• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionku patrz post powyżej! A ja dziś kupiłam kleik ryżowy i spróbuję na wodzie podać. Zobaczymy czy pannie zasmakuje :-p

Wioluś ja musiałam spacerek wymęczyć jak zwykle...a padam na pysk od rana...

No Paulinko ja nie lubię aż takich sztywnych nadruków na bluzeczkach..a pautków będziemy szukać na wiosnę - nie wiem jaki to musiałby być rozmiar...

:no: kurcze, nie mam, ale poproszę koleżankę, ona jeździ do Białegostoku i zajedzie do Tesco ;-)

przyszło do mnie ENDO :cool2: tylko koszulka na 82, a wygląda na dużo większą :confused:
a skoro już mówimy o zakupoholiźmie, to ja też ostatnio byłam na polowaniu :-p
Zobacz załącznik 436721Zobacz załącznik 436722Zobacz załącznik 436723Zobacz załącznik 436727ten sweterek w paski jest oczywiście na później, bo jest za duży, ale nie mogłam się oprzeć :zawstydzona/y:

:crazy: Remi stłukł mój ulubiony kubek... :wściekła/y::frown: mój kubek z owieczkami, prezent od koleżanek :no: nie kupię już takiego...

Ostatnia edycja:
Just cuda!!! A ENDO wypada na większe powiadasz??? Hmmm to ciekawe kiedy będę mogła małej niuni założyć sukienkę w rozmiarze 78...

Właśnie Paulinko - do Ciebie ENDO dotarło???

Bogusiu - piękne to łupy :tak: sama bym ten sweterek w paseczki kupiła :-))) sięgając nawet w daleką przyszłość :-p

Liluś - ale mam smaka na te śliweczki....dobrze, że nie mam żadnego składnika hahhaaa bo pewnie śliwki by się już moczyły :-))) w słusznym trunku :))))

cudności Bogusiu-ja też bym się nie oparła takiemu sweterkowi-widzisz szkoda,że mam tesco 50km od siebie,bo bym ci kupiła...ja wczorajsze popołudnie z mężem tylko spędzałam-były małe zakupki i kino, wC&A kupiłam polar na Daniela za 12.90 zł;) i widziałam boską kurtkę jeansową z wpinaną bluzą na wiosnę, ale to 120zł;( trochę mniej fajnie
a w tesco poległam przy tych bucikach, były też baleriny, ale znając moją córę-zaraz by je skopała...

a mi zatoki dają czadu+gardło-matka natura postanowiła pozbawić mnie moje największej broni-głosu;)) rano nie jestem w stanie nic powiedzieć

MAran-wszystkiego najlepszego dla Majeczki- i widzę,że moja żmijka będzie tak samo łobuzerska jak twoja-chyba wszystkie MAje tak mają;))

KArola-my cię nie opuścimy-trzymaj się kobieto dzielnie...

tak piszecie o tych kaszkach,kleikach-mimo podawania ich na noc, mała i tak nie śpi ładnie-więc nie ma tu reguły

a ja czekam na moje endo-zamówienie nie dotarło jeszcze do sklepu-ja zamawiałam na Maję na 86-to pewnie na jesień będzie dopiero nosić;)))

pozdrawiam resztę wspaniałych

Ja nie wiem co się u Ciebie Olivka dzieje, więc tym bardziej ciężko mi się wypowiadać, doradzać, oceniać, itp. Lecz mimo to, chcę abyś wiedziała, że życzę Ci jak najlepiej :)

Paula - śliczne buciki :)))

reklama
kurcze a ja mam dużo ubranek po Ali wiec Mai nie kupuje jakoś specjalnie bo nie ma to sensu jak mam... ale zawsze mnie korci jak ide gdzieś do sklepu a tam są te małe dziecięce fatałaszki... i w sumie kupiłam Mai tylko ze 3 sukienki takie na 1,5-2latka i 2 kurtki na tegoroczną zime, buciki też jej kupiłam, ale ona nie nosi, tylko nóżkami kopie do tej pory aż zrzuci... Ale będe kupować jak Maja starsza będzie bo później jak dziecko wieksze to jakoś szybciej sie te ubranka zużywają ;)

Dziękujemy wszystkim raz jeszcze za pamiec i dobre słowa :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry