• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Poczku pod kołdrę uciekam :-p Przytul męża za to, że się tak stara - kochany facet! Pierożki można z pesto? Bo szukam nowych pomysłów na obiad ;-)

no takie wloskie ravioli/tortellini to w ramach sosu zawsze uzywam pesto i nic innego. a dzis kupilismy takie duze - chyba sie cappellini nazywaly "caprese" (pomidory, mozzarella, bazylia), "arabbiata" (pomidory, mozarella, na ostro) i takie pyszne z ricotta, pieprzem i cytryna. to jest niebo w gebie! na miejscu robione w tych delikatesach, codziennie swieze. niestety ze wzgledu na cene nie da sie ich jesc codziennie, a szkoda :)
a makaron z pesto to najszybszy mozliwy obiad. pamietaj tylko, ze pesto nie nalezy podgrzewac! ma sie ogrzac od makaronu/pierozkow. makaron ugotowac, wymieszac z pesto, polac oliwa, posypac parmezanem/grana padano i pach obiad w kilka minut :)

a ja znow zasnelam znow m mnie obudzi, poogladalismy serial i ide spac dalej. a taks ie objadlam tymi pierozkami... cierpie teraz okrutnie.

rurka - u nas na odwrot. m mowi juz o rodzenstwie dla ludzika a mi sie na to robi tylko bardziej niedobrze... :no: czytalas moje katarowe rady?

just!!!!!!!!!!!!!! dziekuje Ci za tak radosne zdjecia na dobranoc!!!! buziak!

reklama
kurcze ogarnac sie nie moge :szok: jeszcze w allegro przez was sie wkrecilam :-D

Just cudna kobieto :) brat podobny do ciebie :) a Remik to slodziak jakich malo !! :)))

Libby Asionek to od pizzy:zawstydzona/y: człowiek stary i glupi... najadłam się na kolacje dwa kawałki i to mozzarella mi zaszkodziła:no: teraz już lepiej, ale dzisiaj dietka, kisielek i chrupki kukurydziane!

o kurcze :( wspolczuje przejsc w takim razie !!

asionek taki maluszek z dnia na dzien osiaga nowe umiejetniosci. jakie to wspaniale no nie?

oj tak :) jaram sie tym jak glupia hehe

nie no przegielas !! marcepan kocham , a do tego sliwki i czekolada to musi byc raj w gebie :))) bedzie mi sie to snic na bank hehe

a od niespania jozefinka bedzie niedlugo wygladac tak :

hehe moze nie bedzie tak zle :)
i jak plan wypalil ??
ide na FB lukac na P :)))

Kochane seks mi dziś grozi :szok::szok::errr:

nie no wymieklam :-D:-D:-D

Zasiedziałam się na fajnej komedii z M. :-):-D
Dobrej nocki!

A w ogóle jutro obchodzę pierwszy raz Dzień Matki jako mama (tu 12. lutego)!!!
:happy2::happy2::happy2:

First!!

Poczku czytałam, dziękuje. Zamiast wody morskiej mam sol fizjologiczną ale niewiele mi to pomaga, nie zostaje nic innego jak się przemęczyć.

Mary w takim razie wszystkiego naj ;-)

U nas wczoraj było TOTAMTO:szok::szok::szok: i to nie ja chciałam:-D:-D

Witam się!

No i znów mnie rozkłada!!! :angry::angry::angry: Obudziłam się z tak zawalonym nosem, bólem gardła i mięśni i stanem podgorączkowym 37,2, że nici z nart... :no::no::crazy::crazy:

Zmykam do wyrka.
Miłego dnia!

hej

ale spokoj niedzielny tutaj :)

mary : zdrowka !!! i wszystkiego naj w okazji twojego swieta :)
zrob koniecznie pamiatkowe zdjecia :)

rurka : Ooooo ! io co jak bylo ? hahahhahahahaha ;-):-)

a u nas niedzielna harmonia. uwielbiam to. zero pospiechu, organizacji, paczenia na zegarek. Maz uskutecznia swoj niedizlenyt rytual po niedizlena gazete, ja kawa i muzyka, L. sie bawi, filutek paczalkuje. za oknem zimno. Nic tylko zaszyc sie tu i juz nigdzie nie wychodzic do wiosny :)

made : oto obiecana fotka fantow :

Mary najlepszego z okazji Dnia Matki i zdrówka! Kiedy się u Was wiosna zaczyna???

Just Ty jesteś jak Słońce wiesz??? Śliczne fotki!!!!!!!!!!

Asionku Tobie niech te śliwki się nie śnią tylko je zrób! To naprawdę prosty przepis jak na takie cudo - pach pach pach i już gotowe - mówią dwie lewe ręce w kuchni...:-p

Jos a cóż to za piękne fanty???

A spanie u nas coraz to gorsze - dziś to ja nie wiem co się działo....co pól h cyc albo spanie u mnie na klacie - ale co to za spanie??? Co się robi???:eek:

reklama
boogie... PIĘKNA JESTEŚ ZAISTE ISTOTA... :-):-):-):-):-):-) - nasze słońce, to fakt :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A to Ty masz BRATA ??????????????????????? :szok:

LILI jo jojoj..... to nawet już gorzej niż u nas....... ale humorek widzę dopisuje :))))))))))))))))))))))))

Tata nas nawiedził niespodzianie, mój :oo2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry