• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary to jak piszesz, że się ślini i łapki pcha do buzi, to wszystko możliwe :tak: Obserwuj Mię i szukaj pierwszego kiełka ;-) Bo coś czuję, że to już niedługo! A wiesz może, kiedy Ty i M. dostaliście pierwszego ząbka? Bo u potomstwa ponoć podobnie jest jeśli chodzi o wiek :-) A bodziak pasuje, owszem ale... na styk :szok: W życiu nie przypuszczałam, że Gaba tak urosła! To jest kurczę właśnie minus tego, że tu nie mierzą dzieci :dry: A jak sama mierzę to mi ciągle inaczej wychodzi :dry:

Paulina Pok też w ciąży?? :szok::-D

reklama
Mary widziałaś filmik na poprzedniej stronie?

Paulina - super ten filmik! Maja super minki robi, a pacynka - no rewelka! Spróbuję u nas poszukać!

Mary to jak piszesz, że się ślini i łapki pcha do buzi, to wszystko możliwe :tak: Obserwuj Mię i szukaj pierwszego kiełka ;-) Bo coś czuję, że to już niedługo! A wiesz może, kiedy Ty i M. dostaliście pierwszego ząbka? Bo u potomstwa ponoć podobnie jest jeśli chodzi o wiek :-) A bodziak pasuje, owszem ale... na styk :szok: W życiu nie przypuszczałam, że Gaba tak urosła! To jest kurczę właśnie minus tego, że tu nie mierzą dzieci :dry: A jak sama mierzę to mi ciągle inaczej wychodzi :dry:

Sergeevna - o, masz, na styk??? :-D:-D:-D No to ładnie!

serge jak milo ze nas odwiedzilas:-)czuje sie dobrze dziekuje, wiesz tu zaboli, tam zakuje, tu mi niedobrze czyli calkiem normalnie:-)
widze ze Gabrysia rosnie jak na drozdzach , super .

Najadłam się mega:szok: czy ten apetyt kiedyś minie?:-D

Ładnie Serg, ładnie:-D nie dość, że koleżanka nie daje nam zdjęć swojej gwiazdeczki to jeszcze o nowościach na BB nie wie:-D:-D:-D

Rurka no ja jak zwykle w tyle... :zawstydzona/y: Tyle się ostatnio dzieje, że czasami nie ogarniam ;-)

Wiolka
to cieszę się strasznie, że wszystko gra! A jak Iwonka? :-)
Paulina tak, ślub 7 kwietnia :tak: Co prawda jedynie cywilny i malutki, bo będzie nas 10 osób, ale... ślub :-)
Pok gratuluję ciąży! :-)

Rurka, proszę bardzo :-)

DSC_9328.jpgDSC_9337.jpgDSC_9281.jpgDSC_9295.jpgDSC_9315.jpg

Ostatnia edycja:
sergee super ze data slubu jest, a to czy to slub cywilny czy koscielny , mysle ze to malo wazne.
Iwa dzis chora , brzuszek ja boli, kupy ida jedna za druga i wymiotuje. a ogolnie cos nas przeziebienie ciagle meczy. mam nadzieje ze przyjdzie wiosna to i przeziebienia dadza nam spokuj.

a powiedz mi co u was? przeprowadziliscie sie? jak dajesz sobie rade?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry