• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja nie dostałam nic, bo tak się umówiliśmy, ale i tak mu dałam... koszulkę z długim rękawkiem z napisem "Nie drażnić Lwa!!" hehe... często mi się to słyszy ;)))

reklama
Pok,gdzie powiedziałam, że NIE na 100%????
Powiedziałam już wczoraj, że ciąża,potwierdzona przez ginka z małą obawą czy się utrzyma.
Nie wiem totalnie o co Ci chodzi????
Nie ufasz mi? Just mnie zna i całą moją rodzinę przy okazji.
Reszta dziewczyn też mnie chyba poznała przez ostatnie miesiące.
Tylko TY non stop coś sugerujesz i zarzucasz mi.
Bardzo mi się to nie podoba!
Ja wobec Ciebie nie wysuwam dziwnych i nieprawdziwych teorii i na mój też sobie nie życzę.
Weź to proszę pod uwagę.

poczku :hmm: powiadasz, że nasza Olivka chadza na inne wątki??? :szok:
Teraz to se chyba w łeb strzelę.......

Kocurku :-p:-):-D)))) jak Ty wiesz kiedy wejść hahahaaaa

jos :-):-):-):-) posikałam się z tego Twojego uczucia do teściowej :))))))

Kocie my też nie obchodzimy, ale lizaka serduszko dałam, teraz mu glupio, że on mi nie kupił i wykorzystam to poczucie winy na następnych zakupach:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pok,gdzie powiedziałam, że NIE na 100%????
Powiedziałam już wczoraj, że ciąża,potwierdzona przez ginka z małą obawą czy się utrzyma.
Nie wiem totalnie o co Ci chodzi????
Nie ufasz mi? Just mnie zna i całą moją rodzinę przy okazji.
Reszta dziewczyn też mnie chyba poznała przez ostatnie miesiące.
Tylko TY non stop coś sugerujesz i zarzucasz mi.
Bardzo mi się to nie podoba!
Ja wobec Ciebie nie wysuwam dziwnych i nieprawdziwych teorii i na mój też sobie nie życzę.
Weź to proszę pod uwagę.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Karola, oddychaj spokojnie, bo Ci cukier skoczy! czy ja jakies teorie wysuwam? zadnej teorii na forum nie napisalam a Ty mi tu takie ten-tego.
pacze wlasnie, ze chyba nie doczytalam ze zrozumieniem na wspomagaczach ale takiej nieobliczalnej osobie jak Ty to az sie boje tlumaczyc ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry