• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej :)
ja wczoraj mialam gosci i czesu brak na BB ...
maly lezy na macie i pelza , wczoraj calkiem z niej "wyszedl" takze juz sam bez nadzoru zostac nie moze , no chyba , ze na podlodze :)

ja ledwo zywa po nockach tragicznychhhhhh :/

Karolina :(ie wiem co napisac nie w temacie jestem :(

Mary zdrowka !!!

Maran hej :) wiesz , ze dzisiaj rano myslalam o Tobie?????????? !!!! hehe a tutaj widze wpadlas do nas :)
wszystkiego naj dla coreczki !! :)

Asionku Tobie niech te śliwki się nie śnią tylko je zrób! To naprawdę prosty przepis jak na takie cudo - pach pach pach i już gotowe - mówią dwie lewe ręce w kuchni...:-p

A spanie u nas coraz to gorsze - dziś to ja nie wiem co się działo....co pól h cyc albo spanie u mnie na klacie - ale co to za spanie??? Co się robi???:eek:

to ty to sama robilas ??:szok:podasz przepis ?? :)))

co do spania to nie miej do siebie zadnego ale !! moj spal ladnie w nocy i co ?? od jakiegos czasu jest masakra i jak u ciebie coraz gorzej !! dzisiaj to samo nad ranem to juz co chwile sie budzil i nawet spanie na mojej klacie nie pomagalo ... ja juz tez nie wiem od czego to i czemu ?? trzeba przetrwac i liczyc , ze to minie :) pociesza mnie fakt , ze sporo dzieci na watku pazdziernikowym ma to samo ze spaniem i calkiem sie popsulo , a wczesniej spalo ladnie juz .... moze jakis okres taki ?? z tego co czytalam to ten skok teraz moze trwac nawet do 6tyg. i moze to to ??
ja juz wszystkiego sie lapie hehe, ale bez kitu nie mam pojecia co mu sie porobilo ... dobrze , ze od tej 19 spi , ale tez ostatnio jak spal do ok 2, 3 bez przerwy tak teraz potrafi wstac po 22 , albo ok 24.30 albo dwa razy !!
takze laczew bolu :)

ASIONKU upolowałaś coś ciekawego na tym Allegro?

jeszcze nic :) ogladam ubranka na lato ... i kurcze nie wiem czy wogole kupowac cos ? mam dylemat hehe
bo u nas takie upaly sa w lato , ze maly bedzie pewnie samo body , albo sam pampek
i tak dumam czy sie oplaca cos kupowac ? ....

Jestem... myślałam, że te baby u dentysty pobiję. Mnie tu ząb boli a one d**pe zawracają ubezpieczeniem. Od kiedy to w ciąży trzeba ubezpieczenie? :crazy: powykłócałam się trochę, pokrzyczałam, zęba zrobili. Za 3 miesiące kontrola. I od razu już milszym tonem pani mnie poinformowała, że w razie gdyby coś się działo mam przyjść i bez kolejki mnie przyjmą... nie ma to jak służba zdrowia:angry::angry::angry:

dobrze , ze jednak cie przyjely i zeba zrobily :)

Melduję się!
Zeszło mi na oskrzela i mam nadzieję że nie na płuca. Zdycham i boli jak pieron przy kasłaniu. Dziewczynki od wczoraj już obie na antybiotyku i powoli coraz lepiej a ja.. 2 doby na antybiotyku i tylko gorzej - ale poczekam do jutra bo ogólne samopoczucie mi się polepszyło tylko ten kaszel chce zabić.

oj wspolczuje :( wiem jak meczy kaszel przy oskrzelach :/ sama kilka razy w roku mialam !! dramat ogolnie
bierzesz cos na noc ?? mi bardzo pomagaly tabletkiz kodeina , chyba thiacodim czy jakos tak , dzieki temu moglam pospac troche :)
zdrowka zycze !!

Kocurek Olenka sliczna !! no i mamusia tez :))

Just wy jestescie jeszcze tylko na piersi czy maly juz cos je ??

oki ide na chwile do malego , bo wlasnie calkiem z maty wyszedl skubaniec i sie przekrecil o 180 stopni sam w strone tv !!! :szok:

cos czuje , ze szybko zacznie raczkowac juz na powaznie ....

WIOLKA :) ostatnio nie mialam za bardzo czasu bo byli u mnie rodzice przez 3 tygodnie, no i zaczęłam robic prawko wreszcie, tzn narazie czytam testy i zdaje testy 10marca a później musze wykupić ubezpieczenie na siebie i zacząć nauke prowadzenia auta hehehe... wiec poczytuje te testy i sie powoli przygotowuje, zwłaszcza mentalnie ;) PO ZA TYM dziewczynki szaleją, Maja chodzi za rączke, nie chce sama - jeszcze sie boi, do tego broi jak chłopak... Dziadek zakochany w Mai a Ala to wnusia Babci, wiec miałam troche rozrywki jak byli moi rodzice, ale już polecieli spowrotem... Adam w pracy na rózne zmiany, wiec u mnie właściwie szara-złota codzienność :)

Myśle o Was wszsytkich ciepło, ale nie zawsze pisze i nie zawsze mam czas wszystko przeczytać :)

WITAM WAS i pozdrawiam...
Maran cała masa całusków dla Twojej Królewny z okazji pierwszych urodzin :tak: Hipp hipp HURRRA!!! :rofl2:
Just wy jestescie jeszcze tylko na piersi czy maly juz cos je ??
Remi to smakosz ;-) Już dużo rzeczy je, cyc to tylko do popicia, zasypiania i w nocy, a w ciągu dnia, to różności, oczywiście odpowiednie dla jego brzuszka, owoce, warzywa ugotowane na miękko, kaszki, zupkę, makaron z rosołu itp :-)
Zobacz załącznik 436715Zobacz załącznik 436716

witam-zakupoholizm w czystej postaci;))) Boogie w tesco są jeszcze piękniejsze jak dla Remika-takie szare z wywijanym w zielono-niebieskie prążki;))
Paulina :szok::szok::szok: śliczne!!!! Powiedz ile one kosztują???

Maran sto lat dla Majeczki!!!!!!!!!! Buziaki, uściski i wszystko, co najlepsze!

Paulinko piękne buciki!!! Pasowałyby do mojej jeansowej sukienusi :-p W Biedronce natknęłam się na bodziaka z mają - ale tylko rozmiar 68, więc pewnie już za mała dla Twojej córci - ale powiem Ci, że ten nadruk jakiś taki sztuczny - bałabym się, że po praniu wszystko się rozleci...także może nic straconego, że nie udało się złowić łupu :-p

Asionku
wklejałam przepis, ale napiszę krótko - śliwki kalifornijskie moczysz 2 dni w jakimkolwiek alkoholu (rum, brandy, nalewka, wódka) - potem odcedasz, do środka wkładasz masę marcepanową i zatapiasz w rozpuszczonej kuwerturze lub czekoladzie gorzkiej. Zostawiasz do zastygnięcia. I jesz :-p

reklama
Maran fajnie , ze rodzicow mialas u siebie na troche :) ciekae kiedy do mnie ktos przyjedzie ? ...
ppowodzenia na testach !! :))

Remi to smakosz ;-) Już dużo rzeczy je, cyc to tylko do popicia, zasypiania i w nocy, a w ciągu dnia, to różności, oczywiście odpowiednie dla jego brzuszka, owoce, warzywa ugotowane na miękko, kaszki, zupkę, makaron z rosołu itp :-)

aaaa no widzsz ja tepota doczytalam , ze tylko cyca je ;)))
my od nastepnego miesiaca zaczniemy powoli cos dawac oprocz cyca :)

Paulina sliczne trampeczki :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry