• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No dobrze - poproszę iniekcję czarnej od made... i z pianką od caroli... zobaczymy co będzie dalej..
Od wczorajmi tu coś kawa nie wchodzi.. o jaka zgroza :/

goopi mój awatarek się na mnie gapi O_o

rurka jak w koncu na cos sie zdecyduje i uda mi sie to wylicytowac w rozsadnej cenie to sie pochwale.
jutro tlusty czwartek? aha :-)zapomnialam

made no chyba juz jajeczka nie znikna:-)chociaz maz twierdzi ze uwierzy jak zobaczy.

Kocurek? Czasem? Wczorajszą swoją postawą udowodniłaś to bezsprzecznie :))
Kuot ma dobre serduszko i broni uciemiężonych :)) made woli posiedzieć
w kącie niż wywołać kolejną, do niczego dobrego prowadzącą dyskusję ;-)

reklama
Dzień dobry drogie Koleżanki!

Przeczytałam wczoraj wszystko, ale głowę miałam zajęta czymś innym, moja 87 letnia babcia nam się rozchorowała i wzywaliśmy pogotowie, ale stwierdzili, że wszystko jest ok, a to tylko starość... :-(:-(:-( Remi też na sam wieczór wreszcie zakończył walkę z koopą i mieliśmy spokój w nocy :sorry:

Jedno tylko co mam w głowie i cały czas do tego w myślach wracam, to stwierdzenie, że to TYLKO forum... Otóż moje drogie Panie, jesteśmy tu ponieważ mamy wspólny cel!!! Jesteśmy drużyną, która walczy o jedno i to samo, jedne walczą o bycie mamą, a inne są już mamami w i walczą o dobro swojego dziecka. To chyba wystarczający powód.... Forum jest naszym bezpiecznym azylem, jest miejscem w którym nikt nie ocenia naszego statusu finansowego, wykształcenia, czy posiadanego partnera. To komfort psychiczny, którego realne znajomości często nie dają, bo jednak patrzymy na ludzi przez pryzmat czegoś, co dla nas na jakieś znaczenie. Tu ujawniamy tylko to co chcemy, a jeśli ktoś potrzebuje wylać z siebie wszystko, to uszanujmy to! Wesprzyjmy, pomóżmy, "przytulmy"...

Koleżanki wychowanie naszych dzieci, to nie tylko ich uśmiechy i dobre momenty, to także łzy, zmęczenie, bezradność. A często też izolacja środowiska, przecież nasz rytm dnia jest podporządkowany Maluchom, a nie odwrotnie, teraz jest to priorytet. Tu jesteśmy swoimi PARTNERAMI, nie ma wyższych i niższych. To tutaj, w cieple własnego domu przy kubku kawy lub herbaty pomagamy rozwiązywać swoje problemy, zmartwienia, rozterki, ale też żartujemy, nabijamy się i pozytywnie nastrajamy!!

Bo jak to się mówi: "Co dwie głowy, to nie jedna"! Skoro tu jesteśmy, to forum każdej z nas do czegoś służy, do zdobycia kontaktów, do wymiany porad, do spędzania swojego wolnego czasu, itp.. Ale zawsze mam w głowie myśl, że jeśli mam problem o którym nie porozmawiam z bliskimi, to Wy, moje koleżanki pomożecie mi! Tym miłym akcentem zakończę mój jakże długi wywód i pozwolę sobie stwierdzić, że to nie TYLKO forum, ale AŻ! :sorry2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry