• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos nie wiem:)))) Dowiem się wieczorkiem,pewnie t-shirt lub bodziak z jakimś słodkim napisem/zdjęciem:)
Sklep internetowy Dejna robił na Facebooku konkurs i Ninki fotka wygrała:))))
Czyli co...Ninka wygrała?:)))

Pok ogłaszam, że makaron chiński nie śmierdzi,jest zjadliwy na surowo i nie powoduje mdłości:)

a co ja mam do chinskiego makaronu? nie rozumiem...

wiesz Sol-bo ja mam takie podejrzenia odnośnie siebie-kiedy się zapomnę i nic nie zjem-kręci mi się w głowie, telepie mnie, tak jak piszesz-jakbym przez szkło widziała-wystarczy wtedy,że zjem np. kanapkę lub gumę do żucia sobie zaserwuję i mogę dalej funkcjonować
moja babcia ma tą drugą cukrzycę i jak była u mnie to z ciekawości mierzyłyśmy mój cukier-na czczo rano miałam 60-70-nie wiem ile mam cukru kiedy mnie te 'ataki' łapią-staram się tego unikać i zawsze mieć coś w torebce przy sobie-kiedy spytałam moją panią doktor o ten cukier-to powiedziała,że nie ma tragedii i poczekamy...ja się tylko najbardziej boję,że pójdę gdzieś z dziećmi na spacer i gdzieś w szczerym polu im padnę-czasami jestem tak zakręcona,że zapominam o jedzeniu
a ciśnienie z natury mam niskie-w ciąży gin sie mnie pytał dlaczego jeszcze siedzę-bo już dawno powinnam paść przy takim ciśnieniu:-D

paulina, sol :)
ja tez mam zimne konczyny i jak dlugo nie zjem to w glowie sie kreci i... bol glowy okropny. w pracy odkrylam, ze na taki bol glowy, co go nie opisze ale nie da sie go z innym pomylic.. pomaga - redbull :) wiec to pewnie tez cos w tym stylu. a na sniadanie pok mui czekolade zjesc, bo inaczej sie nigdy nie obudzi.

rurka - to ty pojechalas z ta wolnoscia! wychowywac jak chce? no ja nie wiem ;-);-);-):-D

reklama
Pok...ano tak mówię...żebyś wiedziała, że możesz spokojnie zjeść:)

Karola nie wiem czy wiesz ale kazdemu smierdzi i mdlosci powoduje co innego... ja z gory wiem, co mi wejdzie a co nie wystarczy, ze o tym pomysle :)
a mowisz o takim makaronie co sie samemu w domu gotuje czy gotowej chinskiej potrawie ze sklepu/restauracji?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry