczkiem,co? założyłam Mai tą różową sztruksową sukienkę, ale jest za ciasna pod paszkami;))mój mały obżarciuszek;)

Jestem,małżonek przyjechał żeby mnie zawieźć do ginka.
Ginek w szoku,ja w większym.
Mam kropka...kropek ma 1,6mm....nie wiadomo czy ciąża się utrzyma bo za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić.
Następna wizyta 22.02, mam leżeć i czekać, w razie plamień luteina doustnie i dopochwowo.

wow! gratulowac? czy co? :-D tym bardziej, ze pisalas, ze zadnego seksu nie bylo! niepokolane poczecie? :-D
1,6 to chyba wiecej niz 4 tc Karola... bo to z moich norm jest 8tc.
moj krop, a wlasciwie juz ludzik ma 2,2 cm w 9tc i to jest dwa razy wiecej niz w 8tc jesli mnie pamiec nie myli. Cos Ci gin chyba miesza. bo 1,6 i termin na druga polowe pazdziernika to jakos sie nijak ma do niczego...
trzymam kciuki, zeby bylo dobrze!

a teraz uwaga :)

Zobacz załącznik 436779Zobacz załącznik 436780

Tak,wyskrobaliśmy. Spróbujemy wypisać wszystko co chcemy powiedzieć bo rozmowy nam nie idą...przeanalizujemy,przetrawimy i wtedy na spokojnie pogadamy.
No i skoro nie idzie nam naprawianie związku to na tyle ile się da postaramy się zapomnieć po rozmowie i zacząć od początku pewne rzeczy.
Będziemy dogadywać wieczorem...nie wiem czy to dobry plan ale przynajmniej jakiś jest.
I napisał, że chce kropka:)

Pok pisałam, że raz i to nie w owu przytulaliśmy się.Sugerujesz coś?
Mam napisane: pęcherzyk o średnicy 1,6mm. Gin powiedział, że w 5tyg powinno być 6mm.

reklama
poczku - Ty przestań analizować :))) Dokonałaś matematycznej aborcji :-D))) Oczywiście piszę to, żeby nie było: żartobliwie i w przenośni :cool2:
Kropka masz normalnie tylko paczeć, zachwycać się i wzdychać :blink: CUDOWNOŚCI :))))

Kocurku - a ja jeszcze popacz nic nie daję Boryskowi prócz tego co ciasne, ale własne :)))) Od kiedy zaczęłaś podawać jabłuszko?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry