• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem,małżonek przyjechał żeby mnie zawieźć do ginka.
Ginek w szoku,ja w większym.
Mam kropka...kropek ma 1,6mm....nie wiadomo czy ciąża się utrzyma bo za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić.
Następna wizyta 22.02, mam leżeć i czekać, w razie plamień luteina doustnie i dopochwowo.

reklama
oooooooooooooooooooooooooooo Karola ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nie wiem co powiedzieć????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Maran-to masz fajnie,ja mam kurcze starszego synka a teraz małą-więc siłą rzeczy dokupuje jej ubranka dziewczęce;)

Czekajmy...nawet mi zdjęć nie dał...mimo, że w mega powiększeniu, powiedział, że nie chce zapeszać.
Torbieli nie ma,@ nie widać. Martwi się tylko, że taki mały pęcherzyk...zwłaszcza, że my nie ten tego od jakiegoś czasu...
Jestem skołowana i zszokowana...
A małż...nic,zero reakcji...

Carola trzymam kciuki, żeby było DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kocurku
spróbowałam troszkę kleiku na wodzie podać - ale mała wypychała języczkiem - może jednak za wcześnie jeszcze...no i smak żaden tego....SINLAC jest smaczny i też po 4 miesiącu...A w ogóle to spotkałam dziś koleżankę, która ma synka 12 dni starszego niż Martynka - i on mimo że jest jest karmiony piersią - je już obiadki, kaszki, owoce...I nic mu nie jest :-)

Aha Paulinka - przy okazji rozmowy z tą koleżanką dowiedziałam się, że NESTLE ma kaszkę manną - taką błyskawiczną - bez cukru. Pamiętam, że kiedyś pytałaś o to. W rossmannie około 11 zł takie pudełko kosztuje...

Nestle kaszka mleczna manna 250g - Sklep internetowy

Made ja już niestety zaczęłam zbierać składniki :-p

carola Sama jestem w szoku...... a testy jak wychodzą?? A beta? Będziesz robić??

hehe lil moja też wypycha języczkiem, bo inaczej nie potrafi, robi podobnie jak w trakcie ssania :)) Ale ja jej dalej na ten języczek kładę i zagarniam to co wypluwa i w końcu przełyka :))) Na wodzie nie robiłam, tylko na mleku :) Mojej smakuje :tak: A zapomniałam napisać, że jabluszko gerbera też je :-)

rureczko jak będziesz ogarniać małą przy jednym kotku, to wtedy pomyślisz o drugim :-p Dwa koty w domu to gwarancja tornada :-D

Ostatnia edycja:
Test ostatni robiłam w piątek i nic.On mówi, że mogły nie wychodzić bo dla niego to ciąża ma 2tyg i 2 dni (czyli 4tyg i 2 dni).
Nie kazał nic robić.I nie będę.Poczekam.
Tylko jak do tego doszło???

reklama
Lil-wczoraj widziałam w tesco produkty bez cukru w tesco-a ceny zwaliły mnie z nóg...kaszka np. nestle 8zbóż za 9.99, gdzie zwykła ryżowa z cukrem za 5zł...szok, z cukrem powinno być drożej...najwyżej brat mi berlina przywiezie;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry